N4226 CPE Mbulese Mbrojtese kervati
0.00 L 0.0 ALL
CPE mattress cover, black, with elastic band, approx. 20 µ, size approx. 2100 x 900 x 200 mm
N4225 CPE Mbulese Mbrojtese kervati
0.00 L 0.0 ALL
Mattress cover, blue , with elastic band, approx. 20 µ, size approx. 2100 x 900 x 200 mm
N45 Kominoshe PP, me Kapuc
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS PP, protective overall, white, polypropylene, pleasant wearing comfort, breathable, elastic waist, hood, sleeve and leg endings for optimal fit, continuous zipper with cover

Fabric/Materials
Polypropylene
ST11 Kominoshe Pune PP 40g
0.00 L 0.0 ALL
Kjo veshje një-përdorimshe shumë e njohur përdoret shumë nga industri të ndryshme është e dizenjuar me ngjitje elastike rreth kapuçit belit mëngëve dhe tek kembet. Ky produkt është i paketuar individualisht dhe i disponueshem në 2 ngjyra Blu ose e bardhë dhe masa deri në 3XL.

Features
Hapje me Zinxhire Para, Peshe e Lehte, Kapuc eleastik menge kembe dhe bel, Karton i jashtem, 3XL