H9210 Kostum Shiu CLEO camouflage
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide suit
H9208 Kostum Shiu HUGO e Verdhe
0.00 L 0.0 ALL
PVC suit
H9205 Kostum Shiu CLEO Blu
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide suit
H9204 Kostum Shiu CLEO Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide suit
H9203 Kostum Shiu CLEO e Verdhe
0.00 L 0.0 ALL
Polyamide suit
H9200 Kostum Shiu HUGO Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
PVC suit
L450 Kostum Shiu Sealtex Essential
0.00 L 0.0 ALL
Kostumi Shiut Sealtex Essential ofron mbrojtje të shkëlqyer në një paketim të përshtatshëm. Një kostum (xhaketë dhe pantallona) me të gjitha tiparet cilësore që përdoren në të gjithë gamën Sealtex duke përfshirë qepje me mbyllje në frekuencë të lartë. Ky kostum vjen i paketuar së bashku në një qese që është ideale për shitje me pakicë.

Features
Kapuc dhe funde me lidhese, Rrip beli plotësisht elastik, Mbyllje me kapak para, Të rregullueshme me kopsa, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Ambalazhim per Reklamim, 2 xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Sealtex Essential: 95% PVC, 5% PU 310gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
L440 Kostum Shiu Essentials (2 pjesë)
0.00 L 0.0 ALL
Kostumi Essentials i shiut ofron vlera prakticitet dhe durueshmëri në një set. Kostumi i shiut me dy pjesë mund të paloset lehtësisht për tu përdorur në mot të lagësht. I disponueshëm me paketim për rishitje ideal për reklamim në dyqan.

Features
Menge elastike, Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim, Rrip beli plotësisht elastik, Te rregullueshme me kopsa, Hapje me Zinxhire Para, Ambalazhim per Reklamim, 2 xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, Pelhure ujendaluese, Set me xhaket dhe pantallona, Texpel Splash, Zinxhir Europian, Ngjyra e re,

Fabric/Materials
100% Poliestër, 190T, e Veshur me PVC 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm