RF10 Etiketa e Menaxhimit të Aseteve të RFID
0.00 L 0.0 ALL
RF10 është bërë nga një guaskë ABS që strehon chipin NFC. Është shumë e qëndrueshme dhe e papërshkueshme nga uji si dhe vjen me një unazë të dyfishtë të argjendtë që siguron se mund të lidhet lehtësisht me çdo produkt.

Fabric/Materials
ABS, Alumin, PVC, Polioksimetilin