TX40 Xhup Fleece Texo, Dyngjyrësh
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrësh

Features
Xhup fleece Portwest Texo plotësisht ajrosës dhe i rehatshëm. Ideal për veshje brenda dhe jashtë shtëpisë ky stil përdor të njëjtën pëlhurë dimërore të butë anti-pushavitje si F400., Xhep telefoni, Xhepa me Zinxhire, 3 xhepa, Fleece poloar e rende antipushavitje, Ngjyra me kontrast, XS-4XL

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 14058 Class 2
T831 Xhup Fleece KX3 Technical
0.00 L 0.0 ALL
Xhup Fleece i ndërtuar me pëlhurën tonë unike dhe shumë inovatore me dopjo shtresë që i jep një ndjesi të butë brenda dhe jashtë. Ky xhup fleece ofron performancë të shkëlqyer ndërkohe që është teper i rehatshëm. Xhepat kangur ne pjesen e përparme janë ideale për mbajtjen e duarve ngrohtë. Zinxhirët e këmbyeshëm në blu të kuqe dhe jeshile limoni furnizohen për integrim të lehtë të ngjyrave të korporatave.

Features
Stil i Ri, Kapuc, Hapje me Zinxhire Para, 2 xhepa, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Ideale per korporata dhe personalizime, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Varse zingjiri me ngjyra te ndryeshme, Pelhure e Brendshme me Dyngjyrshe,

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Mëndafsh 330gm2
T830 Xhup Fleece KX3 Performance
0.00 L 0.0 ALL
Xhup Fleece bashkëkohor i ndërtuar nga një pëlhurë e butë e thurur që mundëson një ndjesi të këndshme që sapo ta vishni nuk do të dëshironi ta hiqni. Supet e përforcuar dhe panelet e pasme ofrojnë qëndrueshmëri shtesë në zonat e fërkimit të shpeshtë. Llojet e zinxhirëve të këmbyeshëm në blu të kuqe e jeshile limoni mundësohen për integrim të lehtë të ngjyrave të korporatave. Dizajnuar me një përshtatje moderne kjo xhakete mbart një sërë karakteristikash praktike duke përfshirv një gjatësi më të madhe mbrapa një zip tërheqës gome dhe disa xhepa.

Features
Mbrojtese per mjekren, Stil i Ri, Xhepa me Zinxhire, Hapje me Zinxhire Para, Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, 5 Xhepa, Xhepa te brendshem, Ideale per korporata dhe personalizime, Panele te perforcuara, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Fund i zgjatur mbrapa, Varse zingjiri me ngjyra te ndryeshme, Ngjyrat e reja,

Fabric/Materials
100% Poliestër Weft i Thurur 310gm2
S665 Xhup Fleece North Sea
0.00 L 0.0 ALL
Një nga veshjet më të forta dhe më rezistente në linjën tonë S665 përdoret për shume kërkesa pune. Panelet në mëngë dhe shpatull japin një pamje elegante dhe ndihmojne në jetegjatesine e veshjes. Gjithashtu ka një xhep telefoni dhe një lidhëse elastike në fund për një përshtatje dhe rehati shumë të mirë.

Features
Panele me kontrast, Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Xhep telefoni, Xhepa me Zinxhire, Rezistente ndaj Eres, Me Shtrese Izoluese, 4 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Zingjir dyngjyresh gri, 3XL

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 14058 Class 2
F433 Xhup Fleece Iona Lite
0.00 L 0.0 ALL
Ky xhup fleece i butë është dizenjuar që të ofrojë maksimumin e mbrojtjes dhe performancës si edhe të mundësojë dukshmëri ekstra. I trashë dhe ekstremisht i ngrohteë sipërfaqa anti-pushavitje do të thotë se është plotësisht i durueshëm. Shtresa e rrjetëes ofron ventilim dhe rrit komfortin në veshje.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhepa me Zinxhire, Me Shtrese Izoluese, 4 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, 3XL

Fabric/Materials
Busti: rrjetë 100% Poliestre , 110g
Menge: 100% Poliestër, 60g
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, CAT I
F401 Fleece City
0.00 L 0.0 ALL
Një dizajn elegant me dy ngjyra. Në pëlhurën tonë unike me sipërfaqe të njëjtë në të dyja anët. E trashë dhe e ngrohtë kjo veshje do jua kthejë punën në lojë. Ka dy xhepa të poshtëm me zinxhir dhe një xhep në kraharor që mundësojne hapësirë të bollshme ruajtjeje. Ka si veçori zinxhirë me kontrast argjendi.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Xhep telefoni, Hapje me Zinxhire Para, 3 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Zingjir dyngjyresh gri, Fleece polar e rende me veshje nga 2 anet me dy ngjyra, Game e gjera ngjyrash, 3XL,

Fabric/Materials
Fleece e Bashkangjitur me 100% Poliestër me Anë të Dyfishta, Sipërfaqe Anti-Njollë 410gm2
F400 Xhup Fleece e Trashe Argyll
0.00 L 0.0 ALL
Xhupi Fleece Argyll i Trashë është i preferuar sezon pas sezoni për shkak të dizajnit tradicional të pakomplikuar dhe cilësisë së sipërfaqes anti-pushavitje. Me një peshë 400g është i rehatshëm për tu veshur dhe garanton që nxehtësia të ruhet brenda.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, 7XL, Hapje me Zinxhire Para, XS, 2 xhepa, Prerje e bollshme, Fleece poloar e rende antipushavitje, Game e gjera ngjyrash

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2
F285 Fleece Erendaluese
0.00 L 0.0 ALL
I garantuar për t'ju mbajtur ngrohtë në një ditë të ftohtë me erë kjo shtesë e re në linjën e bluzave ofron dizajn tradicional pa komplekse dhe cilësinë e sipërfaqes anti-pushavitje. Shtresat e mikrofibrës kundër erës japin një ndjesi të ngrohtë pa u rënduar. Veçoritë përfshijnë një xhep të brendshëm dhe dy të tjerë anësorë me mbyllje me zinxhir.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhepa me Zinxhire, Rezistente ndaj Eres, Hapje me Zinxhire Para, 3 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Zingjir dyngjyresh gri

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 14058 Class 1, CAT I
F282 Xhup Fleece per Femra Aran
0.00 L 0.0 ALL
Xhupi Fleece për Femra Aran ofron një përshtatje elegante. E bërë nga një poliestër e butë dhe e lehtë me një mbulesë anti-pushavitje është ei garantuar komoditeti dhe qëndrueshmëria. Është shtesa e përsosur e veshjeve të punës.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Veshje per Femra, Xhepa me Zinxhire, Rezistente ndaj Eres, XS, 4 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 14058 Class 1, CAT I
F205 Fleece Aran
0.00 L 0.0 ALL
Ky xhup i butë është me çmim të arsyeshëm dhe mund të vishet si pjesë e një uniforme ose për aktivitetete në kohën e lirë për të dhënë ngrohje ekstra kur nevojitet. Sipërfaqja anti-pushavitje e mban paraqitjen e veshjes që të duket e pashme për një kohë të gjatë.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, 4XL, 2 xhepa, Prerje e bollshme, Polar flece me peshe mesatare dhe trajtim anti pushavitje, Game e gjera ngjyrash

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2