H2018 Jelek Hi-Vis ALEX, e Verdhe
0.00 L 0.0 ALL
ALEX yellow warning vest
H2017 Jelek Hi-Vis ALEX, Portokalli
0.00 L 0.0 ALL
ALEX orange warning vest
S476* Jelek Executive Berlin
0.00 L 0.0 ALL
Jeleku revolucionar në dizajn kombinon peshën e lehtë të një veshje me prakticitetin e xhepave për situatat kur është ngrohtë për të veshur xhaketë e ka një xhep trasparent për ID. Shumë kompani përdorin këtë veshje unike duke kombinuar sëbashku pëlhurën e verdhe me atë portokalli. Këto stile me kontrast janë një kërkesë në rritje për shumë klientë.

Features
Certifikim CE, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Hapje me Zinxhire Para, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve, Madhësite e mundeshme nga XS në 7XL

Fabric/Materials
100% Polyester, Warp Knit, 125gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S476 Jelek Executive Berlin
0.00 L 0.0 ALL
Jeleku revolucionar në dizajn kombinon peshën e lehtë të një veshje me prakticitetin e xhepave për situatat kur është ngrohtë për të veshur xhaketë e ka një xhep trasparent për ID. Shumë kompani përdorin këtë veshje unike duke kombinuar sëbashku pëlhurën e verdhe me atë portokalli. Këto stile me kontrast janë një kërkesë në rritje për shumë klientë.

Features
Certifikim CE, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Hapje me Zinxhire Para, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve, Madhësite e mundeshme nga XS në 7XL

Fabric/Materials
100% Polyester, Warp Knit, 125gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S475 Xhaketë Hi Vis Executive
0.00 L 0.0 ALL
Dizajni Original Executiv me mëngë të gjata. Karakteristikat e tija janë: mbajtëse ID-je me dy drejtime shumë xhepa sigurie është një zgjedhje e shkëlqyer për një mbulim më të mirë.

Features
Certifikim CE, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Hapje me Zinxhire Para, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S376 Jelek Executive Prague
0.00 L 0.0 ALL
Revolucionar në dizajnin e tij jeleku ekzekutiv kombinon peshën e lehtë me xhepat praktik. Një xhep ID për kalimin e sigurisë e bën këtë veshje unike. Shumë kompani tashmë e përdorin pëlhurën me dukshmëri të lartë të kombinuar të verdhën me portokalli duke e bërë këtë stil të kërkohet nga edhe më shumë kliente.

Features
Certifikim CE, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Hapje me Zinxhire Para, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2
RT26 Jelek Executive RIS Hekurudhe
0.00 L 0.0 ALL
Ky jelek ekzekutiv ka karakteristika të jashtëzakonshme si xhepi i ID-së dy xhepa anësorë dhe një unazë D me përfitim të shtuar të përputhjes me kërkesat e RIS. Veshja përfshin një funksion të shkëputjes prej 4 pikash në shpatullat dhe shtresat anësore.

Features
Certifikim CE, Mbajtese karte ID, Lak per radio, Shirit reflektues, Hapje me Zinxhire Para, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Perputhet me standartin EN ISO 20471,

Fabric/Materials
Thurje të Përdredhura 100% Poliestër 130gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT20 Jelek i Gjat Hi Vis RIS
0.00 L 0.0 ALL
Ky jelek special anti-tangle është projektuar si një veshje e rehatshme dhe e sigurtë për përdorim në anën e pistave. Karakteristikat e kësaj veshje përfshijnë një mbërthim elastik një zinxhir dhe një funksion 4 pikash në shpatullat dhe në ije.

Features
Certifikim CE, Bel gjysem elastik, Shirit reflektues, 4XL, Hapje me Zinxhire Para, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Perputhet me standartin EN ISO 20471, Funksioni 4 Pika në shpatulla dhe në shtresat anësore

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
JN15 Jelek Refelektiv për Fëmijë Colour Bright
0.00 L 0.0 ALL
Ky jelek për fëmijë ka një dizenjo të re me shirita fosforeshentë me kënd dhe konture 2 ngjyrësh me kontrast. I disponueshëm në një shumllojshmëri ngjyrash.

Features
Shirit reflektues, Mbyllje Hook & loop, Peshe e Lehte, Dizenjo per te rinj elegante

Fabric/Materials
Thurje të Përdredhura 100% Poliestër 130gm2

Standards
EN 1150
JN14 Jelek Hi Vis për Fëmijv
0.00 L 0.0 ALL
Duke ndjekur të njejtin stil si jeleku i të rriturve C470 JN14 për fëmijë është pritur shumë mirë. Hapja e thjeshtë lejon që fëmijët ta veshin lehtësisht. Ideale për ekskursionet e shkolles daljet sociale dhe aktivitete jashtë shtëpisë ku mbrojtja me dukshmëri të lartë ështv e nevojshme.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Mbyllje Hook & loop, Peshe e Lehte

Fabric/Materials
100% Poliestër 125gm2

Standards
EN 1150
G470 Jelek Triple Technology
0.00 L 0.0 ALL
Ky jelek klasik përdor teknologjinë tonë trefish inovative me funksion Glowtex. Ofron teknologji të avancuar duke kombinuar pëlhurën floreshente shiritin reflektues HiVisTex dhe shiritin fosforeshent Glowtex i cili ndriçon në errësirë. I përshtatshëm për përdorime gjatëë ditës në errësirë dhe në mungesë të plotë të dritës.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Mbyllje Hook & loop, Peshe e Lehte, Prerje e bollshme, Teknologji superiore e trefishte glowtex, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Perputhet me standartin EN ISO 20471, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
Thurje të Përdredhura 100% Poliestër 130gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
G456 Jelek Executive Glowtex Ezee Zip
0.00 L 0.0 ALL
Jeleku Executive Glowtex Ezee Zip përdor teknologjinë e fundit në transmetimin e dritës duke siguruar nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe tani ka zinxhirin Eeze zip për mbyllje universale. Ngjyre e hapur floreshente për dukshmëri maksimale në drite shirit retroreflektiv HiVisTex dhe shirit dritë-emetues Glowtex i cili ndriçon në errësirë.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, Lak per radio, Shirit reflektues, Unaza D Perpara, 6 Xhepa, Teknologji superiore e trefishte glowtex, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Perputhet me standartin EN ISO 20471, Zinxhir Ezee Zip, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian,

Fabric/Materials
Thurje të Përdredhura 100% Poliestër 130gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
F476 Jelek Iona Executive
0.00 L 0.0 ALL
Në një gamë me katër ngjyra ky opsion superior i jelekëve ofron një dritare të dyfishtë ID-je një lak për radio dhe xhepa shumë funksionale si standard. E përsosur për etiketimin e korporatave.

Features
Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Hapje me Zinxhire Para, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Game e gjera ngjyrash,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2
F474 Jelek Reflektive Iona
0.00 L 0.0 ALL
Ky jelek ofron siguri dukshmëri dhe funksionalitet. Një shtesë e re në linjën Iona ky jelek sigurie është i mundur në shumë ngjyra.

Features
Shirit reflektues, Mbyllje Hook & loop, Peshe e Lehte, Prerje e bollshme, Game e gjera ngjyrash, Non ANSI / ISEA 107-2015

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2
F374 Jelek MeshAir Iona
0.00 L 0.0 ALL
Jeleku MeshAir Iona përdor pëlhurë të avancuar MeshAir për të mbajtur përdoruesin të freskët dhe të rehatshëm. Shiriti reflektues siguron shikueshmëri maksimale në kushte të errëta. I përsosur për mot të ngrohtë.

Features
Shirit reflektues, Mbyllje Hook & loop, Prerje e bollshme

Fabric/Materials
MeshAir: Pelhurë 100% Poliester me Pore 150gm2
C496 Jelek Executive Madrid, me Pore
0.00 L 0.0 ALL
Kur temperaturat janë të larta qëndro i freskët me jelekun revolucionar. Pëlhura me pore në pjesën e sipërme të trupit lejon ajrosje dhe rehati maksimale.

Features
Certifikim CE, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Hapje me Zinxhire Para, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, Unaza D Perpara, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rrjete ajrosese ne pjesen e siperme te trupit, Dy xhepa te poshtem te qendisur, XS-4XL, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
C494 Jelek Hi Vis me Pore
0.00 L 0.0 ALL
Jelek Fosforeshent me pore që mundëson ajrosje për klimë të ngrohtë dhe ka një mbajtës ID-je.

Features
Certifikim CE, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Shirit reflektues, Mbyllje Hook & loop, 5XL, Prerje e bollshme, Rrjete ajrosese ne pjesen e siperme te trupit, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1