S561 Xhaketë RS Bomber Dy Ngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dizajn bashkëkohor me mbrojtje të plotë ujë-duruese dhe durueshmëri të lartë që e bëjnë këtë jelek ideal për punë në ambjente të këqija. Jeleku Bomber është i mbushur por i lehtë duke lejuar që ngrohtësia të qëndrojë brenda. Veçoritë përfshijnë një kapak mbulues mbi zinxhirin para dhe nje jakë të butë e mbrojtëse mjekre për më shumë rehati.

Features
Mbrojtese per mjekren, Panele me kontrast, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Shirit tub reflektiv, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Hapje me Zinxhir me mbulim me kopse metalike, Astar i Qepur per Izolim, Gryke Elastike, 9 Xhepa, Me Shume Xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Ripstop, e Veshur me PVC 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S543 Xhup Baffle Aspen
0.00 L 0.0 ALL
I paketuar me izolim të lehtë insulatex xhupi Aspen është shumë i lehtë ujë-rezistues i përshtatshëm për veshje të përditshme. Teknologjia unike e pëlhurës së përdorur bën të mundur mbajtjen brenda të ngrohtësisë së trupit dhe krijon një barrierë termale për komfortin optimal për përdoruesin.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Vend per printim, Zinxhir i Dyanshem, Peshe e Lehte, 3 xhepa, Shtresa e brendshme e veshur me isulateks te bute, E dizenjuar per nje veshje komforte, Rezistente ndaj reshjeve, Xhepa me zinxhire te sigurte, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Najlon 130gm2
S503 Xhup Bomber Calais
0.00 L 0.0 ALL
Ky xhup i kualitetit të parë ofron mbrojtje ekselente kundër motit të lagësht dhe me ere. Është komplet ujë-durues erë-ndalues dhe ajrosës. Shtresa e brendshme fleece dhe mëngët me mbyllje ofrojnë temperaturën optimale dhe komfort tek personi i cili e vesh. Ky stil ka një paketim të zgjuar të kapuçit xhepa me zinxhir dhe mëngë me shtrëngim.

Features
Xhep telefoni i fshehur, Vend per printim, Mbyllje me kapak para, Menge te rregullueshme Hook & loop, Me Shtrese Fleece, 4 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Trupi: 100% Poliestër Fleece, 260g
Mëngët: 100% Poliestër Taffetta 190T
Mëngët: 100% Mbushje Poliestër, 120g
100 Poliestër Pongee me shtresë PU 100gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X WP 5000mm MVP 9000g/m2/24hr
PJ20 Xhakete Pilot, Dyngjyreshe
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë bashkohore dyngjyrëshe është elegante dhe praktike. Veçoritë përfshijnë: mëngë me zinxhirë xhepa të shumtë jakë dhe shtresë të butë të ndashme. Pëlhura e jashtme ujë-ndaluese shton në përdorimin e këtij stili për të gjitha kushtet e motit.

Features
Xhep telefoni, Lak per radio, Xhepa anesore, Xhep ne menge, UPF 50+, Menge me zinxhire te jashtem, Perimetri me Rige, 6 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Permbajtje e larte pambuku, Xhakete 4-ne-1, Menge te trikotuara, Texpel Splash
PJ10 Xhakete Pilot
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil është i disponueshëm në një ngjyrë. Ka veçori të ndryshme si: mëngë të çmontueshme me zinxhir shumë xhepa shtresa e brendshme dhe jakë prej gëzofi e çmontueshme dhe ujë-duruese.

Features
UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, Menge me zinxhire te jashtem, Perimetri me Rige, Xhep per Smartphone, 6 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Permbajtje e larte pambuku, Menge te trikotuara, Game e gjera ngjyrash, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliester e veshur me PA 115gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2
F465 Xhup 3 ne 1 Bomber
0.00 L 0.0 ALL
Mbrojtje e gjithanshme dhe e rehatshme në të gjitha kushtet e motit. Shtresa e gëzofit dhe jaka ndahen nga xhupi e po ashtu dhe mëngët me zinxhir që dëshmon se kjo është një veshje shumë adaptuese. Ka xhepa të shumtë me zinxhirë brenda dhe jashtë që mundësojnë siguri të lartë personale.

Features
Mbrojtese per mjekren, Kapuc qe cmontohet, Astar qe cmontohet, Xhep telefoni, Xhep ne menge, Mbyllje me kapak para, Qepje Hermetike me Shirit, Menge me zinxhire te jashtem, Astar i Qepur per Izolim, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Unaza D Perpara, 8 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Me Shume Xhepa, Xhaketë 3-në-1, Jake me Hapje me zinghir, Menge dhe fund me thurur, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Pjesa e brendshme me mbushje gëzofi 100% poliestër 365g., Busti/Mëngët: 100% Poliestër 60g, Mëngët: Mbushje 100% Poliestër 120g, 100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm MVP 960g/m2/24hr, CAT I
DX471 Xhup DX4 Baffle
0.00 L 0.0 ALL
Xhupi DX4 Baffle përfshin një dizajn ergonomik të trupit të modeluar për të balancuar izolim dhe rehati. Panelet e mbushura me Insulatex ndihmojnë në mbajtjen e pjesës qëndrore të trupit ngrohtë ndërsa mëngët e thurura sigurojnë shtrirje dhe lëvizje të pakufizuar. Dy xhepa në krahror me zinxhir dhe xhepat e brendshëm ofrojnë shumë hapësirë ruajtjeje të sigurt.

Features
Mbrojtese per mjekren, Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Stil i Ri, Shirit tub reflektiv, Xhepa anesore me zinxhire, 6 Xhepa, Xhepa te brendshem, Ngjyra me kontrast, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Pelhure e Brendshme me Dyngjyrshe, Dizajni sipas trupit, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Zinxhir premium me ngjyra, Liber Shenimesh Falas

Fabric/Materials
100% Najlon 130gm2
DX460 Xhaketë Dimiri DX4
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa e Dimrit DX4 përdor shtrirje dinamike dhe pëlhurë shumë izoluese që garanton ngrohtësi dhe rehati. Profili ergonomik dhe mëngët raglan lejojnë një levizje të pakufizuar dhe liri më të madhe lëvizjeje. Gjatesia e saj më e madhe mbrapa mëngë me thurje dhe kapuçi i rregullueshëm sigurojnë mbrojtje shtesë ndaj elementëve.

Features
Kapuc dhe funde me lidhese, Stil i Ri, Shirit tub reflektiv, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa anesore me zinxhire, 5 Xhepa, Xhep i brendshem, Me shtrese dhe mbushje te plote, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Pelhure ujendaluese, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Kapuc qe mund te hiqet, Texpel Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Menge te para-kerrusur, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese mjekre dhe fytyre te brendshme, Menge te thurur qe Thahen shpejt, Zinxhir premium me ngjyra, Liber Shenimesh Falas, Hapesire per printim,

Fabric/Materials
Pëlhura Kryesore : 100% Poliestër Elastik TPU 140g
Pëlhura e Brendshme : 100% Mëndafshi Elastik Poliestre 80g
Informacione shtesë për shtresa izoluese :
Trupi - 100% Poliestër 140g
Mëngët - 100% Poliestër 60g
Kapuçi dhe Qafa- 100% Poliestër 40g

Standards
EN 343 Class 3:1