N4220 Mbulese Kepuce CPE
0.00 L 0.0 ALL
CPE Shoe covers, blue, embossed, with elastic band, length approx. 40 cm, approx. 30 µ
N4210 Mbulese per Kepucet, me Shuall CPE
0.00 L 0.0 ALL
Non woven fabric shoe covers, white, with blue CPE walking sole, length approx. 40 cm
D340 Mbulesa Për Këpucë
0.00 L 0.0 ALL
Mbulesa këpucësh me shumë qëllime janë të mundshme në një zgjedhje prej pesë ngjyrash të ndryshme. Shiriti i kyçit të këmbës është elastik dhe e mban mbulesën të vendosur mirë për shtrëngim më të lartë. E dizenjuar në një madhësi që vishet nga të gjithë përdoruesit.

Features
Karton i jashtem, Vecmas