N432 SOFT PROTECT, surgical face mask, 3 ply
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS SOFT PROTECT, surgical face mask, very soft and fibreglass free non woven fabric, 3 ply, integrated nosepiece, round and latex free elastic bands, manufactured according to EN 14683 Type IIR, bacterial filtration efficiency > 99%

Features
Medical face mask,
Made of very soft and fibreglass-free non-woven fabric,
3-ply,
integrated nosepiece,
round and latex-free elastic bands
500 pieces (10 boxes, 50 pieces each)

Fabric/Materials
Non-woven fabric

Standards
EN 14683 Type IIR, bacterial filtration efficiency > 98%
F1108 9432+ 3M Aura Maske Pluhuri FFP3 NR D Valve
0.00 L 0.0 ALL
With exhalation valve, captures dust and liquid aerosols, blue color for the food and pharmaceutical industries
F1028 9332+ 3M Aura Maske Pluhuri FFP3 NR D me Valve
0.00 L 0.0 ALL
With a valve, captures dust, liquid aerosols and metal vapours
F1027 9322+ 3M Aura Mask Pluhuri FFP2, me Valve
0.00 L 0.0 ALL
With an exhalation valve, captures dust and liquid aerosols
F1026 9320+ 3M Aura Maske Pluhuri FFP2 NR D pa Valve
0.00 L 0.0 ALL
Without an exhalation valve, captures dust and liquid aerosols
F1025 9312+ 3M Aura Maske Pluhuri FFP1 NR D me Valve
0.00 L 0.0 ALL
With an exhalation valve, captures dust and liquid aerosols
F1024 9310+ 3M Aura Maske Pluhuri FFP1 NR D pa Valve
0.00 L 0.0 ALL
Without an exhalation valve, captures dust and liquid aerosols
P371 Maske Pluhuri ERGONET FFP3 Dolomite, me Valvul
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar ergonomikisht për tu përshtatur ndaj fytyrave të ndryshme kjo filtër ka një rrjetë të jashtme për të mbrojtur dhe ruajtur formën. Valvula e saj me performancë të lartë nxjerr ajrin në mënyrë efikase për të reduktuar temperaturën brenda maskës duke mundësuar rehati përdorimi në zonat e nxehta. Cilësimet e tjera përfshijnë një mbështetëse hunde inovative për vendosje perfekte bashkuese rreth maskës dhe rripa elastikë të rregullueshëm.

Features
Paketim per Reklamim, 100% Pa metal, E rrethuar me rrjete te bute poliretani, E rrethuar me rrjete te bute poliretani, Valvul frymemarje me performance te larte, Testimi opsional ndaj blokimit me Dolomite (D), Hapsire e madhe e brendshme, CE-CAT III, Rrip rregullues i shpejte, Unaze O elastike rreth fytyres, Pershtatje e Shkëlqyeshëm Gjate Testimit

Fabric/Materials
Polipropilin, Poliuretan, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik

Standards
EN 149 FFP3 NR D
P305 Maske Mbrojtese Premium FPP3
0.00 L 0.0 ALL
Maska Mbrojtëse Premium FFP3 ka një formë më të madhe dhe më të fortë në krahasim me maskat e tjera FFP3. Unaza-O përreth fytyrës dhe lidhëset elastikë të gjera janë të rregullueshme dhe mundësojnë rehati të gjatë për përdoruesit.Valvula e daljes me performancë të lartë punon në mënyrë efikase për të zvogëluar ngrohjen brenda maskës dhe siguron rehati kur përdoret në kushte të nxehta dhe të lagështa. Ka kaluar testin opsional të bllokimit Dolomite për rehati maksimale në frymëmarrje.

Features
Rripa te rregullueshem, Paketim per Reklamim, Valvul frymemarje me performance te larte, Testimi opsional ndaj blokimit me Dolomite (D), Hapsire e madhe e brendshme, CE-CAT III, Unaze O elastike rreth fytyres, Pershtatje e Shkëlqyeshëm Gjate Testimit

Fabric/Materials
Polipropilin, Shkumë, TPR, Poliestër

Standards
EN 149 FFP3 NR D
P005 Maske Pluhurit
0.00 L 0.0 ALL
Maska e Pluhurit mundëson mbrojtje nga irritimi i pluhurave jo-toksike. Efektive ndaj poleneve pluhurave të shtëpisë dhe grimcave të tjera jo-toksike. Kjo maskë pluhuri është e pa-çertifikuar.

Features
Paketim per Reklamim, Ideale per tu perdorur gjate gjith dites, Hapsire e madhe e brendshme

Fabric/Materials
Endje Najloni, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Rrjetë Poliestre, Elastik
P351 Maske Pluhuri Fold Flat FFP3 Dolomite, me Valvul
0.00 L 0.0 ALL
Stili: Formë kupe me palosje e përmirësuar me testimin opsional DOLOMITE ndaj bllokimit. Secila maskë gjendet brenda një çante individuale poli për mbajtje më të rehatshme.Valvul frymë-nxjerrëse për lehtësi në frymemarrjeje. Kapse e rregullueshme për hundën për një përputhje të përmirësuar.

Features
Paketim per Reklamim, Paketim per Makinete, Ideale per tu perdorur gjate gjith dites, Rrip elastik i salduar me ultratinguj, Valvul frymemarje me performance te larte, Testimi opsional ndaj blokimit me Dolomite (D), Forme fleksibel, CE-CAT III, Paketim Higjenik

Fabric/Materials
PVC, Canvas, Pambuk, Elastik

Standards
EN 149 FFP3 NR D
P251 Maske Pluhuri Fold Flat FFP2, me Valvul
0.00 L 0.0 ALL
Komforte paloset vertikalisht valvul frymë-nxjerrëse për rezistencë më të lehtë frymëmarrjeje. Kapse hunde e rregullueshme për përputhje të përmirësuar.

Features
Paketim per Reklamim, Paketim per Makinete, Ideale per tu perdorur gjate gjith dites, Rrip elastik i salduar me ultratinguj, Forme fleksibel, CE-CAT III, Paketim Higjenik

Fabric/Materials
Polistirin, Najlon, Gomeë Kloroprini, Elastik

Standards
EN 149 FFP2 NR
P250 Maske Pluhuri Fold Flat FFP2
0.00 L 0.0 ALL
Stili: Formë kupe me palosje.Kapse hunde e rregullueshme për përputhje të përmirësuar.

Features
Paketim per Reklamim, Paketim per Makinete, Ideale per tu perdorur gjate gjith dites, Rrip elastik i salduar me ultratinguj, Forme fleksibel, CE-CAT III, Paketim Higjenik

Fabric/Materials
Pambuk, Najlon, Gomeë Kloroprini, Elastik

Standards
EN 149 FFP2 NR
P200 Maske Pluhuri FFP2
0.00 L 0.0 ALL
Mbron kundër pluhurave të imta toksike tymit dhe përzierjeve me bazë uji. Respiratori mund të përdoret në përqëndrimin ndotje deri në 10 herë të nivelit WEL.

Features
Paketim per Reklamim, Ideale per tu perdorur gjate gjith dites, Rrip elastik i salduar me ultratinguj, Hapsire e madhe e brendshme, CE-CAT III

Fabric/Materials
Polipropilin, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC

Standards
EN 149 FFP2 NR, NIOSH N95
P153 Maske Pluhuri Fold Flat FFP1 Dolomite, me Valvul
0.00 L 0.0 ALL
Ka kaluar testin opsional të bllokimit Dolomite për rehati maksimale në frymëmarrje.Stili: Maskë e rehatshme në formë kupe me palosje.Valvul frymë-nxjerrëse për frymëmarrje më të lehtë. Kapse hunde e rregullueshme për përputhje të përmirësuar.

Features
Paketim per Reklamim, Paketim per Makinete, Rrip elastik i salduar me ultratinguj, Valvul frymemarje me performance te larte, Testimi opsional ndaj blokimit me Dolomite (D), Forme fleksibel, CE-CAT III, Paketim Higjenik

Fabric/Materials
Polikarbonat, Lesh Xhami, Alumin, PVC

Standards
EN 149 FFP1 NR D
P100 Maske Pluhuri FFP1
0.00 L 0.0 ALL
Stili: Maskë e rehatshme në formë kupe.E rregullueshme per perputhje me te mire. Efektive kunder poleneve pluhrit te zakonshem te shtepive dhe grimcave jo-toksike.

Features
Paketim per Reklamim, Ideale per tu perdorur gjate gjith dites, Rrip elastik i salduar me ultratinguj, Hapsire e madhe e brendshme, CE-CAT III

Fabric/Materials
Polikarbonat, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC

Standards
EN 149 FFP1 NR
P391 Maske Pluhuri EAGLE FFP3 Dolomite, me Valvul
0.00 L 0.0 ALL
Maskë Frymëmarrje Inovative me 7 pjesë dinamike duke siguruar përshtatje të shkëlqyer të fytyrës me rehati maksimale. Maskë me valvë për lehtësi në frymëmarrje dhe me shtresë të brendeshme shkume për rehati. Ka kaluar testin opsional të bllokimit Dolomite për rehati maksimale në frymëmarrje. Aballazhim individual dhe palosje të sheshtë që mundëson përdorim dhe ruajtje individuale.

Features
Paketim per Reklamim, Paketim per Makinete, Valvul frymemarje me performance te larte, Testimi opsional ndaj blokimit me Dolomite (D), Forme fleksibel, 7 pika ergonomike, Hapsire e madhe e brendshme, CE-CAT III, Paketim Higjenik

Fabric/Materials
Polipropilin, Çelik Inoksi, Lesh Xhami, PVC

Standards
EN 149 FFP3 NR D