H2007 Jelek i Trashe TONY men's, e Zeze
0.00 L 0.0 ALL
Insulated vest
H2006 Jelek i Trashe TONY men's, Blu
0.00 L 0.0 ALL
Insulated vest
H2005 Jelek i Trashe TONY men's, Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
Insulated vest
S418 Jelek RS, i Dyanshëm
0.00 L 0.0 ALL
i Dyanshëm

Features
Pëlhura e Fortë që nuk griset siguron se S418 është i fortë. Veshja e punës dhe dizajni pa mëngë lejon liri maksimale në lëvizje. Fleece i dyanshëm është ideal në ditë tv thata dhe vjen me një sipërfaqe anti-pushavitje që do të duket e re për një kohë të gjatë. I mundshëm në tre ngjyra i rehatshëm përshtatet mirë me trupin si dhe xhepat e sigurtë me zinxhirë e bëjnë këtë jelek një opsion të veçantë., Fund i rregullueshem me lidhese, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Veshje e Dyanshme, Xhepa me Zinxhire, Me Shtrese Fleece, 5 Xhepa, Rezistente ndaj reshjeve, 3XL, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, Ripstop, e Veshur me PVC 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2
S415 Jelek Klasik
0.00 L 0.0 ALL
S415 ofron një shtresë ekstra ngrohtësie dhe mbron përdoruesin në mot të lagësht. Stili klasik kombinon xhepa duarsh të ngrohtë dhe një xhep të jashtëm telefoni që e bëjnë një veshje shumë të mirë për ambjente publike.

Features
Hapje qendrore para me kopsa, Fund i rregullueshem me lidhese, Xhepa te ngrohte per duart, Xhep telefoni, Xhep per laps, Mbyllje me kapak para, 6 Xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Rezistente ndaj reshjeve, XS-4XL, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2
S414 Jeleku i Trashë Shetland
0.00 L 0.0 ALL
Kjo veshje ofron të gjitha karakteristikat e jelekut klasik por ofron edhe një hapësirë ruajtjeje më të madhe për ata që kanë nevojë. Veçoritë përfshijnë xhep telefoni dhe një xhep të brendshvm me mbyllje me zinxhir.

Features
Shtresa pambuku Tartan te krehur, Hapje qendrore para me kopsa, Xhepa te ngrohte per duart, Xhep telefoni, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, 5XL, 8 Xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Pelhure rezistente poliester/pambuk,

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S413 Jelek Kinross
0.00 L 0.0 ALL
Jeleku S413 ofron një dizajn klasik pa komplikime dhe me vlerë shumë të madhe duke e bërë këtë jelek një ndër më të mirët në shitje. Dizajni i lehtë i veshjes lejon shtresa të tjera kur është nevoja dy xhepat anësorë janë ideal për mbajtjen e veglave të vogla ose sendeve personale.

Features
Hapje qendrore para me kopsa, XS, 2 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, 3XL

Fabric/Materials
100% Poliestër 125gm2
S412 Jelek Glasgow
0.00 L 0.0 ALL
I stilizuar në mënyrë të veçantë Jeleku Glasgow është ideal për ditë të freskëta kur nuk nevojitet një xhaketë por nuk është dhe aq ngrohtë sa vetvm për një bluzë. Ideal për punë të lehta veshje me çmim të arsyeshëm.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Hapje me Zinxhire Para, 3 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, XS-4XL, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
F414 Jelek i Trashe Iona™
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil i ri i jelekëve IONA™ të trashë kombinon veçoritë e jelekut të trashe por me shirit fosforeshent. Xhepat Multi-funksionalë mundësojnë hapesirë të bollshme ruajtjeje ndërsa astari i mbushur e mban përdoruesin ngrohtë.

Features
Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Xhepa te ngrohte per duart, Xhepi i ID mund te jete ne dukje ose i fshehur, Xhep telefoni, Xhep per laps, Lak per radio, Shirit reflektues, Mbyllje me kapak para, Unaza D Perpara, 9 Xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Pelhure rezistente poliester/pambuk, Fund i zgjatur mbrapa

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
DX470 Jelek i Trashë DX4 Baffle
0.00 L 0.0 ALL
Jeleku i Trashë DX4 Baffle përdor një dizajn të modeluar për të balancuar izolimin dhe lirinë e lëvizjes. Pëlhura e qëndrueshme e najlonit është e mbushur me Insulatex për të mbajtur zonën e trupit të ngrohtë. Ka dy xhepa në kraharor me zinxhir xhepa anësorë dhe xhepa të brendshëm që ofrojnë shumë hapësirë ruajtjeje të sigurt.

Features
Mbrojtese per mjekren, Fund i rregullueshem me lidhese, Stil i Ri, Shirit tub reflektiv, Xhepa anesore me zinxhire, 6 Xhepa, Xhepa te brendshem, Ngjyra me kontrast, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Pelhure e Brendshme me Dyngjyrshe, Dizajni sipas trupit, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Zinxhir premium me ngjyra, Liber Shenimesh Falas,

Fabric/Materials
100% Najlon 130gm2