S556 Pantallona Shiu Vanquish
0.00 L 0.0 ALL
Një stil kompliment pantallonash që lidhet në koleksionin e shiut PWR. Pantallonat Vanquish përdorin pëlhurën Portwest Extreme të papërshkueshme nga uji dhe ajrosëse e qepje me shirita hermetike për të siguruar mbrojtje të plotë. Një këmbë anësore me zinxhir lejon veshjen e lehtë gjatë kohës kur vishni çizme. Me një rrip të gjërë elastik të rregullueshme dhe këmbë të artikuluara këto pantallona gjithashtu kanë një përshtatje të mirë.

Features
Mbrojtje me shtrese te dyfishte per gjunjte, Rrip beli plotësisht elastik, Qepje Hermetike me Shirit, Bel elastik me lidhese me koka, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Zinxhir te kemba anesor, Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër Oxford 600D 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:3 X WP 10000mm MVP 15000g/m2/24hr
S536 Pantallona Ajrosëse Ayr
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Ayer peshojnë pak dhe paketohen lehtë. Ato ofrojnë rehati dhe mbrojtje në çdo kohë. Veshja ka bel plotësisht elastik që përputhet lehtësisht mbi pantallona me xhepat e aksesueshem anësorë dhe me fundin e rregullueshëm me kopsa. Qepje ujë-ndaluese të izoluara që mbajnë ujin jasht.

Features
Veshje Ajrosese, Rrip beli plotësisht elastik, Xhepa te gjere anesore, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Pelhure ujendaluese, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, Mikro-fibra, Sipërfaqe e lëmuar, Ajrosëse, e Veshur me PU 140gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:2 X WP 5000mm MVP 9000g/m2/24hr
S482 Pantallona me Shtresë Iona™ Lite
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për të mbajtur përdoruesin të dukshëm të sigurtë dhe të thatë në kushte të këqija të motit S482 është shumë praktik dhe ujë-ndalues. Shiriti reflektues ofron mbrojtje të lartë në kushte me dritë të dobët ndërsa mbushja ruan ngrohtësinë për të mbajtur ngrohtë dhe rehat përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Me shtrese dhe mbushje te plote, Texpel Splash, Certifikuar sipas EN342

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 342 0.349M². K/W (B) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
S481 Pantallona Iona™ Lite
0.00 L 0.0 ALL
Prerje e gjërë dhe me stil. Pantallonat Iona™ Lite janë dizenjuar për tu veshur mbi pantallonat e punës për t'ju mbajtur të thatë dhe si shtresë shtesë të durueshme nga i ftohti. Shtimi i shiritit reflektues rrit dukshmërinë e përdoruesit xhepat anësorë mundësojnë akses të lehtë për sendet në xhepat e pantallonave poshtë. Qepjet hermetike ujë-duruese sigurojnë një barrierë të plotë kundër erës dhe shiut.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm MVP 960g/m2/24hr
S451 Pantallona Shiu Klasike Sealtex™
0.00 L 0.0 ALL
Këto veshje të lehta ujë-duruese për mbi pantallona ofrojnë shërbim të madh dhe duhet të përdoren nga çdo punëtor. Përshtatja e gjërë do të thotë se shtresa të tjera mund të vishen nën to. Beli elastik lejon të levizni dhe të tërhiqeni pa asnjë pengesë dhe fundi i rregullueshëm me kopsa mirëmban një peëputhje të sigurtë përreth këpucëve me qafë të punës.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Te rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, 5XL, Prerje e bollshme, Pelhure ujendaluese

Fabric/Materials
Sealtex Classic: 100% Polyester, Tricot Knit, PU Coated, 200gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S441 Pantallona Shiu Clssic
0.00 L 0.0 ALL
Të lehta dhe lehtësisht të paketueshme këto pantallona mundësojnë rehati dhe mbrojtje në çdo kohë. Janë më të gjera se normalisht për tu veshur sipvr pantallonave të përditeshme në rastet kur bie shi ose bën ftohtë me xhepa anësorë fundi i këmbëve shtrëngohet me kopsa për një përputhje të sigurtë me këpucët me qafë. Çmim i leverdisshëm.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Xhepa te gjere anesore, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, Ambalazhim per Reklamim, Pelhure ujendaluese, XS-6XL, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S351 Pantallona AIR Sealtex™
0.00 L 0.0 ALL
Një veshje me vlerë të jashtëzakonshme pantallonat AIR Sealte janë të përbëra nga një material unik i lehtë. Ky materjal ofron një miksim të aftesisë ajrosëse me atë ujë-duruese dhe mbrojtjen nga era.

Features
Veshje Ajrosese, Rrip beli plotësisht elastik, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, Texpel Splash

Fabric/Materials
Sealtex Air: 100% Polyestër, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:2 X WP 5000mm MVP 7752g/m2/24hr
S251 Pantallona Ocean Sealtex™
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona klasike përdorin pëlhurë Sealtex™ Ocean me performacë të lartë dhe mbrojnë përdoruesin nga pa-qëndrueshmeritë e motit. Veshja ka bel komplet elastik kështu që mund të vishen lehtë sipër pantallonave ka mëngë të rregullueshme me kopsa dhe qepje hermetike për tu ruajtur nga lagështia.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, Texpel Splash

Fabric/Materials
Sealtex Ocean: 95% PVC, 5% PU 310gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
F441 Pantallona Shiu Klasike IONA™
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Klasike Iona të Shiut ofrojnë dukshmëri të shtuar në kushte të mungesës së pamjes. Veçoritë përfshijnë bel elastik xhepa anësorë dhe një fund të rregullueshëm me kopsa për një përputhje të sigurtë.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Ambalazhim per Reklamim, Pelhure e lehte ujeduruese me qepje te izoluara, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, CAT I
CS11 Pantallona Frigoriferike ColdStore
0.00 L 0.0 ALL
Këto Pantallona ColdStore për Ambjente të Ftohta vijnë me pjesën e përparme dhe të mbrapme të lartë për të mundësuar ngrohtësi ekstra rreth trupit. Kopsat e forta me rripa elastik janë të rregullueshme për të garantuar një përshtatje të rehatshme për përdoruesin. Një shirit reflektues 5cm përreth këmbës e rrit dukshmërinë dhe sigurinë e përdoruesit. Arnat e gjunjve janë të përforcuara për të rritur durueshmerinë. Xhepat e mëdhenj lejojnë akses të lehtë pa hequr dorezat.

Features
Bel elastik mbrapa, Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Hapje para me hook & loop te fshehur, Hapje e fshehur me zinxhire, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Shirit reflektues, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Astar i Qepur per Izolim, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, 2 xhepa, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Texpel Splash, Certifikuar sipas EN342,

Fabric/Materials
100% Poliestër Ajrosëse, Endje Oxford, Sipërfaqe Anti-Njollë 150gm2

Standards
EN 342 0.454M². K/W (B) 2 X
B151 Tuta Base Pro Antibakteriale
0.00 L 0.0 ALL
Kjo veshje ofron mbrojtje te veçantë termike mban lagështirën larg dhe lufton aromat e këqija mban kushtet e përdoruesit të thata dhe të rehatshme

Features
Qepje me ngjyra me kontrast, Paketim per Reklamim, E dizenjuar per nje veshje komforte, Tharje me ane te perthithjes

Fabric/Materials
93% Poliestër Përthithëse, 7% Elastane e trajtuar me Silver Ion 165gm2
B131 Tuta Termo Izoluese
0.00 L 0.0 ALL
Këto shtresa të holla kanë qepje që nuk bien në sy për rehatinë më të lartë.

Features
4XL, Paketim per Reklamim, E dizenjuar per nje veshje komforte, Tharje me ane te perthithjes

Fabric/Materials
100% Poliestër i Kanalizuar 140gm2
B121 Pantallona Termale
0.00 L 0.0 ALL
B121 krijon një shtresë ngrohtësie në pjesën e poshtme të trupit. Fibrat e buta të poli-pambukut dhe pëlhura e thurur bëjnë të mundur mbajtjen e ngrohtësisë brenda. Fundet e kthyera dhe beli elastik sigurojnë një përshtatje të rehatshme.

Features
5XL, Perimetri me Rige, E dizenjuar per nje veshje komforte, Game e gjera ngjyrash

Fabric/Materials
50% Poliestër, 50% Pambuk 200gm2