2209 Bluzë Baker, me Mëngë Të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Xhep i brendshem ne kraharor, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
2208 Pantallona Baker
0.00 L 0.0 ALL


Features
Rrip beli plotësisht elastik, Xhepa anesore, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
2207 Përparëse për Industrinë e Ushqimit
0.00 L 0.0 ALL
Përparësja e industrisë së ushqimit është 100% ujë-ndaluese dhe gjithashtu ofron mbrojtje superiore për një seri ambientesh të tjera. Me shtresë për mbrojtje kimikatesh kjo përparëse mbron kundër acideve bazave dhe vajrave.

Features
Lidhese qe nuk ngaterrohen, Ujeduruese, Pelhure rezistente me shtrese poliester PVC

Fabric/Materials
70% PVC, 30% Polyester, 70% PVC, 30% Polyester, 880gm2
2205 Përparëse për Femra, Një Xhep
0.00 L 0.0 ALL
Perfekte për industrinë e ushqimit kjo përparëse ofron një zgjdhje praktike për femra. Kjo përparese ka hapje me kopsa para dhe ka një xhep të brendshëm në kraharor., Kopsa te fshehura para, Xhep i brendshem ne kraharor, Veshje per Femra, Shigjeta per formesim shtese, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Polyester, 35% Cotton, 190gm2
2202 Përparëse Për Meshkuj, Një xhep
0.00 L 0.0 ALL
Kopsa te fshehura para, Xhep i brendshem ne kraharor, 1 xhep, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2
2201 Kominoshe Shërbimi
0.00 L 0.0 ALL
Bel Elastik, Kopsa te fshehura para, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhep per laps, Xhepa anesore, 3 xhepa, Pelhure rezistente , 3XL, Cante shpine

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
H5320 Perparse Acid-resistant MOE PVC-45G, 112 x 84 cm, Jeshile
0.00 L 0.0 ALL
Vinyl bib apron, resistant to chemicals
N25 GUNOVA Perparse kimike, PVC foil, pa shtrese
0.00 L 0.0 ALL
Chemical protective aprons, made of strong and resistant PVC foil, without lining, with reinforced and welded in plastic eyelets, neck and side ribbon made of polyester drill, EN 14605:2005 + A1:2009 type PB [3], type PB [4]

Fabric/Materials
PVC foil

Standards
EN 14605
N25 GUNOVA Perparse kimike, PVC foil, pa shtrese
0.00 L 0.0 ALL
Chemical protective aprons, made of strong and resistant PVC foil, without lining, with reinforced and welded in plastic eyelets, neck and side ribbon made of polyester drill, EN 14605:2005 + A1:2009 type PB [3], type PB [4]

Fabric/Materials
PVC foil

Standards
EN 14605
AG Apron in PVC/Polyester/PVC, green color, 120X90CM
0.00 L 0.0 ALL


Features
Article AG is a green PVC/polyester/PVC apron, light and flexible. This apron is suitable for different types of work, for instance cleaning/maintenance

Fabric/Materials
PVC/polyester/PVC
57.058 RUDOLPH Perparse me Lidhse
0.00 L 0.0 ALL
50 x 70 cm, twill, 80% poliester, 20% pambuk, 180 g/m2
57.014 CUISINA, Perparse me Lidhse e biodegradueshëm
0.00 L 0.0 ALL
50 x 74 cm, nonwoven 100% polypropylene
57.013 MARGARITA, Perparse me Lidhse
0.00 L 0.0 ALL
70 x 90cm, twill, 65% Poliester/35% Pambuk 190 g/m2
57.012 MOJITO, Perparse me Lidhse
0.00 L 0.0 ALL
85 x 61cm, Rrip – 108cm, twill, 65% Poliester/35% Pambuk 190 g/m2
57.011 MARTINI, Perparse me Lidhse
0.00 L 0.0 ALL
85x41cm, Rrip – 108cm, twill, 65% Poliester/35% Pambuk, 190 g/m2
S894 Përparëse Beli
0.00 L 0.0 ALL
Lidhese qe nuk ngaterrohen, Pelhure rezistente , TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S855 Përparëse Kasapi Me Xhep
0.00 L 0.0 ALL
Me një zgjedhje me dy ngjyra kjo përparëse kasapi është e përberë nga pëlhura e pambukut rezistent që ju të siguroheni me një veshje rezistente dhe të fortë. Për më tepër ky stil ka si veçori një xhep të jashtëm për laps dhe një lidhëse qafe të rregullueshme.

Features
Qafe e rregullueshme, Lidhese qe nuk ngaterrohen, 1 xhep, 100% pambuk

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
S849 Perparëse Ujë ndaluese Me Lidhëse
0.00 L 0.0 ALL
Kjo përparëse ujë-ndaluese ofron prakticitet dhe stil. E mundshme ne ngjyrë blu të errët dhe të kuqe veçoritë përfshijnë një qafë të rregullueshme dhe lidhëset që nuk ngatërrohen.

Features
Qafe e rregullueshme, Lidhese qe nuk ngaterrohen, Pelhure ujendaluese, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Najlon, Ujë-ndaluese 260gm2