GE 1002-1 - Bump Cap
0.00 L 0.0 ALL
5-RS Helmete Mbrojtese, pa Ajrosje/me Ajrosje
0.00 L 0.0 ALL
The Climax5-RS safety helmet has been designed and manufactured to ensure optimal impact protection from objects such as stones, roofing tiles, bricks and other items of similar weight as well as from electrical discharges up to 1000Vac or 1500Vdc.

Features
Head harness: Manual adjustment
Electrical protection: Up to 1000V AC and 1500V DC (low voltage installations
Points harness: 6
Class: 0
Weight: 322 gr
30mm helmet slot
Sweatband included

Fabric/Materials
HDPE

Standards
EN 397 CE
EN 50365 CE
PW97 Helmete pe Pune ne Lartesi Climbing
0.00 L 0.0 ALL
Helmetë me ventilim e përshtatur për punë në lartësi. Mbeshtjellja shumë e rehatshme nga poliethylene e forcuar skeleti amortizues me gjashtë pika montimi rrotë për rregullimin e madhësisë. E plotësuar me shirit për djersën e ballit dhe shirit mjekre me 4 pika (stili Y).

Features
Certifikim CE, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Harnes me 6 pika kapje me supension, Togez e rregullueshme, Lidhesja e mjekrres e perfshire, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit

Fabric/Materials
PE - Polietilin, Rrjete, ABS, EVA

Standards
EN 397 -30°C/+50°C
PW89 Kapele Bump me Strehe te Shkurter
0.00 L 0.0 ALL
Me të njëjtin nivel të performancës dhe mbrojtjes por me strehë të shkurtër dhe që jep përfitimet e veshjes së lehtë dhe dukshmëri më të mirë. Gjatësia e strehës vetëm 3cm.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Pjesa e brendshme ABS dhe mbushje e bute, Densitet i larte EVA, Strehe e shkurtetr (3 cm)

Fabric/Materials
Pambuk, ABS, Shkumë EVA, PE - Polietilin

Standards
EN 812
PW79 Kapele e Forte Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Kapele kupë me stil modern me ngjyra fosforeshente. Pjesë rrjete mbrapa e cila sëbashku me mbulimin e vrimave ventiluese në mbeshtjellën e brendshme ndihmojnë për një rehati freskuese.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Pjesa e brendshme ABS dhe mbushje e bute, Densitet i larte EVA, Ngjyre e dukshmerise se larte, Strehe e gjate (7 cm)

Fabric/Materials
Pambuk, Rrjete, ABS, EVA

Standards
EN 812
PW69 Kapele Mbrojtese Vent Cool
0.00 L 0.0 ALL
Kapele Mbrojtese me panel të madh rrjetë në krye duke lejuar maksimumin e ajrit. Vija reflektuese për dukshmëri më të larte (vetëm në opsionin e Blu e Erret). Madhësia rregullueshme me Hook dhe Loop.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Pjesa e brendshme ABS dhe mbushje e bute, Densitet i larte EVA, Strehe e gjate (7 cm)

Fabric/Materials
Pambuk, Rrjete, ABS, EVA

Standards
EN 812
PW59 Kapele e Forte
0.00 L 0.0 ALL
Kapele sigurie me dizajn klasik; vrima ventilimi për freskim. Vrima metalike për ti dhënë kapeles pamjen e kapeles së basketbollit.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Pjesa e brendshme ABS dhe mbushje e bute, Densitet i larte EVA, Strehe e gjate (7 cm)

Fabric/Materials
Pambuk, ABS, EVA, PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma)

Standards
EN 812
PW55 Helmete me Xham Mbrojtes Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Helmetë me ventilim. Kokore prej materiali ABS skelet amortizues të rehatshëm me 6 vende montimi togëz rrotulluese rregulluese madhësie të 56-63cm fashë djerse dhe rrip mjekre. Shiten me xhamin e tejdukshëm PW56 që mund të fshihet brenda helmetës. Të mundshme pjesë zëvendësuese.

Features
Certifikim CE, Trajtim Anti-Gërvishtjeve, Trajtim Anti-Mjegull, Deformim anesore, Helmete me ajrosje, Game e gjera ngjyrash, Aksesore zevendesimi te disponueshem, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, Lidhesja e mjekrres e perfshire, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit, Mbrojtese degjimi Clip-On e pershtatshme me PW47 DHE PS47, Xham mbrojtes i tejdukshem qe mund te hiqet i perfshire, Xham zevendesues i disponueshem,

Fabric/Materials
ABS, Polikarbonat, ABS, EVA

Standards
EN 397 -30°C/+50°C LD, EN 166 1 FT
PW54 Helmete me Xham Mbrojtes Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Helmeta është e ndërtuar me ABS skelet të brendshëm me tekstil elastik që montohet në 6 vende me rrotull rregulluese madhësie 56-63cm. Fashë djerse dhe shirit mjekre. Shiten me xham të tejdukshëm PW56 që mund të fshihet brenda helmetës. Pjesë zëvendësuese të mundshme.

Features
Trajtim Anti-Gërvishtjeve, Trajtim Anti-Mjegull, Deformim anesore, Metal i Shkrire, Game e gjera ngjyrash, Aksesore zevendesimi te disponueshem, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, Lidhesja e mjekrres e perfshire, Izolim elektrik deri ne 1000Vac ose 1500Vdc (EN 50365), CE-CAT III, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit, Mbrojtese degjimi Clip-On e pershtatshme me PW47 DHE PS47, Xham mbrojtes i tejdukshem qe mund te hiqet i perfshire, Xham zevendesues i disponueshem

Fabric/Materials
ABS, Polikarbonat, Elastane, Neoprin

Standards
EN 50365 Class:0, EN 397 -30°C/+50°C MM LD 440V, EN 166 1 FT
PW51 Helmete Sigurie ABS
0.00 L 0.0 ALL
Mbështjellë helmete ABS me strehë të zgjatur për të minimizuar dritën verbuese. Skeleti i brendshëm me pëlhurë nailoni amortizues me 4 pika montimi madhësi të rregullueshme me togëz 55-62cm. Përfshihet një fashë djerse.

Features
Certifikim CE, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Te pershtatshme me mbrojteset e veshit PW42 dhe PW42 clip-on, Aksesore zevendesimi te disponueshem, Harnes tekstil me 4 pika kapje, Togez e rregullueshme, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit

Fabric/Materials
ABS, Najlon, ABS, EVA

Standards
EN 397 -10°C/+50°C
PW50 Helmet Sigurie Expertbase
0.00 L 0.0 ALL
Helmeta me densitet të lartë polipropilini skelet të brendshëm plastik amortizues me 4 pika montimi. Ka madhësi të rregullueshme me togëz 52-62cm. Përfshihet një fashë djerse.

Features
Deformim anesore, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Te pershtatshme me mbrojteset e veshit PW42 dhe PW42 clip-on, Game e gjera ngjyrash, Aksesore zevendesimi te disponueshem, Harnes me 4 pika kapese me amortizim, Togez e rregullueshme, Izolim elektrik deri ne 1000Vac ose 1500Vdc (EN 50365), Veti elektrike ( 440Vac), CE-CAT III, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit

Fabric/Materials
PP - Polipropilin, PE - Polietilin, ABS, EVA

Standards
EN 397 -10°C/+50°C LD 440V, EN 50365 Class:0
PV74 Helmeta Skyview
0.00 L 0.0 ALL
Helmeta Skyview është bërë në mënyrë unike nga dy lloje materialesh: skeleti me ABS dhe streha me polikarbonat. Kjo përzierje inovative ofron të gjitha përfitimet e një helmete me skelet ABS dhe tiparin inovativ të një strehe transparente duke ofruar shikim të përmirësuar dhe mbrojtje nga rrezet UV. Ky model është projektuar posaçërisht për punëtorët në natyrë. Ajo përmban një skelet të brendshëm tekstili të rehatshëm të fiksuar në 6 pika rregullim me rrotull dhe 4 pika për rrip të mjekrës për një përshtatje të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Deformim anesore, Peshe e Lehte, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Game e gjera ngjyrash, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, Lidhesja e mjekrres e perfshire, CE-CAT III, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit, Strehe e Tejdukshëme,

Fabric/Materials
ABS, Polikarbonat, Rripa të endur, Najlon

Standards
EN 50365 Class: 0, EN 397 -30°C/+50°C LD 440 VAC
PV64 Helmete Peak View Ratchet
0.00 L 0.0 ALL
Helmeta Peak View Plus Ratchet është ekskluzisht e patentuar e Portwest. Mbrojtja transparente lejon përdoruesin të shikojë lart pa patur nevojën e levizjes së kokës. Materiali shumë i lehtë dhe i fortë i përbërë nga Polikarbonati ofron mbrojtje kundra rrezeve UV. Cilësime të tjera përfshjnë litarin me 6 pika kapse në helmetë dhe shtrënguesin me rrotë ratchet.

Features
Dizenjo ekskluzive e portwestit dhe model i patentuar, Strehe e tejdukshme per te pare siper dhe anash, Ekstra e forte dhe ultra e lehte mbrojtje polikarbonat, Stabilizues UV 400, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Game e gjera ngjyrash, Aksesore zevendesimi te disponueshem, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, Veti elektrike ( 440Vac), CE-CAT III, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit,

Fabric/Materials
Polikarbonat, Poliestër, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 397 440 Vac; -20°C
PV60 Helmete Peak View Ratchet, me Ajrosje
0.00 L 0.0 ALL
Kjo helmetë me rrotë rregulluese peak view është një model ekskluziv i patentuar i Portwest. Mbrojtësja transparente dhe mundësia për të parë anash dhe lart e lejojnë përdoruesin të shikoje pa patur nevojë të ngrejë kokën lart. Materiali super i fortë dhe super i lehtë polikarbonati ofron mbrojtje ndaj rrezeve UV. Cilësime të tjera pëfshijnë liarin tekstil me 6 pika kapjeje rrotull rregulluese dhe ajrosje për qarkullim ajri ekstra.

Features
Certifikim CE, Dizenjo ekskluzive e portwestit dhe model i patentuar, Strehe e tejdukshme per te pare siper dhe anash, Ekstra e forte dhe ultra e lehte mbrojtje polikarbonat, Stabilizues UV 400, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Helmete me ajrosje, Game e gjera ngjyrash, Aksesore zevendesimi te disponueshem, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit,

Fabric/Materials
Polikarbonat, Poliestër, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 397 -20°C
PV50 Helmete Peak View, me Ajrosje
0.00 L 0.0 ALL
E projektur eksluzivisht nga Portwest dhe e patentuar. Skelet i tejdukshëm që lejon të shohësh lart pa patur nevojë të anosh kokën. Një peshë shumë e lehtë Polikarbonati por me mbrojtje shumë të lartë. Ofron mbrojte nga rrezet UV. Skeleti i brendshëm me rripa tekstile me madhësi të rregullueshme. Me ventilim.

Features
Certifikim CE, Dizenjo ekskluzive e portwestit dhe model i patentuar, Strehe e tejdukshme per te pare siper dhe anash, Ekstra e forte dhe ultra e lehte mbrojtje polikarbonat, Stabilizues UV 400, Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire, Helmete me ajrosje, Game e gjera ngjyrash, Aksesore zevendesimi te disponueshem, Harnes me 6 pika kapje, Togez e rregullueshme, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit,

Fabric/Materials
Polikarbonat, Poliestër, Elastik, PVC

Standards
EN 397 -20°C
PS73 Helemet Alpinistet Height Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Helmeta për Alpinistet Height Endurance është evolucioni i fundit i gamës Height Endurance. Kjo helemetë me ajrosje dhe pa strehë është projektuar për shumë përdorime. Është ideale për të punuar në lartësi operacione shpëtimi dhe aktivitete ngjitjeje. Falë shkumës së brendshme EPS ky stil është plotësisht i çertifikuar sipas standardit EN 12492. Skeleti i brendeshëm tekstil i fiksuar në 6 pika shirit djerse dhe shtrëngim me rrotull që sigurojnë përshtatje optimale. Gama e gjërë e aksesorëve në dispozicion.

Features
Certifikim CE, Mbrojtese per mjekren, Stil i Ri, Peshe e Lehte, I lehte dhe i fuqishem, Aksesore zevendesimi te disponueshem, Ngjyre e dukshmerise se larte, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, Lidhesja e mjekrres e perfshire, E dizenjuar specifikisht per te punuar ne lartesi, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit, E Certifkuara per Mbrojtje te Dyfishte

Fabric/Materials
ABS, EPS (polistiren i zgjeruar), Rripa të endur, Najlon

Standards
EN 12492, EN 397 -30°C