N4237 Perparse me Lidhsa PE
0.00 L 0.0 ALL
PE aprons, black, approx. 30 μ, embossed, packed loosely

Fabric/Materials
PE
N4220 Mbulese Kepuce CPE
0.00 L 0.0 ALL
CPE Shoe covers, blue, embossed, with elastic band, length approx. 40 cm, approx. 30 µ
N420 CPE Menge, aprox. 40 cm
0.00 L 0.0 ALL
CPE sleeves, white, blue oder black, length approx. 40 cm, approx. 20 μ, tested according to EN 1186 (except for 4202)
N4210 Mbulese per Kepucet, me Shuall CPE
0.00 L 0.0 ALL
Non woven fabric shoe covers, white, with blue CPE walking sole, length approx. 40 cm
N42 PE Perparse me Lidhsa EN 1186
0.00 L 0.0 ALL
PE aprons, blocked, embossed, 80 x 125 cm, approx. 20 µ, with tear perforation, tested according to EN 1186
N4350 Mbulese Mjekere
0.00 L 0.0 ALL
Beard covers, white, made of non woven fabric, non irritating elastic band
N423 Perparse me Lidhsa EN 1186
0.00 L 0.0 ALL
PE aprons, white, approx. 20 μ, embossed, packed loosely, tested according to EN 1186

Features
approx. 20 μ,
embossed,
packed loosely

Fabric/Materials
PE

Standards
EN 1186
N4226 CPE Mbulese Mbrojtese kervati
0.00 L 0.0 ALL
CPE mattress cover, black, with elastic band, approx. 20 µ, size approx. 2100 x 900 x 200 mm
N4225 CPE Mbulese Mbrojtese kervati
0.00 L 0.0 ALL
Mattress cover, blue , with elastic band, approx. 20 µ, size approx. 2100 x 900 x 200 mm
2209 Bluzë Baker, me Mëngë Të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Xhep i brendshem ne kraharor, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
2208 Pantallona Baker
0.00 L 0.0 ALL


Features
Rrip beli plotësisht elastik, Xhepa anesore, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
2207 Përparëse për Industrinë e Ushqimit
0.00 L 0.0 ALL
Përparësja e industrisë së ushqimit është 100% ujë-ndaluese dhe gjithashtu ofron mbrojtje superiore për një seri ambientesh të tjera. Me shtresë për mbrojtje kimikatesh kjo përparëse mbron kundër acideve bazave dhe vajrave.

Features
Lidhese qe nuk ngaterrohen, Ujeduruese, Pelhure rezistente me shtrese poliester PVC

Fabric/Materials
70% PVC, 30% Polyester, 70% PVC, 30% Polyester, 880gm2
2205 Përparëse për Femra, Një Xhep
0.00 L 0.0 ALL
Perfekte për industrinë e ushqimit kjo përparëse ofron një zgjdhje praktike për femra. Kjo përparese ka hapje me kopsa para dhe ka një xhep të brendshëm në kraharor., Kopsa te fshehura para, Xhep i brendshem ne kraharor, Veshje per Femra, Shigjeta per formesim shtese, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2