H9209 Mushama Shiu NICK e Verdhe
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide coat
H9207 Mushama Shiu NICK Blu
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide suit
H9206 Mushama Shiu NICK Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide suit
H9202 Mushama Shiu CYRIL Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
PVC coat
H9201 Mushama Shiu CYRIL e Verdhe
0.00 L 0.0 ALL
PVC coat
RPPL Rain Coat PU/PVC
0.00 L 0.0 ALL
S438 Xhaketë Klasike Shiu
0.00 L 0.0 ALL
Kjo veshje ofron mbrojtje shumë të mirë ujë-duruese. Me gjatësinë e saj ajo ofron mbulim më të madh. Veçoritë përfshijnë xhepa të mëdhenj kapuç që paketohet dhe ventilim.

Features
Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim, Qepje Hermetike me Shirit, Menge elastike nga brenda, Hapje me Zinxhire Para, 2 xhepa, Pelhure e lehte ujeduruese me qepje te izoluara, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash, Zinxhir Europian

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
F438 Mushama Shiu me Shirita Reflektive IONA
0.00 L 0.0 ALL
Mushamaja e Shiut me Shirita Reflektive IONA jep një shikueshmëri më të madhe për shkak të gjatësisë së saj më të madhe. Duke përdorur pëlhurë të lehtë kjo mushama është plotësisht e papërshkueshme nga uji. F438 gjithashtu përmban një kapuç të ambalazhuar xhepa për ruajtje të sigurtë si dhe unaza dhe hapje të pasme për të shtuar ajrosjen.

Features
Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim, Shirit reflektues, Qepje Hermetike me Shirit, Menge elastike nga brenda, Hapje me Zinxhire Para, 2 xhepa, Pelhure e lehte ujeduruese me qepje te izoluara, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, CAT I