TX71 Pantallona Fosforeshente Seville
0.00 L 0.0 ALL
TX71 është e fortë me stil dhe bel elastik mbrapa. E ndërtuar nga pëlhura Kingsmill. Veçoritë; xhep për vizore xhep nga mbrapa me kapak qepje të dyfishtë me më shumë qëndrueshmëri.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Certifikim CE, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, 5 Xhepa, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, S478 + TX71 e certifikuar me EN ISO 20471 i Klases 3 sebashku, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
TX71* Pantallona Fosforeshente Seville
0.00 L 0.0 ALL
TX71 është e fortë me stil dhe bel elastik mbrapa. E ndërtuar nga pëlhura Kingsmill. Veçoritë; xhep për vizore xhep nga mbrapa me kapak qepje të dyfishtë me më shumë qëndrueshmëri.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Certifikim CE, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, 5 Xhepa, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, S478 + TX71 e certifikuar me EN ISO 20471 i Klases 3 sebashku, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
TX51 Pantallona Fosforeshente Lyon
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona kanë pamje dhe ndjesi shumë të mirë. Ngjyrat moderne me kontrast kombinohen me karakteristika të dobishme siç janë: xhep për celular dhe për stilolaps mbrojtëse për gjunjët dhe funde të rregullueshme Hook & Loop.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, 9 Xhepa, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
T501 Pantallona PW3 Hi Vis Holster Work
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona HiVis me një dizajn të mirëmenduar inovativ me xhepa mbajtës multifunksional dhe një xhep të sigurtë për telefonin apo çelësat. Pëlhura Oxford e përforcuar tek pjesët kyçe të abrazionit dhe qepje e trefishë që garanton jetëgjatësi maksimale.

Features
Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Xhepa per Vegla, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 12 Xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Xhep mbajtes ne anen e majte, Pelhure texpel Polester/pambuk, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Panele te perforcuara, Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3 Work, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Mbajtesja ID e fshehur ne xhepin Holster, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
RT49 Pantallona Hi Vis Three Band Combat
0.00 L 0.0 ALL
Në përputhje me standardet më të fundit të industrisë së hekurudhave këto pantallona me shumë xhepa ofrojnë ruajtje të shkëlqyeshme e të sigurt xhepa ergonomik për mbrojtëset e gjurit një bel të rehatshëm elastik si dhe shirit shtesë reflektues për shikueshmëri maksimale.

Features
Certifikim CE, Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Xhep per Smartphone, 9 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Unaze D e cila fiksohet te rripi, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT48 Tuta Hi Vis Jogging
0.00 L 0.0 ALL
Me Stil dhe funksionale këto pantallona rruge me dukshmëri të lartë kanë si veçori një bel plotësisht elastik me rregullim me lidhëse për rehati dhe dukshmëri maksimale. Xhepa të gjërë dhe pjesa e gjurit e përforcuar për t'i dhënë më shumë funksionalitet përdoruesit.

Features
Xhep mbrapa, Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Beli i rregullueshem me lidhese, Shtrese Ujeduruese te Gjunjet, Gryke Elastike, Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, 5 Xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli)

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT47 Pantallona Fosforeshente Action Rail
0.00 L 0.0 ALL
Në përputhje me nevojat e fundit të hekurudhës për të gjithë punëtorët këto pantallona moderne me shumë xhepa kanë si veçori një bel elastik xhepa të shumtë dhe madhësi qe variojnë.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit reflektues, UPF 50+, Dy xhepa mbrapa me zinxhire, Qepje te Perforcuara, 11 Xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT46 Pantallona Hi Vis Combat Rail
0.00 L 0.0 ALL
Veçoritë dhe karakteristikat e saj janë xhepat e shumtë për më shumë hapsirë për mbajtje të sigurtë shirit reflektues të pozicionuar në pjesën e sipërme të këmbëve për më shumë dukshmëri.

Features
Certifikim CE, Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, 9 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Unaze D e cila fiksohet te rripi, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 2
RT45 Pantallona Hi Vis RIS
0.00 L 0.0 ALL
Nje stil tradicional i pantallonave te punes poli-pambuku. Dy shirita HiVisTex ne gju sigurojne certifikaten EN ISO 20471 klasi 2 ashtu edhe specifikimin RIS-3279-TOM

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhep i holle mbrapa, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, 3 xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
PW348 Pantallona te Shkurta PW3 HiVis
0.00 L 0.0 ALL
Me stil dhe dinamike Pantallonat e shkurtra PW3 Hi-Vis ofrojnë një pamje moderne për komfort të mrekullueshëm në punë. Vjen me xhepa të shumtë përfshirë dhe një xhep për vizore dhe një xhep që arrihet lehtë në pjesën e brendshme të kofshës për siguri personale. Karakteristikat premium përfshijnë shirit Hi-VisTex Pro gusset për mbrojtje në pjesën e parme të mesit lak për çekiç dhe panele të përforcuara për të zvogëluar stresin dhe parandaluar dështimin e qepjes.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 5 Xhepa, Pelhure texpel Polester/pambuk, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Panele te perforcuara, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
PW343 Pantallona te Shkurta PW3 HiVis
0.00 L 0.0 ALL
Me stil dhe dinamike pantallonat e shkurtra PW3 Hi-Vis paraqesin një përshtatje moderne për komoditet të shkëlqyer në punë. Ofron xhepa të shumtë përfshirë xhepa të shqitshëm xhep për ID xhep të rregullt dhe një xhep tek kofsha. Karakteristikat Premium përfshijnë shirit reflektues HiVisTex Pro lak për çekiç dhe panele të përforcuara për qëndrueshmëri maksimale.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 9 Xhepa, Pelhure texpel Polester/pambuk, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Panele te perforcuara, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Mbajtesja ID e fshehur ne xhepin Holster, Xhepa qe cmontohen me zinxhir, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
PW340 Pantallona PW3 Hi Vis Work
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtuar duke përdorur shirit premium HiVisTex Pro dhe pëlhurë të qëndrueshme këto Pantallona bashkëkohore Hi-Vis Work sigurojnë rehati ultra për përdoruesin. Përforcimi me pëlhurë Oxford në pikat kryesore të konsumimit dhe qepja e trefishtë garanton qëndrueshmëri maksimale. Pantallona vijnë me xhepa të gjatë dhe një xhep tek këmba me shumë mundësi për ruajtje të sigurtë të telefonit çelsave dhe veglave tuaja.

Features
Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 10 Xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Xhep mbajtes ne anen e majte, Pelhure texpel Polester/pambuk, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Panele te perforcuara, Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3 Work, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 LEVEL 0 (WHEN USED IN COMBINATION WITH S156)
LW71 Pantallona Hi Vis për Femra
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat premium Hi-Vis të dizenjuara dhe të prera specifikisht për femra për ti dhënë një pamje tërheqëse. Cilësimet përfshijnë: një shirit elastik tek beli për liri lëvizjeje dhe kombinim perfekt të xhepave anësorë dhe mbrapa për hapsirë të sigurtë. Copa rezistente kingsmill dhe Texpel rezistente ndaj papastërtive sigurojnë që veshja të ketë një pamje të re për një kohë më të gjatë.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Xhep i holle mbrapa, Veshje per Femra, Xhep telefoni, Shirit tub reflektiv, Shirit reflektues, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, 7 Xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, Xhepa te brendshem per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
KX341 Pantallona KX3 Hi Vis Flexi
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona slim fit dhe Hi-Vis që ofrojnë rehati dhe fleksibilitet të pabesueshëm. Panelet e gjuanjëve të përforcuar lejojnë lirinë e levizjes ndërsa brezi dhe dhëmbëzat eleastike sigurojnë një përshtatje universale. Xhepa të shumëfishta ideale për ruajtjen e sigurtë të telefonave stilolapave dhe veglave.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Mbrojtje me shtrese te dyfishte per gjunjte, Stil i Ri, Unaza D Perpara, 5 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Crotch gusset, Gjunje te para-kerrusur, Bel elastik me lak shterngues, Pantallona me funde elastike, Lak te Zinxhiret,

Fabric/Materials
Kingsmill Polyester Stretch: 93% Poliester, 7% Elastan 270gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
E049 Pantallona Fosforeshente Dyngjyrëshe Combat
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona janë plotësisht të çertifikuara. Ngjyra dominante blu e errët siguron që pantallonat tuaja të duken bukur dhe të jenë të pastra për më shumë kohë.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhep vizore, Xhepa te gjere anesore, Qepje e Trefishte, Qepje te dyfishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Unaza D Perpara, 8 Xhepa, Ngjyra me kontrast, Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
E046 Pantallona Hi Vis Combat
0.00 L 0.0 ALL
Në përputhje me standartin e fundit EN ISO 20471 këto pantallona moderne përfshijnë një xhep në kofshe me xhep telefoni hapësirë për mbrojtëse të gjurit dhe bel elastik për rehati më të lartë të përdoruesit.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, 9 Xhepa, Unaze D e cila fiksohet te rripi, Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
E043 Pantallona të Shkurtra Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona të Shkurtra dyngjyrëshe dhe me shirita reflektive që i kanë bërë të parapelqyerat për ditët e nxehta. Përmbajnë një xhep të përshtatshëm në kofshë dhe një xhep për telefon me bel gjysëm-elastik për veshje të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Bel Elastik per Fleksibilitet, 7 Xhepa, Unaze D e cila fiksohet te rripi, Ngjyra me kontrast, Pelhure texpel Polester/pambuk, Dy xhepa te pasem, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
E041 Pantallona Fosoforeshente Hi Vis Poli pambuku
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona jetëgjatë dhe të forta të cilat do ju mbajnë të sigurtë dhe të dallueshëm. Shiriti dallues reflektues në pjesën e poshtme të këmbës do e mbajnë aftesinë e tyre reflektuese deri në 50 larje në temperaturat e industrisë. Beli elastik ofron lirshmëri që tv punohet pa pengesa.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhep i holle mbrapa, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, 3 xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1