TB10 Rrip Veglash
0.00 L 0.0 ALL
I dizenjuar dhe prodhuar me poliestër shumë rezistente e cila ka edhe membranë kundër ujit. Rripi i veglave ka 19 xhepa krahë dhe mbajtëse të siguruar për organizim optimal dhe thjeshtësi në përdorim. Përfshin edhe një rrip nailoni xhepa për thika dhe lak për çekiç. Rrip i cilësie të lartë ideal për marangozët dhe profesione të ndryshme.

Features
Lak per cekic, Qepje te dyfishte, Rrip Beli me Mbushje

Fabric/Materials
Poliestër, Rrjetë Najloni, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik
TB02 Çantë Veglash e Hapur
0.00 L 0.0 ALL
Çantë e hapur veglash me anë që hapen dhe bazë PVC që hiqet për akses të lehtë. Mbyllje e fortë me jastëk të ashpër për levizje të lirë. Veçoritë përfshijnë: 4 xhepa anësore 1 xhep të mbuluar 1 unazë në form D-je 6 Kapse metalike jashtë dhe 14 kapese metalike brenda.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Lesh Xhami, Alumin, PVC
FP99 Cante Neiloni
0.00 L 0.0 ALL
Shume e lehte, Force superiore, E pershtatshme per shumllojshmeri perdorimesh

Fabric/Materials
100% Nailon, E Veshur me PU, Lesh Xhami, Elastik
B916 Cantë Shpine Triple Pocket
0.00 L 0.0 ALL
Canta e shpinës ideale për përdorim të përditshëm. E ndërtuar me poliestër 1680D për të mbajtur pajisjet të sigurta. Ka 3 zinxhirë kryesorë të ndarë vend të posaçëm për laptop dhe rripa shpatullash komfort të rregullueshme.

Features
Rripa te rregullueshem, Ndarje te shumta anesore me zinxhire, Mbrojtese shpatullash te mbushura

Fabric/Materials
Polipropilin i Fortë, Gomë, Shkumë Nitrili, Elastik
B912 Çantë Ujë ndaluese Dry Bag, 60L
0.00 L 0.0 ALL
Kjo çantë është ndërtuar për të duruar ujin dhe elementet e tjera. Duron shumë dhe mund të përdoret në çdo ambient pune. Mbyllja e thjeshtë me rrotullim dhe sistemi i kombinuar me material PVC Tarpaulin shërben si barrierë për ujin papastertitë pluhurat nga çdo drejtim duke i mbajtur paisjet të sigurta dhe të pastra.

Fabric/Materials
100% Tarpaulin, e veshur me 500D PVC, Shtresa Insulatex 40gm2
B910 Çantë Ujë ndaluese, Hold All, 70L
0.00 L 0.0 ALL
70L, Kjo çantë ujë-ndaluese PVC është dizenjuar për të përmbushur të gjitha kushtet më të kërkuara të punës dhe motit duke mbajtur veglat & aksesorët tuaj të sigurtë dhe të thatë. Një ndarje e brendshme rrjete mundëson ruajte të shtuar dhe akses të lehtë për udhetimet esenciale dhe dokumentat e punës., Stil i Ri
B909 Çantë Udhëtimi Me Rrota
0.00 L 0.0 ALL
Kjo çantë e lehtë ka një mbajtëse të rehatshme rrota të forta dhe ndarje me akses të lehtë për ruajtjen e sendeve. Çanta është ndarë në 3 pjesë me mbvrthyese hook & loop ideale për ndarjen e artikujve tuaj.

Features
Mbajtese karte ID, Sistem rrotash ne seri, Mbajtese Telescopic

Fabric/Materials
Polikarbonat, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC
B908 Çantë Udhëtimi me Shumë Xhepa
0.00 L 0.0 ALL
Një dizajn i mbledhur me hapësira të brendeshme çanta TS Holdall ofron një paketim të bollshëm të sendeve duke kombinuar një përdorim në shkallë të gjërë të saj.

Features
Sistem rrotash ne seri, Ndarje te shumta anesore me zinxhire, Mbajtese me mbushje te dyfishte, Panele te forte, Mbajtese Telescopic

Fabric/Materials
Polikarbonat, Elastane, Neoprin, PVC
B907 Çantë me Rrota Multi Pocket
0.00 L 0.0 ALL
Çantë praktike dhe e fortë dizajn inovativ për t'u përshtatur për shumë përdorime ndërsa ofron një transportim të lehtë dhe të sigurtë.

Features
Mbajtese karte ID, Sistem rrotash ne seri, Ndarje te shumta anesore me zinxhire, Mbajtese me mbushje te dyfishte, Panele te forte, Mbajtese Telescopic

Fabric/Materials
Polikarbonat, Elastane, Neoprin, PVC
B905 Çantë Shpine Fosforeshente
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për punëtoret çiklistët ose fëmijët e shkollave të cilët mund të kenë nevojë për aksesorë me dukshmëri të lartë për ti bërë ata më të dukshëm për motorristët. Vjen e kompletuar me një xhep të integruar për MP3/Telefon xhepa të shumtë dhe shpinë të rehatshme. sipas GO/RT 3279 (portokalli) & EN ISO 20471.

Features
Xhep telefoni, Mbajtese me mbushje te dyfishte, Shirit reflektues, Pjesa mbrapa e mbushur

Fabric/Materials
Polikarbonat, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC
B904 Çantë Shpine Fosforeshente Quick Release
0.00 L 0.0 ALL
Veçoritë e materialit dhe shiriti reflektues janë plotësisht të çertifikuara nga GO/RT 3279 & EN ISO 20471. Inovacioni i sistemit të ri quick release kundër-ngatërrimit është krijuar si mjet mbrojtës kur punohet në pozicione të vështira e të rrezikshme pune. Veçantitë përfshijnë një mënyre të lehtë të heqjes nga shpina xhepa për telefona MP3/CD si dhe rripa dhe pjesa e mbrapme e shtruar dhe e rehatshme për rehatinë e përdoruesit.

Features
Xhep telefoni, Mbajtese me mbushje te dyfishte, Shirit reflektues, Tokeze qe Lirohet Shpejt, Pjesa mbrapa e mbushur

Fabric/Materials
Poliestër, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC
B903 Çanta e Udhëtimit
0.00 L 0.0 ALL
Çanta me kapacitet 35 Litra është shumë popullore dhe e përshtatshme për shumë funksione. Ka vend për ID dy të ndara me zinxhir dy rripa anash dhe rripin e qafës të rregullueshëm.

Features
Panele te forte

Fabric/Materials
Polikarbonat, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC
B901 Çanta Holdall
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar nga një pëlhurë poliestre 600D kjo çantë ka dizajn praktik dhe të gjithanshëm për ta mbajtur dhe transportuar xhepa të shumtë me zinxhir mbajtëse këpucësh ose helmete.

Features
Rripa te rregullueshem, Mbajtese karte ID, Ndarje te shumta anesore me zinxhire, Mbajtese me mbushje te dyfishte, Panele te forte

Fabric/Materials
Gomë Termoplastike, Elastane, Neoprin, PVC
B900 Çantë Holdall
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për mbajtjen e mjeteve ose për përdorim si çantë udhëtimi këto çanta me stil dhe praktike kanë shumë funksione. Të dyja çantat kanë vend për ID dy të ndara me zinxhir dhe rripin e qafës të rregullueshëm.

Features
Mbajtese karte ID, Panele te forte, Ideale per mbajtjen e veglave ose per tu perdorur si cante udhetimi, Xhepa te medhenj me zingjir, Rripi i shpatullave i rregullueshem

Fabric/Materials
Poliestër, E Veshur me PVC, Neoprin, PVC