TK54 Xhaketa IONA Softshell (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Kjo softshell premium ofron rehati maksimale në lëvizje me shumë dukshmëri për përdoruesin dhe izolim termal. Ndërthurjet shumë të ngushta dhe shtresa sipërfaqësore e lëmuar bëjnë që veshja të jetë ujë-ndaluese erë-ndaluese dhe ajrosëse. Kjo veshje është e pakrahasueshme në forcë dhe rehati.

Features
Mbrojtese per mjekren, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhira Ujendalues, 3 shtresa, 6 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, 3XL, Texpel Splash,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2
TK53 Softshell me Kapuç (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Një xhaketë bashkëkohore me kapuç me veçori teknike avangarde që përfshijnë xhepa të brendshëm bërryla me formë dhe shirita elastike në kyçe. Dizajni elegant ngjitja e hollë dhe me kontrast ngjyrash që e bëjnë këtë produkt të ri në linjën Softshell të bie në sy menjëherë.

Features
Mbrojtese per mjekren, Panele me kontrast, Xhep telefoni, Forme e berrylit e para-formuar, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhira Ujendalues, Xhepa me Zinxhire, 3 shtresa, 5 Xhepa, Xhep i brendshem, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, 3XL, Kapuc qe mund te hiqet, Texpel Splash

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2
TK51 Jelek i Trashë Softshell (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Versjoni i lehtë i xhaketës softshell. Ky jelek i ngrohtë është ideal për ambjente të ndryshme pune.

Features
Mbrojtese per mjekren, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, Zinxhira Ujendalues, Xhepa me Zinxhire, 3 shtresa, 6 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Texpel Splash,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2
TK50 Xhup Softshell (3L)
0.00 L 0.0 ALL
Elagante dhe me tepër stil kjo xhaketë inovative ofron një mbrojtje shumë të mirë nga era dhe shiu është me membranë ajrosëse dhe e butë me Flecce micro polar. Materiali softshell është elastik për më shumë lirshmëri.

Features
Mbrojtese per mjekren, Jeka me shtrese Fleece, Xhep telefoni, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhira Ujendalues, 3 shtresa, 6 Xhepa, Me Shume Xhepa, Prerje e bollshme, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, XS-5XL, Texpel Splash,

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2
TK41 Xhup Softshell Charlotte Për Femra (2L)
0.00 L 0.0 ALL
Softshell me prerje për femra elegante dhe ajrosëse që është e përshtatshme për të gjitha rastet. Ideale për tu mbrojtur nga era Kjo xhaketë ka më shumë stil se pëlhurat fleece të zakonshme. Ky dizajn përmban xhepa me zinxhirë ujë-durues dhe lidhëse të rregullueshme në fund që e bëjnë këtë veshje tepër praktike.

Features
Veshje Ajrosese, Mbrojtese per mjekren, Fund i rregullueshem me lidhese, Jeka me shtrese Fleece, Veshje per Femra, Xhep telefoni, Menge te rregullueshme Hook & loop, Zinxhire rezistente ndaj ujit, 2 Shtresa, 6 Xhepa, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Rezistente ndaj reshjeve,

Fabric/Materials
Softshell 94% Poliestër, 6% Elastane e bashkuar me Fleece 100% Poliestër Micro Polar 320gm2
TK40 Xhup Softshell Oregon (2L)
0.00 L 0.0 ALL
Stili i veçantë dhe pëlhura janë baza e kësaj xhakete bashkohore Softshell. Xhaketa përmban dy xhepa anësorë një xhep celulari me zinxhir në kraharor dhe kyçe të rregullueshme për përputhje më të mirë.

Features
Xhep telefoni, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, 4XL, 2 Shtresa, 5 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Texpel Splash

Fabric/Materials
Softshell 94% Poliestër, 6% Elastane e bashkuar me Fleece 100% Poliestër Micro Polar 320gm2
TK40 Xhup Softshell Essential
0.00 L 0.0 ALL
Stili i veçantë dhe pëlhura janë baza e kësaj xhakete bashkohore Softshell. Xhaketa përmban dy xhepa anësorë një xhep celulari me zinxhir në kraharor dhe kyçe të rregullueshme për përputhje më të mirë.

Features
Xhep telefoni, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, 4XL, 2 Shtresa, 5 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Shtrese fleece micro polar e bashkuar, Texpel Splash

Fabric/Materials
Softshell 94% Poliestër, 6% Elastane e bashkuar me Fleece 100% Poliestër Micro Polar 320gm2
T750 Xhaketa Softshell WX3
0.00 L 0.0 ALL
Xhup Softshell bashkohor me membranë mbrojtëse ndaj erës ujit dhe ajrosjes e me shtresë fleece mikro polare. Tiparet smart përfshijnë teknologjinë e zinxhirit Ezee Zip bërrylat e paraformuara shirita reflektues dhe xhepa të shumëfishta.

Features
Mbrojtese per mjekren, Shirita tub me kontrast, Menge elastike, Xhep telefoni, Stil i Ri, Xhep ne menge, Shirit i holle reflektuese, Zinxhir i Dyanshem, 9 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Ideale per korporata dhe personalizime, Ajrosje nga mbrapa, Zinxhir Ezee Zip, Texpel Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Menge te para-kerrusur, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret

Fabric/Materials
94% Poliestër, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliestër Micro Polar Fleece, 150g 310gm2
T620 Xhaketë PW3 Flex Shell
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë është e përbërë nga pëlhura Flex Shell. Kjo pëlhurë ofron performancë të shkëlqyer me komfort maksimal më e gjatë tek pjesa mbrapa mëngë të dizenjuara ergonomikisht zinxhirë të fshehtë dhe detaje reflektive për të siguruar një pamje bashkëkohore. Tre xhepa të gjërë të cilët sigurojnë hapësirë të mjaftueshme ruajtje.

Features
Veshje Ajrosese, Fund i rregullueshem me lidhese, Rezistente ndaj Eres, Shirit i holle reflektuese, Hapje me Zinxhire Para, Zinxhir i Dyanshem, Xhep per Smartphone, Xhepa anesore me zinxhire, Ujeduruese, 6 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Thahet shpejt menge elastike, Zinxhir Ezee Zip, Texpel Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
100% Poliestër bashkuar me 100% Poliestër me Pore 185gm2

Standards
Fabric Performance WP 5000mm MVP 3000g/m2/24hr
DX474 Xhaketë Softshell DX4
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Softshell DX4 është projektuar me saktësi duke përdorur një pëlhurë ajrosëse revolucionare të papërshkueshme nga uji dhe era. Dizajni i saj i frymëzuar nga sporti përfshin gjatësi më të gjatë mbrapa mëngë me formë dinamike të rregullueshme shirit të holle reflektues dhe xhepa të shumtë të sigurta për ruajtje të mjaftueshme. Një zgjedhje ideale për punëtorin modern.

Features
Mbrojtese per mjekren, Kapuc me forme ergonomike, Stil i Ri, Shirit tub reflektiv, Beli i rregullueshem me lidhese, Xhepa anesore me zinxhire, 6 Xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Fundi mbrapa ne forme harku, Prerje aktive, Rrip rregullues i shpejte, Texpel Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Pelhure e Brendshme me Dyngjyrshe, Menge te para-kerrusur, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, KAPUÇI ËSHTË ELEGANT DHE PRAKTIK, Zinxhir premium me ngjyra, Liber Shenimesh Falas,

Fabric/Materials
92% Poliestër, 8% Elastane 110g laminuar mbi 100% Poliestër Fleece Micro Polar 160g 310gm2