S904 Shami Koke Kuzhineri MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Moderne dhe të lehta këto bandana mbajnë përdoruesin të fresket në sajë të paneleve anësore MeshAir Pro. Lidhëset lehtësisht të rregullueshme ofrojnë një përshtatje të rehatshme.

Features
Pelhure rrjete per ajrosje, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Pelhure texpel Polester/pambuk, Shterngohet mbrapa

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S903 Shami Koke për Shef Kuzhine
0.00 L 0.0 ALL
Kjo shami koke për shefat e kuzhinës ofron një zgjedhje moderne për shefat dhe stafin e kuzhines me një madhësi lehtësisht të rregullueshme shamia ofron komfortin maksimal për personin që e vesh. Gjithashshtu jep mbrojtje të madhe në kuzhinë me stilizimin duke ndihmuar të mbrohet pjesa mbrapa e qafës.

Features
Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Shterngohet mbrapa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S899 Kapuç Kuzhinieri
0.00 L 0.0 ALL
S899 Kapuç Kuzhinieri që jep një shtesë elegante në gamën për Kuzhinë. Kapja hook & loop jep një përshtatje të rehatshme dhe pëlhura Kingsmill garanton performancë maksimale.

Features
Rripa te rregullueshem, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill with Texpel Finish: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
S896 Kapele Snood
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar specifikisht për ambiente kateringu kapelja Snood është zgjedhja perfekte kur punohet me ushqim. Rrjeta e pasme ofron mbrojtje të shkëlqyer për flokët ndërkohë që llastiku elastik mbrapa lejon përshtatje të rehatshme.

Features
Pelhure rrjete per ajrosje, 100% pambuk, Mbajtese flokesh mbrapa, Pjesa mbrapa elastike

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
S068 Pantallona Kuzhinieri Harrow
0.00 L 0.0 ALL
Provuar dhe testuar këto pantallona janë më të mirat për përdorim dhe rehati të provuara dhe të testuara. Bel gjysëm elastik që siguron një përshtatje të mirë ndërsa xhepat anësorë dhe ai i pasëm mbajnë sendet personale afër dorës. Sipërfaqe me njv veshje cilësore Texpel përmes së cilës largon lëngjet dhe papastërtitë duke mbrojtur veshjen nga derdhjet e përditshme dhe siguron jetëgjatësinë e saj.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Mbyllje me grep dhe tokez, Xhepa anesore, 3 xhepa, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C838 Xhakete Kuzhine MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë kuzhinieri përdor një pëlhurë të lehtë dhe ofron një siluetë moderne me një përshtatje ergonomike. Karakteristikat e kësaj xhakete përfshijnë mbërthimin e dyfishtë me kopsa dhe panelet e mëdha të MeshAir Pro në anën e pasme dhe poshte kraheve për ajrosje të jashtzakonshme.

Features
Kopsa te fshehura para, Menge te dyfishta, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Pelhure texpel Polester/pambuk, Pershtatje Slim fit, Perparese tab

Fabric/Materials
Kingsmill with Texpel Finish: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: 100% Polyester Mesh, 140gm2,
C837 Xhakete Kuzhine per Femra Rachel
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar specifikisht për femra kjo xhaketë përfshin komfortin dhe funksionalitetin ndërkohë që jep dhe një pamje mbresëlënëse. Mundëson cilësime të zgjuara që përfshijnë: hapsira për ajrosje anash mundësi rregullimi të madhësisë së mëngëve dhe pëlhurë me pore MeshAir për ajrosje poshë mëngëve. Ky stil ofron një veshje kontemporane duke përdorur një panel për mbërthim me 4 rreshta me 2 kopsa dhe një xhep të dobishem tek mënga.

Features
Menge te dyfishta, Veshje per Femra, Xhep ne menge, Te cara anesore, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Kater rreshta me kopsa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: MeshAir: 100% Polyester Mesh, 110gm2,
C836 Xhakete Kuzhunieri Sussex
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë është e para për rehatinë në veshje. E përbërë nga 100% pambuk me cilësi të lartë është përthithëse dhe e rehatshme për lëkurën. Kraharori me dy shtresa dhe kopsat prej gomine shtojnë tek stili klasik i kësaj veshjeje.

Features
Kopsa Gome, 100% pambuk, Dizenjo unisex, Mbyllje para me pulla, Front i kthyeshem

Fabric/Materials
Thurje 100% Pambuk Satin 280gm2
C834 Xhakete Kuzhineri Somerset
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Somerset ofron rehati dhe mjeshtëri të lartë. Pëlhurë e fortë polipambuk do të ruaj formën dhe ngjyrën e saj pas larjeve.

Features
Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , Jake mandarin, Front i kthyeshem, 5 rreshta me kopsa popper, Vryma te menget

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C833 Xhakta e Kuzhunierit Suffolk
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për profesionistë të zënë me punë xhaketa Suffolk është perfekte për ambjentet moderne të kuzhinës. Ofron lirshmëri në lëvizje dhe një mbyllje të lehtë me kopsa. Ky stil do bëjë të mundur që të keni një paraqitje të bukur dhe të ndiheni të frëskët gjatë gjithë ditës

Features
Kopsa unaze ne pjesen para, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C738 Xhakete Kushine M/Shkurtra MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Dizenjuar me panele MeshAir Pro C738 ofron një zgjidhje ideale kur është ngrohtë në kuzhinë. Përfshin shirit të theksuar fiksim të dyfishtë përpara dhe xhep për stilolaps. Kjo xhaketë kuzhinierësh është dizenjuar për stilin dhe praktikën.

Features
Kopsa te fshehura para, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Pelhure texpel Polester/pambuk, Pershtatje Slim fit, Perparese tab

Fabric/Materials
Kingsmill with Texpel Finish: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: 100% Polyester Mesh, 140gm2,
C737 Xhakete Kushine per Femra M/Shkurtra Rachel
0.00 L 0.0 ALL
E freskët dhe e rehatshme Xhaketa e Kushinës Rachel është projektuar posaçërisht për gratë. Përfshin MeshAir poshtë krahëve ventilim anësor dhe ventilim tek mëngët me panele me formë për një përshtatje bashkëkohore.

Features
Menge te dyfishta, Veshje per Femra, Xhep ne menge, Te cara anesore, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Kater rreshta me kopsa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: 100% Polyester, 110gm2,
C734 Xhakete Kuzhinieri Kent
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për ambjente të nxehta kjo xhaketë me mëngë të shkurtra do ju mbajë të freskët dhe me një pamje të këndshme. Stili klasik me një xhep dore ofron një linjë me karakteristika dhe cilësi të lartë si dhe lehtësi në mirmbajtjen e materialit.

Features
Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , Jake mandarin, 5 rreshta me kopsa popper, Pulla te ndashme, Mbyllje e Dyanshme

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C733 Xhakete Kuzhinieri Cumbria
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë moderne dhe e sofistikuar do të plotesojë të gjitha kërkesat e skuadrës tuaj. Materiali i lehtë dhe i qëndrueshëm shërben për t'ju mbajtur të freskët dhe ju garanton që pamja juaj të jetë e njëjta pas çdo larje. Veçoritë përfshijnë një jakë të rrumbullakët mbyllje të përparme dhe xhepa anësorë për duart.

Features
Kopsa unaze ne pjesen para, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , Jake mandarin

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C079 Pantallona Kuzhinieri Bromley
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Bromley kombinojnë lehtësisht veshjen e lehtë me stil dhe pambukun me cilësi të lartë. Garanton që t'ju mbajë të freskët dhe rehatë gjatë gjithë ditës. Veçoritë përfshijnë; një xhep mbrapa mbyllje e përparme me zinxhir të padukshëm dhe bel plotësisht elastik.

Features
Xhep mbrapa, Rrip beli plotësisht elastik, Beli i rregullueshem me lidhese, 1 xhep, 100% pambuk, Dizenjo unisex, Hapje me zinxhir fly me kapak

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C078 Pantallona Kuzhinieri Chester
0.00 L 0.0 ALL
Praktike elegante dhe të forta pantallonat e Kuzhinierit Chester kanë një mori karakteristikash të nevojshme duke përfshirë: një xhep të hollë një xhep në vithe një mbyllje të fshehur me zinxhir e bel dhe lidhëse plotësisht elastike.

Features
Xhep mbrapa, Hapje e fshehur me zinxhire, Rrip beli plotësisht elastik, Beli i rregullueshem me lidhese, Xhepa anesore, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, 3 xhepa, 100% pambuk, Dizenjo unisex

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C075 Pantallona Kuzhinieri Barnet
0.00 L 0.0 ALL
Gajtë punës në kushte me temperaturë të lartë nuk mund të mundet performanca e materialit 100% pambuk. Thithës dhe i rehatshëm materiali i lehtë do tju mbajë të freskët gjatë gjithë ditës.

Features
Bel gjysem elastik, Mbyllje me grep dhe tokez, Xhep i holle mbrapa, Xhepa anesore, 3 xhepa, 100% pambuk, Dizenjo unisex

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C073 Pantallona Kuzhine MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Me përshtatje slim fit pantallonat e lehta janë përpunuar me një shtresë Texpel që i bën lëngjet të rrokullisen siper pëlhurës e të bien poshtë pa e lagur. MeshAir Pro tek mesi i këmbëve dhe paneli mbrapa gjurit ofron ajrosje maksimale në mjediset e nxehta të kuzhinës. Karakteristika të tjera përfshijnë: xhep mbrapa bel elastik me kordon tërheqje dhe formë të artikuluar tek gjunjët që lejojnë lëvizshmëri më të mirë.

Features
Xhep mbrapa, Rrip beli plotësisht elastik, Beli i rregullueshem me lidhese, 1 xhep, Pelhure rrjete per ajrosje, Coppe anti-tkurrje, Pelhure texpel Polester/pambuk, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Pershtatje Slim fit, Vijezime te Artikuluara,

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C071 Pantallona kuzhine per femra Rachel
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil pantallonash mundëson një zgjedhje funksionale dhe të rehatshme për femra. Pjesa mbrapa gjysëm elastike siguron një prerje të rregullt dhe përshtatje të rehatshme në lëvizje me kopsa dhe zinxhir për një mbyllje më të sigurtë. Elementë të dobishëm në këtë stil bashkëkohor perfshin xhepa anësorë dhe xhep të prapmë.

Features
Bel gjysem elastik, Veshje per Femra, Xhep mbrapa, Xhepa anesore, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C070 Pantallona Drawstring
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona të lehta dhe të rehatshme kanë një veshje me Texpel duke bërë që lëngjet të kalojnë në sipërfaqe dhe të rrëshqasin poshtë duke bërë të mundur mbrojtjen nga derdhjet. Veçoritë përfshijnë dy xhepa anësorë dhe një bel plotësisht elastik.

Features
Xhep mbrapa, Rrip beli plotësisht elastik, Xhepa anesore, Beli i rregullueshem me lidhese, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2