50.052 VISION, Hi viz safety Bluze T-Shirt
0.00 L 0.0 ALL
100% Poliester, 140 g/m2
T185 Bluzë M/Gjata Hi Vis PW3
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtuar duke përdorur shirit premium HiVisTex Pro kjo bluze Pambuku Comfort ofron liri të shkëlqyeshme të lëvizjes për shkak të dizajnit të segmentuar të shirit me stil dhe ajroses me mëngë të gjata që e bëjnë zgjedhjen perfekte.

Features
Certifikim CE, Xhep ne kraharor, 5XL, Te cara anesore, UPF 35+, 1 xhep, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 3
T181 Bluzë T Shirt PW3 Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar duke përdorur shiritin HiVis Tex Pro kjo bluzë pambuku ofron lëvizshmëri ekselente në sajë të shiritit tv segmentuar.Buza Hi-Vis Vision është një zgjdhje e shkëlqyer pasi ajo është e lehtë me stil dhe ajrosëse.

Features
Certifikim CE, Te cara anesore, UPF 35+, 1 xhep, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S478 Bluzë Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Qendro i fresket me kete T-Shirt Fosforeshente me cilesi te larte. Tipi sportiv me pelhure te lehte mundeson rehati te shkelqyer per perdoruesin dhe ventilim shume te mire ne ditet e nxehta te veres.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, 5XL, XS, Prerje e bollshme, Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), S478 + TX71 e certifikuar me EN ISO 20471 i Klases 3 sebashku, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Polyester, Bird Eye Knit, 150gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2
S378 Bluzë T shirt Fosforeshente, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Kombinimi i ri i T-Shirtit me dy ngjyra jep një pamje dhe stil më të veçantë. Gjerësia e saj mundëson lëvizshmërinë maksimale në ambjentet e punës. Shiritat tanë standart reflektues sigurojnë dukshmëri maksimale për më shumë siguri., Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, Prerje e bollshme, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S278 COTTON COMFORT, Bluzë Fosforeshente me Mëngë të Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Për këtë bluzë me mëngë të gjata përdoret pëlhura inovative prej Pambuku Comfort që e bën atë praktike dhe të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, Qepje me shirit, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S190 Bluzë Hi Vis me Xhep
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë me xhepa përdor poliestër përthithëse të djersës. Cilësimet përfshijnë xhep tek ana e majtë e kraharorit jakë e rrumullakët dhe e qepur për komfort ekstra dhe shirit reflektues për dukshmëri të shtuar.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, UPF 50+, 5XL, Peshe e Lehte, 1 xhep, Jake Crew, Qepje me shirit, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Perputhet me standartin EN ISO 20471, Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certertifikuar pas larjes 25x

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S178 Bluzë Fosforereshente me Mëngë të Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Bluza me mëngë të gjata mundëson dukshmëri maksimale ndërkohe pëlhura e poliestrës përthith djersën dhe ajros trupin. Cilësimet përfshijnë jakë tv qepur dhe prerje të gjërë për më shumë komfort.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, Jake Crew, Qepje me shirit, Prerje e bollshme, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S173 COTTON COMFORT, Bluzë Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Bluza jonë gjithnjë e më popullore është ridizajnuar për të ofruar një version elegant dyngjyrësh. Kjo bluzë kombinon përfitimet e komoditetit të lartë pëlhurë ndaj kujdesit të lehtë së bashku me ngjyrat praktike shtesë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Panele me kontrast, Shirit reflektues, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S172 Bluzë Pambuku e Rehatshme
0.00 L 0.0 ALL
Kjo T-shirt përdor pëlhuren tonë tv rehatshme dhe ajerosëse të pambukut e kombinuar dhe me shiritin HiVis Tex për dukshmëri të lartë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, XS, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S170 COTTON COMFORT, Bluzë Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Përdor pëlhurën tonë të pambukut Comfort e cila është e lehtë dhe ajrosëse me jakë të mbledhur duke ofruar rehati dhe funksionalitet të lartë dhe shirit fosforeshent për dukshmëri të lartë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, 5XL, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT23 Bluzë Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Bluzë me mëngë të shkurtra Hi-Vis e cila kombinon mbrojtjen e dukshmërisë së lartë dhe konfortin e pakonkurueshëm. Ideale për muajt e verës dhe punët në ambjente të mbyllura kjo T-Shirt është plotësisht e çertifikuar nga GO/RT 3279.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, 5XL, XS, Jake Crew, Prerje e bollshme, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
C395 Bluze Fosforeshente DyNgjyreshe me Pore
0.00 L 0.0 ALL
Bluza Reflektive Dyngjyrëshe me Pore kombinon pëlhurën me ajrosje të pambukut me vendosjen e paneleve me pore që lejojnë qarkullimin e ajrit. Garantuar për ta mbajtur përdoruesin të fresket dhe të thatë në kushte të nxehta pune.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure me pore poshte, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
C394 Bluze T Shirt me Pore Fosforeshente
0.00 L 0.0 ALL
Ky dizajn revolucionar kombinon cilësinë e lartë të pëlhurës së pambukut me panele ventilimi. E projektuar për të gjeneruar rrjedhjen e ajrit kjo veshje do tju mbajë të freskët në ambientet e punës me temperaturë të lartë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure me pore poshte, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)