D100 Kapele një Përdorimshe PP
0.00 L 0.0 ALL
E fryrë për ruajtje efikase dhe me një rrip koke elastik D100 është e përdoreshem për ambjente të ndryshme duke përfshirë proceset e ushqimit dhe manovrimin në punët e laboatorit. E ndërtuar nga Polipropilini i hollë dhe qepje rezistente e dyfishtë.

Features
Karton i jashtem

Fabric/Materials
Polipropilin, Alumin, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, PVC