E4100 Helmete Saldimi Blu EAGLE
0.00 L 0.0 ALL
Welding helmet made of plastic, including the interior, without lens
E3008 Lente Zevendesuese per Helmete Saldimi
0.00 L 0.0 ALL
Replacement visor for welding helmets
E1050 Saldimi shield in hdhe 5999
0.00 L 0.0 ALL
Hand-held
PW66 Lete Zevendesuese BizWeld Plus
0.00 L 0.0 ALL
Lente e jashtme për helmetën e Sladimit BizWeld Plus.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim

Fabric/Materials
Polikarbonat, PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma), Elastane, PVC

Standards
CE, EN 166 1 S
PW99 Xham zvendesues per Mbrojtesen e Fytyres Plus
0.00 L 0.0 ALL
Xham zëvendësues për PW96. Gjithashtu përshtatet me PW58 dhe PS58.

Features
Certifikim CE, Metal i Shkrire, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete

Fabric/Materials
Polikarbonat, Alumin, Poliestër, Elastik

Standards
EN 166 1 BT 3 9
PW98 Paisje te Kombinuara Pylltarie
0.00 L 0.0 ALL


Fabric/Materials
ABS, Tela Celiku, Polistirin, EVA

Standards
EN 352-3, ASTM F1959/F1959M-12F, EN 397 -30°C/+50°C LD
PW96 Mbrojtese Fytyre Plus
0.00 L 0.0 ALL
Kjo mbrojtëse fytyre mbron nga metalet e shkrira dhe solidet e nxehta. Mbrojtje shumë e mirë anësore dhe ballore. Rrotë rregulluese për veshje të rehatshme. Përputhet me xhamin zëvendësues PW99.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Mbrojtesa e fyryres me xham polikarbonate me kornize alumini, Mbron nga goditjet sperkatjet e metaleve te shkrira dhe grimca te nxehta , Mund te perdoret siper syzeve optike, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, E pershtatshme per shumllojshmeri perdorimesh, Xham zevendesues i disponueshem

Fabric/Materials
Polikarbonat, Alumin, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 166 1 BT 3 9
PW94 Mbrojtese Rrjete Zevendesues
0.00 L 0.0 ALL
Rrjete zëvendësuese për PW93. Gjithashtu përshtatet me PW58 dhe PS58.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete

Fabric/Materials
Çelik Karboni i Galvanizuar, Polipropilin, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 166, EN 1731
PW93 Mbrojtese Fytyre, Rrjete
0.00 L 0.0 ALL
Mbrojtëse fytyre rrjete me skelet mbrojtës PP përdoret për mbrojtje nga grimca me shpejtësi të lartë. Sistemi rregullues është i dizenjuar për përdorim të lehtë. Montohet tek (PW94)

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Mund te perdoret siper syzeve optike, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Xham zevendesues i disponueshem

Fabric/Materials
Çelik Karboni i Galvanizuar, Polipropilin, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 166 F
PW92 Xham Zevendesues i Tejdukshem
0.00 L 0.0 ALL
Ky xham është zëvendësues për PW90 PW91. Gjithashtu përshtatet me PW58 dhe PS58.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete

Fabric/Materials
Polikarbonat, Çelik Inoksi, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 166 1B
PW91 Mbrojtese Fytyre, Xham PC
0.00 L 0.0 ALL
Xham PC me Skelet mbrojtje PP i përbërë nga polipropilini rezistent ndaj përplasjeve. Sistemi me rrotë rregulluese është i dizenjuar për një përdorim të lehte. Përputhet me xhamin zëvendësues PW92.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Mund te perdoret siper syzeve optike, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Xham zevendesues i disponueshem

Fabric/Materials
Polikarbonat, Pambuk, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 166 1 B / 3 B