S068 Pantallona Kuzhinieri Harrow
0.00 L 0.0 ALL
Provuar dhe testuar këto pantallona janë më të mirat për përdorim dhe rehati të provuara dhe të testuara. Bel gjysëm elastik që siguron një përshtatje të mirë ndërsa xhepat anësorë dhe ai i pasëm mbajnë sendet personale afër dorës. Sipërfaqe me njv veshje cilësore Texpel përmes së cilës largon lëngjet dhe papastërtitë duke mbrojtur veshjen nga derdhjet e përditshme dhe siguron jetëgjatësinë e saj.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Mbyllje me grep dhe tokez, Xhepa anesore, 3 xhepa, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C079 Pantallona Kuzhinieri Bromley
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Bromley kombinojnë lehtësisht veshjen e lehtë me stil dhe pambukun me cilësi të lartë. Garanton që t'ju mbajë të freskët dhe rehatë gjatë gjithë ditës. Veçoritë përfshijnë; një xhep mbrapa mbyllje e përparme me zinxhir të padukshëm dhe bel plotësisht elastik.

Features
Xhep mbrapa, Rrip beli plotësisht elastik, Beli i rregullueshem me lidhese, 1 xhep, 100% pambuk, Dizenjo unisex, Hapje me zinxhir fly me kapak

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C078 Pantallona Kuzhinieri Chester
0.00 L 0.0 ALL
Praktike elegante dhe të forta pantallonat e Kuzhinierit Chester kanë një mori karakteristikash të nevojshme duke përfshirë: një xhep të hollë një xhep në vithe një mbyllje të fshehur me zinxhir e bel dhe lidhëse plotësisht elastike.

Features
Xhep mbrapa, Hapje e fshehur me zinxhire, Rrip beli plotësisht elastik, Beli i rregullueshem me lidhese, Xhepa anesore, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, 3 xhepa, 100% pambuk, Dizenjo unisex

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C075 Pantallona Kuzhinieri Barnet
0.00 L 0.0 ALL
Gajtë punës në kushte me temperaturë të lartë nuk mund të mundet performanca e materialit 100% pambuk. Thithës dhe i rehatshëm materiali i lehtë do tju mbajë të freskët gjatë gjithë ditës.

Features
Bel gjysem elastik, Mbyllje me grep dhe tokez, Xhep i holle mbrapa, Xhepa anesore, 3 xhepa, 100% pambuk, Dizenjo unisex

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C073 Pantallona Kuzhine MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Me përshtatje slim fit pantallonat e lehta janë përpunuar me një shtresë Texpel që i bën lëngjet të rrokullisen siper pëlhurës e të bien poshtë pa e lagur. MeshAir Pro tek mesi i këmbëve dhe paneli mbrapa gjurit ofron ajrosje maksimale në mjediset e nxehta të kuzhinës. Karakteristika të tjera përfshijnë: xhep mbrapa bel elastik me kordon tërheqje dhe formë të artikuluar tek gjunjët që lejojnë lëvizshmëri më të mirë.

Features
Xhep mbrapa, Rrip beli plotësisht elastik, Beli i rregullueshem me lidhese, 1 xhep, Pelhure rrjete per ajrosje, Coppe anti-tkurrje, Pelhure texpel Polester/pambuk, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Pershtatje Slim fit, Vijezime te Artikuluara,

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C071 Pantallona kuzhine per femra Rachel
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil pantallonash mundëson një zgjedhje funksionale dhe të rehatshme për femra. Pjesa mbrapa gjysëm elastike siguron një prerje të rregullt dhe përshtatje të rehatshme në lëvizje me kopsa dhe zinxhir për një mbyllje më të sigurtë. Elementë të dobishëm në këtë stil bashkëkohor perfshin xhepa anësorë dhe xhep të prapmë.

Features
Bel gjysem elastik, Veshje per Femra, Xhep mbrapa, Xhepa anesore, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C070 Pantallona Drawstring
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona të lehta dhe të rehatshme kanë një veshje me Texpel duke bërë që lëngjet të kalojnë në sipërfaqe dhe të rrëshqasin poshtë duke bërë të mundur mbrojtjen nga derdhjet. Veçoritë përfshijnë dy xhepa anësorë dhe një bel plotësisht elastik.

Features
Xhep mbrapa, Rrip beli plotësisht elastik, Xhepa anesore, Beli i rregullueshem me lidhese, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Dizenjo unisex, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2