H8147 Xhakete Dimeri MILTON men's, Blu
0.00 L 0.0 ALL
Men‘s winter jacket, blue
H8146 Xhakete Dimeri MILTON men's, e Kuqe
0.00 L 0.0 ALL
Men‘s winter jacket, red
H8144 Xhakete Dimeri PHILIP e Zeze e Kuqe
0.00 L 0.0 ALL
Men‘s winter jacket with a removable hood
H2180 Xhakete Dimeri PHILIP e Zeze Gri
0.00 L 0.0 ALL
Pánská zimní bunda s odepínatelnou kapucí
H1063 Xhakete Dimeri RIVER Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
Winter jacket
H1062 Xhakete Dimeri RIVER Blu
0.00 L 0.0 ALL
Winter jacket
H1058 Xhakete Dimeri RIVER e Kuqe
0.00 L 0.0 ALL
Winter jacket
T740 Xhaketë Dimri WX3
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë bashkëkohore dimri ofron mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj ujit si dhe izolim termik. Karakteristikat kryesore përfshijnë shiritat e segmentuar reflektues zinxhirë i dyanshem kapuc e rregullueshëm me zinxhir dhe shumë xhepa për ruajtje.

Features
Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes, Kapuc i fshehur qe cmontohet, Kapuc dhe funde me lidhese, Xhepa te ngrohte per duart, Xhep telefoni, Vend per printim, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Beli i rregullueshem me lidhese, Shirit i holle reflektuese, 11 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Xhepa te brendshem, Me shtrese dhe mbushje te plote, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe mund te hiqet, Texpel Splash, Lak te Zinxhiret, Menge te thurur qe Thahen shpejt

Fabric/Materials
100% Nailon Taslan TPU 125gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm MVP 4900g/m2/24hr
S602 Xhaketë X3 Dy Ngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë ndjek ngjyrat popullore të koleksioneve WX3 dhe KX3. S602 përdor panelin e kontrastit dhe prerje me një përshtatje slim fit. Xhepat me zinxhirë panelet me pore dhe një kapuç i ngjitur pas janë vetëm disa nga karakteristikat e shumta të kësaj xhakete.

Features
Panele me kontrast, Fund i rregullueshem me lidhese, Xhep i brendshem ne kraharor, Stil i Ri, Vend per printim, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Kapuc me strehe dhe lidhese, 4 xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Pelhure me pore poshte, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Texpel Splash, Hapje me zinxhir poshtë krahut, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Menge te para-kerrusur, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese mjekre dhe fytyre te brendshme, KAPUÇI ËSHTË ELEGANT DHE PRAKTIK, Zinxhir premium me ngjyra,

Fabric/Materials
Trupi dhe Kapuçi: 100% Poliestër me Pore 65g
Mëngët: 100% Poliestër Taffeta 60g
100% Poliestër TPU 140g
100% Mëndafshi Elastik Poliestre 80gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X
S601 Xhaketë X3 Reflective
0.00 L 0.0 ALL
S601 ofron dukshmëri të zgjeruar pa kompromentuar stilin. Duke përdorur një model reflektues të printuar drejtpërdrejt mbi pëlhurë nuk ka asnjë kufizim për lehtësimin dhe lëvizjen e xhaketës. Me një kapuç xhepa me zinxhir dhe ajrosje nën sqetull ky stil ka shumë përfitime.

Features
Panele me kontrast, Fund i rregullueshem me lidhese, Xhep i brendshem ne kraharor, Stil i Ri, Vend per printim, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Kapuc me strehe dhe lidhese, 4 xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Pelhure me pore poshte, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Texpel Splash, Hapje me zinxhir poshtë krahut, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Menge te para-kerrusur, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese mjekre dhe fytyre te brendshme, KAPUÇI ËSHTË ELEGANT DHE PRAKTIK, Zinxhir premium me ngjyra, Printim reflektuese

Fabric/Materials
Trupi dhe Kapuçi: 100% Poliestër me Pore 65g
Mëngët: 100% Poliestër Taffeta 60g
100% Poliestër TPU 140g
100% Mëndafshi Elastik Poliestre 80gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X
S600 Xhaketë X3 Shell
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë vishet lehtësisht në ambjente pune dhe kohë të lirë. E mbushur me karakteristika që ndjekin tendencat më të mira në natyrë si zinxhirët e ventilimit poshte kraheve mëngët e lakuara ndaj erës dhe linjat e kthyera. Mëngë të artikuluara dhe linja të pakta që japin një përshtatje të madhe.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Xhep i brendshem ne kraharor, Stil i Ri, Vend per printim, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Kapuc me strehe dhe lidhese, 4 xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Pelhure ujendaluese, Pelhure me pore poshte, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Texpel Splash, Hapje me zinxhir poshtë krahut, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Menge te para-kerrusur, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese mjekre dhe fytyre te brendshme, KAPUÇI ËSHTË ELEGANT DHE PRAKTIK, Zinxhir premium me ngjyra,

Fabric/Materials
Trupi dhe Kapuçi: 100% Poliestër me Pore 65g
Mëngët: 100% Poliestër Taffeta 60g
100% Poliestër TPU 140g
100% Mëndafshi Elastik Poliestre 80gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X
S571 Xhaketë Elgin 3 në 1 për Femra
0.00 L 0.0 ALL
Një xhaketë klasike me përputhje të mirë në format trupore dhe reduktim të rëndesës së femrave që zakonisht ndihen si në një xhaketë 4-sezonale. Pjesa e mbrapme e gjatë dhe beli i rregullueshëm e bëjnë këtë siluetë bashkëkohore dhe i jep pamje të hijshme nga para.

Features
Qepje me ngjyra me kontrast, Veshje Interaktive, Veshje per Femra, Xhep telefoni, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Mbyllje Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Veshja Fleece mund te vishet si nje veshje e vecante, 5 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Xhakete 3-ne-1 Ujendaluese dhe Erendaluese, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash,

Fabric/Materials
100% Poliestër, me Siperfaqe të Butë, e Veshur me PVC 230gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S570 Xhaketë Aviemore 3 në 1 për Meshkuj
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketë ujë-ndaluese me vlerë fantastike e cila kombinon funksionin dhe hijshmërinë. Sipërfaqja cilësore dhe vëmëndja ndaj detajeve janë të dukshme. E kompletuar me dy xhepa me zinxhir të mbuluar me kapak dhe linja fleece të ndashme.

Features
Hapje para me hook & loop te fshehur, Panele me kontrast, Fund i rregullueshem me lidhese, Veshje Interaktive, Xhep telefoni, Vend per printim, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Veshja Fleece mund te vishet si nje veshje e vecante, Mbyllje me kapak te dyfishte, 5 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Me Shume Xhepa, Prerje e bollshme, Xhaketë 3-në-1, Kapuc qe paloset nen jake, Pelhure ujendaluese, Texpel Splash,

Fabric/Materials
100% Poliestër, me Siperfaqe të Butë, e Veshur me PVC 230gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S563 Xhaketë me Shumë Xhepa RS Parka
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketë e fortë me dizajn bashëkohor me pëlhurë poliestre të ndërtuar me strukturën RipStop që mundëson fije shumë të forta rezistente ndaj grisjes. Mbushja e hollë dhe jaka me shtresë të butë mbron mjekrën dhe ruan ngrohtësinë e trupit. Xhepat e shumtë mundësojnë ruajtjen e duhur.

Features
Mbrojtese per mjekren, Hapje para me hook & loop te fshehur, Kapuc qe cmontohet, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Shirit tub reflektiv, Xhep ne menge, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Shirit i holle reflektuese, Shigjeta per formesim shtese, Astar i Qepur per Izolim, 10 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Pelhure ujendaluese, Texpel Splash,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Ripstop, e Veshur me PVC 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S562 Xhaketë RS Parka
0.00 L 0.0 ALL
Kur krahasohet me xhaketat konkurrente xhaketa S562 ka provuar se përshtatet më mirë në trup është më funksionale dhe me çmim më të lirë. Pëlhura dhe qepjet hermetike e bëjnë këtë veshje komplet ujë-ndaluese. Mbushja 170g ruan ngrohtësinë brënda pa e bërë xhaketën të rëndv. Veçoritë përfshijnë shirita reflektues në kraharor e mëngë si dhe xhepa të shumtë për të gjitha nevojat ruajtëse.

Features
Mbrojtese per mjekren, Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Panele me kontrast, Fund i rregullueshem me lidhese, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Vend per printim, Shirit tub reflektiv, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Astar i Qepur per Izolim, 9 Xhepa, Me Shume Xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Qepje te izoluara ujeduruese, Texpel Splash,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Ripstop, e Veshur me PVC 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S555 Xhaketë Outcoach
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë me performancë të lartë ofron maksimumin e mbrojtjes nga uji era dhe ajrosje për gjithë vitin. Duke përdorur një pëlhure shumë rezistente në pjesën e sipërme me shtresë rrjete për qarkullimin e ajrit brenda për të siguruar komfort total në të gjitha kushtet. Specifikimet përfshijnë zinxhir ujë-durues prerje ergonomike kapuç për stuhi dhe shumë xhepa për më shumë hapsirë mbajtëse. Prerja sportive dhe dizenjoja e bukur e bëjnë këtë xhaketë zgjidhjen e shumë kërkesave.

Features
Stil i Ri, Vend per printim, Mbyllje me kapak para, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Kapuc me strehe dhe lidhese, Zinxhire rezistente ndaj ujit, Rezistente ndaj Eres, Hapje me Zinxhire Para, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Me Shtrese Izoluese, 4 xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Xhep i fshehur telefoni, Kapuc qe paloset nen jake, Ideale per korporata dhe personalizime, Texpel Splash, Zinxhir Europian,

Fabric/Materials
Trupi: 100% Rrjetë Poliestër 65g, Mëngët: 100% Poliestër 190T Taffeta 60g, 100% Poliestër Oxford 600D 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X WP 10000mm MVP 15000g/m2/24hr
S553 Xhaketë 3 në 1 Radial
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për korporatat moderne kjo xhaketë kontemporane ka një prerje sportive dhe është totalisht ujë-duruese erë-duruese dhe ajrosëse. Shtresa e jashtme dyfishe ka panele të përforcuara për durueshmëri të shtuar. Zinxhirët ujë-durues i japin një profil të sofistikuar. Shtresa e brendshme fleece mundëson izolim në kushte të ftohta moti por gjithashtu mund të vishet dhe si veshje veçmas. Më e mira në cilësi stil dhe funksion kombinuar.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Jeka me shtrese Fleece, Stil i Ri, Vend per printim, Mbyllje me kapak para, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Kapuc me strehe dhe lidhese, Zinxhire rezistente ndaj ujit, Beli i rregullueshem me lidhese, Veshja Fleece mund te vishet si nje veshje e vecante, Hapje me Zinxhire Para, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, 6 Xhepa, Me Shtrese Izoluese, Xhakete 3 ne 1 Ajrosese Ujendaluese dhe Erendaluese me qepje me shirit, Xhep i fshehur telefoni, Kapuc qe paloset nen jake, Ideale per korporata dhe personalizime, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Trupi i sipërm: Rrjetë 100% poliestër, 65gm,
Trupi i poshem dhe mëngët: 100% poliestër 190T Tafta, 60gm
100% Poliestër, me Sipërfaqe të Bute 130gm2
100% Poliestër Oxford 600D 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X WP 10000mm MVP 15000g/m2/24hr
S532 Xhaketë 3 në 1 Ajrosëse Orkney
0.00 L 0.0 ALL
Elegante inovative dhe e gjithanshme kjo xhaketë 3-në-1 është një nga më të shiturat. Mbështjella e najlonit ujë-ndaluese dhe ajrosëse është e dizenjuar për të mbrojtur punëtorët në të gjitha industritë nga shiu i rrëmbyer era dhe i ftohti. Mund të ndahet nga fleece me zinxhir dhe të vishet vetëm ndërkohë që fleece 280g është një zgjedhje shumë e mire si një e vetme kur kushtet janë të freskëta por të thata.

Features
Veshje Ajrosese, Mbrojtese per mjekren, Panele me kontrast, Kapuc dhe funde me lidhese, Veshje Interaktive, Xhep telefoni, Vend per printim, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, 4XL, Veshja Fleece mund te vishet si nje veshje e vecante, Mbyllje me kapak te dyfishte, 7 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Me Shume Xhepa, Rrjete ajrosese ne pjesen e siperme te trupit, Xhakete 3-ne-1 Ujendaluese dhe Erendaluese, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash, Zinxhir Europian

Fabric/Materials
Shpatullat/Mëngët: 100% Nailon Ottoman, Ajrosëse, e veshur me PU, 160g
Kraharori: Rrjetë 100% Poliestër, 60g
Mëngët/Mesi: 100% Poliestër, 60g
100% Najlon Ottoman, Ajrosëse, e Veshur me PU 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:2 X WP 5000mm MVP 14000g/m2/24hr
S530 Xhaketë Fleece Ajrosëse Arbroath
0.00 L 0.0 ALL
Një xhaketë e shkëlqyer për të gjitha aktivitet. Një ndjesi shumë e mirë e një sipërfaqeje me push e cila është binjakëzuar me mbushjen fleece 280g e cila ruan ngrohtësinë dhe është e rehatshme për t'u veshur. Veçoritë përfshijnë kapak të dyfishtë mbyllës lidhëse në kapuç dhe në bel dhe xhepa të poshtëm me zinxhir.

Features
Veshje Ajrosese, Kapuc dhe funde me lidhese, Xhep telefoni, Vend per printim, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Me Shtrese Fleece, Mbyllje me kapak te dyfishte, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Pelhure ujendaluese, XS-5XL, Texpel Splash

Fabric/Materials
Busti: Fleece 100% Poliestër, 280g
Mëngët: 100% Poliestër, 60g
Mëngët: Mbushje 100% Poliestër, 100g
100% Poliestër, Mikro-fibra, Sipërfaqe e lëmuar, Ajrosëse, e Veshur me PU 140gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:2 X WP 5000mm MVP 9000g/m2/24hr
S523 Xhaketë Fleece Oban, me Shtresë
0.00 L 0.0 ALL
me Shtresë

Features
Kur u testua përballë veshjeve të konkuretëve kjo xhaketë doli më e mira për mbrojtjen nga shiu rehatinë ngrohtesinë qe mundëson dhe cilësinë e përgjithshme. Hapësira për stampim e bën këtë xhaketë shumë popullore për personalizim. Masat e gjera xhepat e sigurtë kyçet e rregullueshme Hook & Loop dhe kujdesi nga afer për detajet vijnë si standarte dalluese., Hapje qendrore para me kopsa, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhep telefoni, Vend per printim, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Bel elastik me lidhese me koka, Astar i Qepur per Izolim, Me Shtrese Fleece, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Pelhure ujendaluese, Texpel Splash

Fabric/Materials
Pjesa e sipërme: Fleece 100% Poliestër, 280g
Pjesa e poshtme & Mëngët: 100% Poliestër, 60g
Pjesa e poshtme: Mbushje 100% Poliestër, 200g
Mëngët: Mbushje 100% Poliestër, 100g
100% Poliestër Pongee, me shtresë PVC 230fm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm