S904 Shami Koke Kuzhineri MeshAir Pro
0.00 L 0.0 ALL
Moderne dhe të lehta këto bandana mbajnë përdoruesin të fresket në sajë të paneleve anësore MeshAir Pro. Lidhëset lehtësisht të rregullueshme ofrojnë një përshtatje të rehatshme.

Features
Pelhure rrjete per ajrosje, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Pelhure texpel Polester/pambuk, Shterngohet mbrapa

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S903 Shami Koke për Shef Kuzhine
0.00 L 0.0 ALL
Kjo shami koke për shefat e kuzhinës ofron një zgjedhje moderne për shefat dhe stafin e kuzhines me një madhësi lehtësisht të rregullueshme shamia ofron komfortin maksimal për personin që e vesh. Gjithashshtu jep mbrojtje të madhe në kuzhinë me stilizimin duke ndihmuar të mbrohet pjesa mbrapa e qafës.

Features
Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente , Shterngohet mbrapa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S899 Kapuç Kuzhinieri
0.00 L 0.0 ALL
S899 Kapuç Kuzhinieri që jep një shtesë elegante në gamën për Kuzhinë. Kapja hook & loop jep një përshtatje të rehatshme dhe pëlhura Kingsmill garanton performancë maksimale.

Features
Rripa te rregullueshem, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill with Texpel Finish: 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
S896 Kapele Snood
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar specifikisht për ambiente kateringu kapelja Snood është zgjedhja perfekte kur punohet me ushqim. Rrjeta e pasme ofron mbrojtje të shkëlqyer për flokët ndërkohë që llastiku elastik mbrapa lejon përshtatje të rehatshme.

Features
Pelhure rrjete per ajrosje, 100% pambuk, Mbajtese flokesh mbrapa, Pjesa mbrapa elastike

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2