PW370 Triko Hi Vis PW3
0.00 L 0.0 ALL
Trikoja Hi-Vis PW3 karakterizohet nga dizajni i saj i veçantë duke kombinuar shiritin reflektues Portwest HiVisTex Pro me panele kontrasti bashkohore. Pëlhura është shumë e qëndrueshme dhe ka një dorezë të butë për rehati maksimale të përdoruesit. E mbushur me funksionalitet duke përfshirë mbylljen me zinxhir Ezee në pjesën e përparme të qendrës dhe 3 xhepa me zip për ruajtje të sigurtë.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, 5XL, Perimetri me Rige, Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, 3 xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Zinxhir Ezee Zip, Shirit Kontrast ne Jake dhe menge, Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
100% Poliestër 125gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 3:Sizes L-5XL, EN ISO 20471 Class 2:Sizes S-M
B317 Triko Dyngjyrëshe me Kapuç dhe Zinxhir
0.00 L 0.0 ALL
Trikoja Dyngjyrëshe me Kapuç dhe Zinxhir kombinon pëlhurë të qëndrueshme me një dizajn elegant. Pëlhurë e shkëlqyeshme që siguron rehati dhe ngrohtësi shtesë. Karakteristikat përfshijnë: xhepa anësorë kapuç të rregullueshëm hapje të përparme me zinxhir për qasje të lehtë.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, Kapuc, Lidhese dhe bashkuese te rregullueshme, Hapje me Zinxhire Para, Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, 2 xhepa, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli)

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
B316 Triko Dyngjyrëshe Hi Vis me Kapuç
0.00 L 0.0 ALL
Trikoja Dyngjyrëshe me Kapuç është ideale për mjedise të shumta pune. Pëlhurë e qëndrueshme e kthyer për ngrohtësi dhe rehati shtesë. Karakteristikat përfshijnë xhepat e gjërë kapuç të rregulluar dhe dizajn elegant dyngjyrësh për minimizimin e dukjes së papastërtive dhe njollave.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, Kapuc, Perimetri me Rige, Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, 1 xhep, Xhepa kanguri, Menge te trikotuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli),

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
B315 Triko Dyngjyrëshe Hi Vis me Kapuç dhe Zinxhirir
0.00 L 0.0 ALL
Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, Shirit reflektues i ngjitur me te nxehte, Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV, Xhepa te gjere anesore, Panele me kontrast per mbrojtje ndaj njollave, Kapuc per mbrojtje te shtuar kunderelementeve, E dizenjuar per nje veshje komforte, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Certifikim CE, 2 xhepa per hapsire te sigurte

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2 :Sizes S-M, EN ISO 20471 Class 3:Sizes L-5XL
B308 Bluzë Xenon Rugby
0.00 L 0.0 ALL
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
B307 Triko Iona
0.00 L 0.0 ALL
Një shtesë e vlefshme në linjën Iona kjo triko me stil kombinon rehatinë dhe sigurinë në ambjentet e punës. Shiriti reflektues Hi-Vis siguron përdoruesin që të jetë më shumë i dallueshëm ndërkohë që pëlhura kombinon poliesterin dhe pambukun për të mundësuar rehati ngrohtësi dhe durueshmëri.

Features
Shirit reflektues, UPF 50+, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Menge te trikotuara

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
B306 Triko Fosforeshente Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, Shirit reflektues per me shume dukshmeri, Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV, Panele me kontrast per mbrojtje ndaj njollave
Perimetri me Rige, Menge te trikotuara per ngrojtesi dhe rehati, E dizenjuar per nje veshje komforte, Certifikuar sipas to EN ISO 20471 pas 50x larjeve, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikim CE

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
B305 Triko Fosforeshente me Zinxhir
0.00 L 0.0 ALL
Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, Shirit reflektues per me shume dukshmeri, Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV, Xhepa te gjere anesore, Hapje me Zinxhire Para, Kapuc per mbrojtje te shtuar kunderelementeve, Lidhese dhe bashkuese te rregullueshme per pozicionimin me te rahatshem, E dizenjuar per nje veshje komforte, Certifikuar sipas to EN ISO 20471 pas 50x larjeve, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli)

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
B304 Triko Fosforeshente me Kapuç
0.00 L 0.0 ALL
Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, Shirit reflektues per me shume dukshmeri, Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV, Xhepa kanguri per me shume hapsire, Kapuc per mbrojtje te shtuar kunderelementeve, Rrip beli plotësisht elastik për veshje krejtësisht të rehatshme. Certifikuar sipas to EN ISO 20471 pas 50x larjeve, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikim CE, 1 xhep per hapsire te sigurte

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
B303 Triko Fosforeshente
0.00 L 0.0 ALL
Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, Shirit reflektues per me shume dukshmeri, Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV, Perimetri me Rige, Rrip beli plotësisht elastik për veshje krejtësisht të rehatshme. Prerje e bollshme per komfort te shtuar, Certifikuar sipas to EN ISO 20471 pas 50x larjeve, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikim CE, Shirit Bio motion pattern per te permiresuar dallimin e formes njerezore ne distance

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)