S453 Kominoshe Me Rripa Sealtex™ Classic
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet Me Rripa Sealtex™ janë dizenjuar për t'u përshtatur mbi veshjet e punës. Qepjet hermetike sigurojnë që era dhe shiu të mos depërtojnë duke mundësuar mbrojtje të plotë kundër motit të ashpër.

Features
Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Rrip Elastike, Ambalazhim per Reklamim, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, Texpel Splash

Fabric/Materials
Sealtex Classic: 100% Poliestër, Thurje Tricot, e Veshur me PU 200gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm