H9044 4532+ 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9037 4510 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9036 4535 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9035 4515 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9030 4565 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 4/5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9029 4540 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9028 4530 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9022 4520 3M™ Kominoshe Mbrojtese Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Disposable protective suit
H9001 CHF5 DuPont™ Tyvek® Classic Xpert, Type 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Work overalls with a hood
ST80 Kominoshe Flakë Duruese BizTex SMS Tipi 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshja SMS Flakë-duruese është zhvilluar duke përdorur pëlhurë inovative pa endje. Pëlhura është ajrosëse me prerje të bollshme dhe e rehatshme për tu veshur për periudha kohe të zgjatura. Karakteristikat kryesore të kësaj kominosheje janë rezistenca ndaj pluhurit dhe spërkatjeve helmuese e të qenurit anti-statike dhe flakë-rezistente.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Kapuc me forme ergonomike, Kapuc, Gryke Elastike, Kapak Mbulues Zinxhiri, Ambalazhim per Reklamim, Karton i jashtem, CE-CAT III

Fabric/Materials
Biztex SMS FR 55gm2

Standards
EN ISO 13982 Type 5, EN 1073-2, EN 13034 Type 6, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 1
ST60 Kominoshe BizTex Microporous Tipi 4/5/6
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet Microporus ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer nga pluhuri agjentët kimikë dhe biologjikë anti-pushavitje të lartë dhe qepje me shirit si dhe një barriere efektive kundër kimikateve. Dizajn ergonomik për lëvizje të pa pengueshme të rehatshme dhe ajrosëse.

Features
Certifikim CE, Kapuc me forme ergonomike, Qepje Hermetike me Shirit, Antistatike, Qepje Hermetike me Shirit, Ambalazhim per Reklamim, Zinxhir i Dyanshem, Materiali me mikropole, Kapuc eleastik menge kembe dhe bel, Karton i jashtem, Dizajn anti pushavitje, E dizenjuar ergonomikisht, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex Microporous 60gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 14126, EN 1073-2, EN 1149-5, EN 13034 Type 6B, EN ISO 13982 Type 5B, EN 14605 Type 4B
ST50 Kominoshe BizTex Microcool Tipi 6/5
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe ofrojnë më shumë rehati dhe mbrojtje. Ofrojnë mbrojtje të Tipit 5 dhe 6 me një panel ajrosës të rehatshem. Dizajni unik përfshin një kombinim të dy pëlhurave BizTex SMS dhe BizTex Micro duke filluar nga kapuçi dhe në vazhdim me pjesën mbrapa të trupit deri tek gjunjët. Mundëson një barrierë të shkëlqyer kundër kimikateve ajrosëse dhe më shumë rehati.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Kapuc me forme ergonomike, Kapuc, Gryke Elastike, Kapak Mbulues Zinxhiri, Ambalazhim per Reklamim, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex PP/PE & SMS 60gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 13982 Type 5, EN 1073-2, EN 13034 Type 6, EN 1149-5
ST41 Kominoshe me kepuce BizTex Tipi 6/5
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshe të lehta e jetëgjatë me rehati dhe ajrosje superiore. Mundësojnë rezistencë ndaj ujit grimcave dhe baktereve. Këto kominoshe përfshijnë edhe një pjesë mbulimi në këmbë e cila ofron siguri në ecje për shmangien e rrëshqitjes.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Kapuc me forme ergonomike, Kapuc, Mbulese Cizmeje, Kapak Mbulues Zinxhiri, Ambalazhim per Reklamim, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex Microporous 60gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 14126, EN 1149-5, EN 1073-2, EN 13034 Type 6B, EN ISO 13982 Type 5B
ST40 Kominoshe BizTex Mikropor Tipi 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Dizajni i gjërë garanton përshtatje të mirë dhe nuk do të pengojë performancën e punës. E bërë nga miliona fibra polietilini të cilat janë të thurura për të dhënë një barrierë shumë të mirë të fortë dhe rezistente në të gjitha drejtimet. Kapuçi këmbët kyçet dhe beli elastik sëbashku me një zinxhir para me dy hapje të mbyllura me kapak.

Features
Certifikim CE, Kapuc me forme ergonomike, Antistatike, Kapuc, Ambalazhim per Reklamim, Zinxhir i Dyanshem, Kapuc eleastik menge kembe dhe bel, Zingjir i Dyanshem dhe Kapak me Mbyllje, Karton i jashtem, Barriere per lengje dhe pjeset e ngurta, Dizajn anti pushavitje, CE-CAT III,

Fabric/Materials
BizTex Micro 60gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 1073-2, EN 14126, EN 1149-5, EN 13034 Type 6B, EN ISO 13982 Type 5B
ST36 Kominoshe VisTex SMS Tipi 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe SMS kanë si cilësi shiritin reflektues Hi-Vis për dukshmëri më të madhe natën apo në ambiente me pak dritë. Kjo pëlhurë trilaminate ofron një fortësi dhe durueshmeri më të madhe. Mundëson një barrierë ndaj grimcave dhe lëngjeve për të mbrojtur përdoruesin pa vështirsuar lëvizjen dhe rehatinë.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Kapuc me forme ergonomike, Shirit reflektues, Antistatike, Zinxhir i Dyanshem, Ambalazhim per Reklamim, E dizenjuar per nje veshje komforte, Karton i jashtem, CE-CAT III, Etiketa e standarteve te Krahu

Fabric/Materials
BizTex SMS 55gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN 1149-5, EN ISO 13982 Type 5, EN 1073-2
ST35 Kominoshe BizTex SMS Tipi 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Material SMS me ajrosje të lartë. Mëngë të thurura bel dhe kyçet e këmbëve elastike për një përputhjë më të mirë dhe lirshmëri në lëvizje. Fije të Shkurtra/Trajtim antistatik.

Features
Certifikim CE, Kapuc, Gryke Elastike, Kapak Mbulues Zinxhiri, Ambalazhim per Reklamim, Karton i jashtem, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex SMS 55gm2

Standards
EN ISO 13982 Type 5, EN 13034 Type 6, EN 1149-5, EN 1073-2
ST31 Përparëse BizTex SMS Tipi PB [6]
0.00 L 0.0 ALL
Mundëson një barrierë lëngjesh dhe grimcash për të mbrojtur përdoruesin pa sakrifikuar rehatinë dhe lëvizshmërinë. Mbyllje përpara me kopsa.

Features
Certifikim CE, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex SMS 55gm2

Standards
EN 13034 Type PB [6], EN 1149-5
ST30 Kominoshe BizTex SMS Tipi 5/6
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe SMS kanë madhësi të bollshme dhe janë të lehta për tu veshur mbi veshjet e punës. Ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer të Tipit 5 & 6. Rezistenca e lartë ndaj grisjeve dhe gërryerjeve e bën të durueshme. Veçoritë përfshijnë kapuç bel mëngë dhe kyçe elastike.

Features
Certifikim CE, Kapuc me forme ergonomike, Antistatike, Kapuc, Gryke Elastike, Kapak Mbulues Zinxhiri, Ambalazhim per Reklamim, Zinxhir i Dyanshem, Mundeson nje barriere efektive kunder pjesezave aerosoleve dhe sprajteve te lehte, Kapuc eleastik menge kembe dhe bel, Karton i jashtem, Pelhure SMS, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex SMS 55gm2

Standards
EN ISO 13982 Type 5, EN 1073-2, EN 1149-5, EN 13034 Type 6
ST42 Përparvse BizTex Microporous Tipi PB[6]
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për përgatitjen e ushqimit dhe punën në laborator këto përparëse me madhësi të bollshme mundësojnë mbrojtje të limituar të spërkatjeve për pjesë të trupit në përputhje me EN13034 dhe EN1149-1 Mbrojtje Anti-Statike.

Features
Certifikim CE, CE-CAT III

Fabric/Materials
BizTex Microporous 60gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 13034 Type PB [6], EN 1149-1
ST85 Mbulesë Këpuce BizTex SMS FR Tipi PB[6]
0.00 L 0.0 ALL
Certifikim CE, CE-CAT III, Njësia e shitjes është 200 çifte

Fabric/Materials
Biztex SMS FR 55gm2

Standards
EN 13034 Type PB [6], EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 1