E5013 Syze Mbrojtese Goggle DURAMAXX
0.00 L 0.0 ALL
Dura-streme PC clear lens, facial elastomer sealing, elastic headband
E5012 Syze Mbrojtese Goggle V MAXX acetate
0.00 L 0.0 ALL
Clear rims, neoprene headband, indirect ventilation, acetate lens
E5011 Syze Mbrojtese Goggle V MAXX pa ventilation
0.00 L 0.0 ALL
Clear rims, elastic headband, PC lens
E5010 Syze Mbrojtese Goggle V MAXX indirect ventilation
0.00 L 0.0 ALL
Clear rims, elastic headband, indirect ventilation, PC lens
E4043 Syze Mbrojtese JASPER
0.00 L 0.0 ALL
Black-green rims, smoke lens
E4042 Syze Mbrojtese SAPHIRE
0.00 L 0.0 ALL
Black rims with blue accessories, smoke lens with blue blue anti-reflexion revo coating
E4041 Syze Mbrojtese GLANCE
0.00 L 0.0 ALL
Black-red rims, smoke lens with red anti-reflexion revo coating
E314 Syze Mbrojtese 3M SecureFit 600
0.00 L 0.0 ALL
Průhledné straničky, zornice čiré
E312 Syze Mbrojtese 3M SecureFit 400
0.00 L 0.0 ALL
Transparent temples, yellow lens
E311 Syze Mbrojtese 3M SecureFit TM
0.00 L 0.0 ALL
Transparent temples, grey lens
E3069 Syze Mbrojtese Goggle 3M 2890
0.00 L 0.0 ALL
Polycarbonate
E3066 Syze Mbrojtese 3M 2820
0.00 L 0.0 ALL
Blue temples, clear lens, scratch protection and anti-fog finish
E3056 Syze Mbrojtese 3M 2845
0.00 L 0.0 ALL
Light grey temples, IR5 lens, scratch protection and anti-fog finish, for welders
E305 Syze Mbrojtese 3M 2820
0.00 L 0.0 ALL
Blue temples, smoke lens, scratch protection and anti-fog finish
E30 Syze Mbrojtese 3M 2840
0.00 L 0.0 ALL
3M™ Safety Glasses 2844, Siver Frame, Anti-Scratch / Anti-Fog, I/O Mirror Lens, have an unique style, and are designed with user comfort and convenience in mind. The temples are inclinable and adjustable in length enabling individual adjustment and optimal personal fit. The soft dual moulded padding on the temple offers increased comfort and has an integrated browguard for increased protection.

For safety glasses designed with user comfort and convenience in mind, use 3M™ Safety Glasses, 2844. Our lightweight safety glasses weigh just 26 g and feature a strong, mirrored polycarbonate lens for impact resistance and an integrated brow guard for increased protection from flying objects. They feature soft inner padding on the temples to provide increased comfort and stability when worn, temple lengths which can be adjusted in three positions to ensure optimal fit, and an inclinable lens for easy adjustment. An anti-scratch coating provides increased durability and improved vision.

Features
Safety glasses designed with user comfort and convenience in mind
Strong polycarbonate lens for impact resistance
Lightweight (26 g) for maximum comfort all day
Integrated brow guard for increased protection
Soft inner padding on temple for increased comfort and stability when worn
Adjustable temple lengths in three positions for optimal fit
Inclinable lens for easy adjustment
Indoor/outdoor mirrored lens perfect for moving in and out of strong sunlight
Lens marking: 5-1.7 3M 1 FT
Frame marking: 3M EN166 FT


Standards
EN166 1 FT
PW68 Syze Saldatori
0.00 L 0.0 ALL
Lente për multi-përdorim dhe nivel errësimi 5. Mbrojtje anësore dhe krahë të rregullueshëm për përshtatje më të mirë.

Features
Certifikim CE, Menge te rregullueshme, Lidhese Bashkuese, Trajtim Anti-Gërvishtjeve, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Shume e lehte, Mbrojtje maksimale ansore, 99% mbrojtje UV

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Poliestër, Elastik

Standards
EN 169 shade 5, EN 166 1 F
PW60 Syze Mbrojtese Saldim me Gaz
0.00 L 0.0 ALL
Duke përdorur oksiacetilin për saldimin me gaz PW60 ofron performancë të lartë dhe nivel errësimi 5. Nje kontur i butë me lente të lëvizshme që lejon syzet të përdoren për punë të tjera.

Features
Certifikim CE, Trajtim Anti-Gërvishtjeve, Trajtim Anti-Mjegull, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Ventilim indirekt, Mund të vihet në pozicionin stand-off për përdorim të përhershem, 99% mbrojtje UV

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
EN 166 1 F, EN 175 F, EN 169 shade 5
PW39 Syze Sigurie Lucent
0.00 L 0.0 ALL
Dizenjim ekspert me peshë të lehtë dhe me cilësi të jashtzakonshme optike. Lentja me hark ofron pamje pa pengesë dhe ka një urë hunde të rehatshme që lejon përdorim të vazhdueshëm.

Features
Certifikim CE, Lidhese Bashkuese, Trajtim Anti-Gërvishtjeve, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Mbrojtje maksimale ansore, 99% mbrojtje UV

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
EN 166 1 FT, EN 170 2C-1.2 (CLEAR), EN 172 5-3.1 (SMOKE)
PW38 Syze Sigurie Pan View
0.00 L 0.0 ALL
Këto syze me stil sportiv dhe shkëlqyese janë të dizenjuara për siguri dhe rehati. Veçoritë e Pan View janë pesha e lehtë dhe bishta të butë. Lentja e vetme rreth e rrotull ofron mbrojtje nga anët dhe përpara.

Features
Certifikim CE, Lidhese Bashkuese, Trajtim Anti-Gërvishtjeve, Trajtim Anti-Mjegull, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Lente nje trup te lakuara me mbeshtetesen e hundes te inkorporuar, sfungjer i bute te per hunden dhe veshet, E lehte dhe pershtatet fytyres, 99% mbrojtje UV,

Fabric/Materials
Polikarbonat, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC

Standards
EN 166 1 FT, EN 170 2C-1.2 (CLEAR), EN 172 5-3.1 (SMOKE)