Hard Hat Sun Brim & Neck Cover
0.00 L 0.0 ALL
Cotton sun brim and neck cover
PA49 Mjekrore me 4 Pika per Helmetat Height Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Mbajtëse helmete me 4 pika lidhëse me mbrojtëse mjekre të butë. Pjesë ndërrimi për helmetat Height Endurance PS53 dhe PS63. Shitet në sete me nga 5 copë.

Features
Mbrojtese per mjekren, Ambalazhim per Reklamim, E lehte per tu kapur, Togez e rregullueshme

Fabric/Materials
Najlon, PVC, PP - Polipropilin, Elastik
PA48 Rrip mjekrre 4 Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Rrip mjekre i përshtatshëm me helmetet Endurance. Shitet në set me nga 5 copë.

Features
Ambalazhim per Reklamim, E lehte per tu kapur, Togez e rregullueshme

Fabric/Materials
Najlon, PVC, PP - Polipropilin, Elastik
PA47 Rrip Mberthyes 4 Expertbase
0.00 L 0.0 ALL
Rrip mbërthyes në 4 pika dhe mbrojtëse mjekre për Helmetat Expertbase. Shitet në pako me 5 copë.

Features
Mbrojtese per mjekren, Ambalazhim per Reklamim, E lehte per tu kapur, Togez e rregullueshme

Fabric/Materials
PP - Polipropilin, Rripa të endur, Rripa të endur, Najlon
PA45 Fasho Djerse Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Fasho djerse teknike. Pjesë ndërrimi që mund të adaptohet tek helmetat Endurance Height Endurance dhe Skyview. Shitet në sete nga 5 copë.

Features
Ambalazhim per Reklamim, E lehte per tu kapur

Fabric/Materials
Akrilike, PVC, PP - Polipropilin, Elastik
PA08 Mbrojtje per Qafen
0.00 L 0.0 ALL
Ky aksesor i thjeshtë kompleton setin PW98 Forestry duke ofruar mbrojtje të qafës kundër shiut dhe spërkatjeve. E lehtë për t'u instaluar është në përputhje me PW98 dhe të gjitha helmetat Endurance.Shitet në pako me nga 5 copë.

Features
Ambalazhim per Reklamim, Instalim i shpejte dhe i thjeshte

Fabric/Materials
PTFE, Polikarbonat, Rripa të endur, Najlon
PA06 Kapse per Elektrik ne Helmet
0.00 L 0.0 ALL
Kapse që monton elektrikun në një helmetë sigurie. E pershtashme me elektrikët PA54 PA68 PA75 dhe me helmetat PW50 PW51 PW57.

Fabric/Materials
ABS, PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma), PVC, Polioksimetilin
PW53 Shirit Mjekrre
0.00 L 0.0 ALL
Shirit me endje najloni të rehatshme me kupë mjekre PP për një përputhje të sigurtë. Lehtësisht e bashkueshme dhe përshtatet me helmetat Expertbase Endurance dhe Peak View.

Features
Mbrojtese per mjekren, E lehte per tu kapur

Fabric/Materials
Najlon, PP - Polipropilin, ABS, EVA
PA91 Pako me Adeziv Reflektiv
0.00 L 0.0 ALL
E pershtatshme per shumicen e modeleve standarte te kapeleve te forta
Ngjitesa reflektive me dizenjon e hojeve te bletes per me shume dukshmeri
Ambalazhimi i produktit eshte i pershatshem per tu reklamuar ne dyqan
te paketuara individualisht per makinetat shitese

Fabric/Materials
PET, PVC, PP - Polipropilin, Elastik
PA55 Fasho Djerse Zevendesuese per Helmetat
0.00 L 0.0 ALL
Fasho zëvendësuese për helmetat Endurance Height Endurance dhe Skyview. Shitet në pako me nga 10 copë.

Features
Ambalazhim per Reklamim, E lehtë për t’u montuar

Fabric/Materials
Shkumë, Tela Celiku, Polistirin, EVA
PA44 Fasho Djerse Expertbase
0.00 L 0.0 ALL
Fasho djerse për helmetat Expertbase dhe Peak View. Shiten në pako me nga 10 copë.

Features
Ambalazhim per Reklamim

Fabric/Materials
PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma), Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma., Rripa të endur, Rripa të endur, Najlon
PA31 Cante Syzesh
0.00 L 0.0 ALL
Çantë mbrojtëse me mikro fibra e cila mund të përdoret për pastrim dhe ruajtje.

Fabric/Materials
Mikrofibra, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Rrjetë Poliestre, Elastik
PA30 Lidhese per Syzet
0.00 L 0.0 ALL
Lidhëse Elastike e cila rregullohet sipas preferencës së përdoruesit. E përshtatshme për lloje të ndryshme të skeleteve të syzeve.

Fabric/Materials
Najlon, Gomë, Rrjetë Poliestre, Elastik
PA04 Kapese Universale Per Driten e Helmetes
0.00 L 0.0 ALL
Montohet dritën e helmetes tuaj në mënyre të sigurtë duke mundësuar një vendosje të sigurtë e cila ndalon rënien dhe dëmtimin e dritës.

Fabric/Materials
ABS, Elastane, Lesh Xhami, Elastik
PB55 Mbajtse Distinktivi tek Helmetat Endurance
0.00 L 0.0 ALL
Mbajtse Distinktivi tek Helmetat Endurance eshte modeluar per helmeten PS55 Endurance. Karakteristika te reja shtese perfshijne nje mbajtes distinktiv i cili eshte ngjitur ultraper ne suportin ABS helmet. E bere nga polikarbonat rezistent ndaj flakes mbajtesi i distinktivit ka nje hapje rreshqitese per ruajtjen e lehte dhe te sigurt te shenjave. Ideale per identifikimin informacionin e perdoruesit dhe akses hurje elektronik. Perfshin rip mjekre dhe ajrosje.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Deformim anesore, Helmete me ajrosje, Njohje e menjehereshme e perdoruesit, Informacioni mbahet i sigurte, Ujeduruese dhe pastrohen lehte, Aksesore zevendesimi te disponueshem, madhesi e ndryshueshme me rroten ratchet, Harnes me 6 pika kapje, Lidhesja e mjekrres e perfshire, 7 vite garanci per mbrojtjen qe nga data e prodhimit e treguar ne fletat e perdorimit, Mbajtesi i badge

Fabric/Materials
ABS, Polikarbonat, Lesh Xhami, Pambuk

Standards
EN 397 -30°C/+50°C LD
PA58 Kapuc Dimri nen Helmet Sigurie
0.00 L 0.0 ALL
Kjo linjë izoluese është e përdorshme për tu veshur me të gjitha helmetat. Katër shirita Hook & Loop të bashkangjitur me linjën në helmetë për një përputhje të sigurtë. Mund të vishet me shirit mjekre.

Features
Mbyllje Hook & loop, Bel Elastik per Fleksibilitet, Me Shtrese Izoluese, Rrip hook and loop

Fabric/Materials
Pambuk, Poliestër, ABS, EVA
PA13 RX Focus Support
0.00 L 0.0 ALL
Ky skelet syzesh RX ështënjë inovativ dhe përdoret me PS03 Focus Spectacle për të instaluar lente optike. 3 pozicione të ndryshme të rregullueshme lejojnë një përshtatje të përsosur. Kombinimi i skeletit Focus dhe mbështetja RX përfaqësojnë zgjidhje me kosto efektive për punëtorët që kanë nevojë për syze optike dhe zyze mbrotjese.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Ambalazhim per Reklamim, Paketim per Makinete, E pershtatshme per shumllojshmeri perdorimesh, Te Montueshme Skileti RX

Fabric/Materials
Polikarbonat, Alumin, PVC, Polioksimetilin
PA10 Mbajtese helmete
0.00 L 0.0 ALL
Mbajtësi i helmetës është një produkt i çertifikuar për të mbajtur helmetën tuaj të sigurtë. Përmban magneta të cilësisë së lartë për t'u kapur në sipërfaqe metalike dhe me vida për t'u kapur në sipërfaqe të tjera. Cilësime të tjera përfshijnë një mbajtës syzesh të ndërtuar brenda dhe stabilizues UV për përdorim jasht. E përshtatshme për përdorim me shumicën e helmetave standarte.

Features
Etikete Produkti, E dizenjuar per te mbajtur helmeten te sigurt, Magneta dhe vida te fuqishme, Mbajtese xhami e inkorproruar

Fabric/Materials
Polipropilin, Çelik Inoksi, Lesh Xhami, PVC
PA02 Xhel per Pastrimin e Lenteve
0.00 L 0.0 ALL
Xhel për Pastrimin e Lenteve që mbahen në një kuti që lëshon lehtesisht xhel me ane të një ingranazhi. Peceta e thatë duhet të jetë pa kokrriza dhe e butë. Të mira për përdorim në lente plastike xhami dhe polikarboni.

Fabric/Materials
Çelik Inoksi, Alumin, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, PVC
PA01 Peceta Pastruese Lentesh
0.00 L 0.0 ALL
Kutia e Pecetave është e plotë dhe gati për përdorim. Shpërndarësi mban 100 copë fshirëse lentesh për paketim - (13x20cm).

Fabric/Materials
Polipropilin, Alumin, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, PVC