C838 Xhakete Kuzhine MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë kuzhinieri përdor një pëlhurë të lehtë dhe ofron një siluetë moderne me një përshtatje ergonomike. Karakteristikat e kësaj xhakete përfshijnë mbërthimin e dyfishtë me kopsa dhe panelet e mëdha të MeshAir Pro në anën e pasme dhe poshte kraheve për ajrosje të jashtzakonshme.

Features
Kopsa te fshehura para, Menge te dyfishta, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Pelhure texpel Polester/pambuk, Pershtatje Slim fit, Perparese tab

Fabric/Materials
Kingsmill with Texpel Finish: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: 100% Polyester Mesh, 140gm2,
C837 Xhakete Kuzhine per Femra Rachel
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar specifikisht për femra kjo xhaketë përfshin komfortin dhe funksionalitetin ndërkohë që jep dhe një pamje mbresëlënëse. Mundëson cilësime të zgjuara që përfshijnë: hapsira për ajrosje anash mundësi rregullimi të madhësisë së mëngëve dhe pëlhurë me pore MeshAir për ajrosje poshë mëngëve. Ky stil ofron një veshje kontemporane duke përdorur një panel për mbërthim me 4 rreshta me 2 kopsa dhe një xhep të dobishem tek mënga.

Features
Menge te dyfishta, Veshje per Femra, Xhep ne menge, Te cara anesore, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Kater rreshta me kopsa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: MeshAir: 100% Polyester Mesh, 110gm2,
C836 Xhakete Kuzhunieri Sussex
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë është e para për rehatinë në veshje. E përbërë nga 100% pambuk me cilësi të lartë është përthithëse dhe e rehatshme për lëkurën. Kraharori me dy shtresa dhe kopsat prej gomine shtojnë tek stili klasik i kësaj veshjeje.

Features
Kopsa Gome, 100% pambuk, Dizenjo unisex, Mbyllje para me pulla, Front i kthyeshem

Fabric/Materials
Thurje 100% Pambuk Satin 280gm2
C834 Xhakete Kuzhineri Somerset
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Somerset ofron rehati dhe mjeshtëri të lartë. Pëlhurë e fortë polipambuk do të ruaj formën dhe ngjyrën e saj pas larjeve.

Features
Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , Jake mandarin, Front i kthyeshem, 5 rreshta me kopsa popper, Vryma te menget

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C833 Xhakta e Kuzhunierit Suffolk
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për profesionistë të zënë me punë xhaketa Suffolk është perfekte për ambjentet moderne të kuzhinës. Ofron lirshmëri në lëvizje dhe një mbyllje të lehtë me kopsa. Ky stil do bëjë të mundur që të keni një paraqitje të bukur dhe të ndiheni të frëskët gjatë gjithë ditës

Features
Kopsa unaze ne pjesen para, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C738 Xhakete Kushine M/Shkurtra MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Dizenjuar me panele MeshAir Pro C738 ofron një zgjidhje ideale kur është ngrohtë në kuzhinë. Përfshin shirit të theksuar fiksim të dyfishtë përpara dhe xhep për stilolaps. Kjo xhaketë kuzhinierësh është dizenjuar për stilin dhe praktikën.

Features
Kopsa te fshehura para, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Pelhure texpel Polester/pambuk, Pershtatje Slim fit, Perparese tab

Fabric/Materials
Kingsmill with Texpel Finish: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: 100% Polyester Mesh, 140gm2,
C737 Xhakete Kushine per Femra M/Shkurtra Rachel
0.00 L 0.0 ALL
E freskët dhe e rehatshme Xhaketa e Kushinës Rachel është projektuar posaçërisht për gratë. Përfshin MeshAir poshtë krahëve ventilim anësor dhe ventilim tek mëngët me panele me formë për një përshtatje bashkëkohore.

Features
Menge te dyfishta, Veshje per Femra, Xhep ne menge, Te cara anesore, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Ajrosje poshte krahve MeshAir™, Kater rreshta me kopsa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2, Contrast Fabric: 100% Polyester, 110gm2,
C734 Xhakete Kuzhinieri Kent
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për ambjente të nxehta kjo xhaketë me mëngë të shkurtra do ju mbajë të freskët dhe me një pamje të këndshme. Stili klasik me një xhep dore ofron një linjë me karakteristika dhe cilësi të lartë si dhe lehtësi në mirmbajtjen e materialit.

Features
Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , Jake mandarin, 5 rreshta me kopsa popper, Pulla te ndashme, Mbyllje e Dyanshme

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
C733 Xhakete Kuzhinieri Cumbria
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë moderne dhe e sofistikuar do të plotesojë të gjitha kërkesat e skuadrës tuaj. Materiali i lehtë dhe i qëndrueshëm shërben për t'ju mbajtur të freskët dhe ju garanton që pamja juaj të jetë e njëjta pas çdo larje. Veçoritë përfshijnë një jakë të rrumbullakët mbyllje të përparme dhe xhepa anësorë për duart.

Features
Kopsa unaze ne pjesen para, Xhep ne menge, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , Jake mandarin

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2