50.056 SUBLI LADY, Bluze T-Shirt per Femra
0.00 L 0.0 ALL
E përshtatshëm për sublimim, 100% poliester, 150 g/m2
50.055 SUBLI, Bluze T-Shirt
0.00 L 0.0 ALL
E përshtatshëm për sublimim, 100% poliester, 150 g/m2
50.051.90 MASTER LADY, Bluze T-Shirt per Femra
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 150 g/m2, e Bardhe
50.051 MASTER LADY, Bluze T-Shirt per Femra
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 150 g/m2, Ngjyrat
50.050.90 MASTER MEN, Bluze T-Shirt
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 150 g/m2, e Bardhe
50.050 MASTER MEN, Bluze T-Shirt
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 150 g/m2, Ngjyrat
50.039 UNA, Bluze Polo per Femra
0.00 L 0.0 ALL
Jersey 100% pambuk, 180 g/m2, Ngjyrat
50.038 UNO, Single jersey Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
Jersey 100% pambuk, 180 g/m2, Ngjyrat
50.034.90 AZZURRO II, Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 180 g/m2, e Bardhe
50.034 AZZURRO II, Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 180 g/m2, Ngjyrat
50.033 TOP GUN LADY, Bluze Polo per Femra
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 210 g/m2, Ngjyrat
50.032 TOP GUN, Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 210 g/m2, Ngjyrat
50.017 ADRIA, Bluze Polo per Femra
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 180 g/m2
50.016 ADRIATIC, Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 180 g/m2
50.010 SUNNY, Bluze Polo per Femra
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 180 g/m2, Ngjyrat
50.007 DONNA, Bluze T-Shirt per Femra
0.00 L 0.0 ALL
100% pambuk, 150 g/m2, Ngjyrat
B195 T Shirt Turin Premium
0.00 L 0.0 ALL
Me vlera të jashtëzakonshme kjo veshje është ideale për veshje pune dhe veshje korporatash. E disponueshme në një zgjedhje me ngjyra popullore kjo t-shirt duket bukur kur vishet e vetme ose nën një veshje tjetër të hollë. E prodhuar 100% nga pambuku me cilësi të lartë i cili ofron super rehati.

Features
Dizenjo unisex per shume perdorime
E perbere nga 100% pelhure pambuku per komformitet te shtuar dhe ajrosje
Pelhure e klasifikuar me UPF 40+ per te bllokuar 98% rrezeve UV
Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV
E mundshme ne zgjedhje ekselente ngjyrash korporatash

Fabric/Materials
100% Pambuk 195g