TK54 Xhaketa IONA Softshell (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Kjo softshell premium ofron rehati maksimale në lëvizje me shumë dukshmëri për përdoruesin dhe izolim termal. Ndërthurjet shumë të ngushta dhe shtresa sipërfaqësore e lëmuar bëjnë që veshja të jetë ujë-ndaluese erë-ndaluese dhe ajrosëse. Kjo veshje është e pakrahasueshme në forcë dhe rehati.

Features
Mbrojtese per mjekren, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhira Ujendalues, 3 shtresa, 6 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, 3XL, Texpel Splash,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2
T402 Xhaketa Softshell PW3 Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Softshell PW3 Hi-Vis karakterizohet nga dizanji i ri modern dhe stili bashkeëkohor. Kualiteti i lartë me 3 shtresa ajrosëse rezistente nga uji dhe era me shumë cilësi praktike që e beëjnë këtë xhaketë nje zgjedhje perfekte për shumë lloje profesionesh. Shiriti reflektues HiVisTex Pro garanton që personi që e ka veshur të duket ndryshe nga shumica.

Features
Certifikim CE, Xhep ID qe mund te shkeputet, Fund i rregullueshem me lidhese, Lak per radio, UPF 50+, Xhepa anesore me zinxhire, 4 xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Xhep i fshehur telefoni, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Fundi mbrapa ne forme harku, 3XL, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Thahet shpejt menge elastike, Zinxhir Ezee Zip, Texpel Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 2:Size XS Only, EN ISO 20471 Class 3:Sizes S-6XL, ANSI/ISEA 107 TYPE R Class 3:Sizes S-6XL
S429 Xhaketë Softshell Hi Vis (3L), Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Kjo Xhaketë Softshell ofron rehati dhe një pamje të re. Pëlhura është e lehtë por jep ngrohtësi gjatë motit të ftohtë. Veçori moderne që përfshijnë shirita shtesë me kontraste dhe zinxhirë ujë-durues., Certifikim CE, Hapje qendrore para me kopsa, Panele me kontrast, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhep i brendshem, 4 xhepa, Prerje e bollshme, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3
S428 Xhaketë Softshell Fosforeshente (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Kjo veshje ofron shumllojshmëri dhe funksionalitet të shkëlqyer. Siguron një mbulim të plotë dhe është ujë-duruese. Mund të vishet edhe pa mëngë duke ju lejuar të punoni lirshëm.

Features
Certifikim CE, Menge qe cmontohen, Xhep telefoni, Lak per radio, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhira Ujendalues, 4XL, Xhep i brendshem, 4 xhepa, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2(Bodywarmer), EN ISO 20471 Class 3(Full Jacket), RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S425 Xhaketë Softshell Fosforeshente, Dyngjyrëshe (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe (3L)

Features
Xhaketë e re inovative që ofron rezistencë ndaj ujit erë-ndaluese me membranë ajrosëse duke shtuar edhe luksin e pëlhurës fleece me mikro-pore. Kontrasti me ngjyrën e errët tek pjesa e poshtme e bën këtë stil perfekt për ambjentjet me ndotje por që kërkohet të jetë edhe fosforeshent. , Certifikim CE, Panele me kontrast, Lak per radio, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhira Ujendalues, Xhepa anesore me zinxhire, Xhep i brendshem, 4 xhepa, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3
S424 Xhaketë Fosforeshente Softshell Classic (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Stilizuar në mënyrën klasike kjo xhaketë ofron mbrojtje në kushte atmosferike të ndryshme. Xhep telefoni lak për radion e ngrohtë e rehatshme dhe ujë-largues. S424 është veshje perfekte për punë në ambjente të jashtme.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Xhep telefoni, Lak per radio, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhep i brendshem, 4 xhepa, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Shirit Bio motion pattern, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)