SK21 Çorape Pune ESD
0.00 L 0.0 ALL
Çorape ESD që sigurojnë mbrojtje shtesë për një mjedis statik të ndjeshëm. Sipërfaqja e çorapes është përforcuar me fije të përçueshme. Thembra dhe zona e shputës janë të perforcuara që të sigurojnë rehati optimale në çdo lëvizje. Performanca e shkëlqyer edhe pas larjes së shumëfishtë.

Features
ESD, Etikete Produkti, Flamuri Europian

Fabric/Materials
44% Poliestër, 28% Poliamide, 25% Pambuk, 1% Karbon, 2% Elastane
FC04 Sandale ESD Tagus Composite™ S1P
0.00 L 0.0 ALL
Sandale sigurie të durueshme 100% jo metalike me shollë të jashtme PU me densitet të dyfishtë. E çertifikuar nga ESD Klasi 3. Dizajni i sipërm ajrosës për punë në kushte të ngrohta. Mbyllje hook & loop për një përputhje të rehatshme.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, ESD, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC),

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Nubuck, e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F39

Standards
EN 61340-4-3 Class 3, EN ISO 20346
FC03 Sandale Compositelite ESD AE SB
0.00 L 0.0 ALL
Elegante dhe të lehta e me membranë të jashtme me pore për ajrosje. 100% pa metal dhe me butona plastike. Për përdorim në ambjente ESD. Në përputhje me EN 61340-5-1.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, ESD, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Mikrofiber, Materiali i Shuallit: PU/PU F46

Standards
EN 61340-4-3 Class 3, EN ISO 20345
FC02 Kepuce Sigurie Compositelite ESD S1
0.00 L 0.0 ALL
Këpucë lëkure me lidhëse me shuall me densitet të dyfishtë e përdorshme në ambjentet ESD. 100% jo metalike. Në përputhje me EN 61340-5-1.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, ESD, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F39

Standards
EN 61340-4-3 Class 3, EN ISO 20345
FC01 Kepuce Sigurie Compositelite ESD S2
0.00 L 0.0 ALL
Këpucë klasike me lidhëse me membranë të jashtme me mikrofibra dhe shollë me densitet dopjo. 100% jo metalike. E përshtatshme për përdorim në ambjentet me elektrostaticitet ESD. Përputhet me EN 61340-5-1.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, ESD, Sholle rezistente ndaj vajrave, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC),

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Mikrofiber, Materiali i Shuallit: PU/PU F46

Standards
EN 61340-4-3 Class 3, EN ISO 20345
A199 Doreza Antistatike Palm PU
0.00 L 0.0 ALL
Doreza prej pëlhure Najloni me peshë 13g dhe me Fibra Karboni e cila shkarkon elektricitetin statik. Pëllëmba e veshur me PU për një zhdërvjelltësi të shkëlqyer. Për përdorime në montimet elektronike testime dhe punët preçize.

Features
Certifikim CE, ESD, Antistatike, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, Pellemba e Veshur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), Fibra Karboni, ABS, PVC

Standards
EN 420, EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω -, IEC 61340-5-1 PASS, EN388:2016 +A1:2018 - 3121X
A198 Doreza Antistatike Fingertip PU
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhurë 13 g piloni me fibra karboni të cilat devijojnë elektricitetin statik. Majat e gishtave të veshura me PU për kapje me precizion. Për përdorim në montimin elektronik testimin dhe punë me precizion.

Features
Certifikim CE, ESD, Antistatike, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, E veshur te majat e gishtave, Perfekte per detyrat e nderlikuara, E veshur me PU te bute, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Doreza touchscreen, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), Fibra Karboni, ABS, PVC

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1.1.4.X.X, EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω -, IEC 61340-5-1 PASS
A197 Doreza Antistatike Shell
0.00 L 0.0 ALL
E re në gamën e dorezave ESD kjo dorezë është e ndërtuar nga një përzierje najloni & fibra karboni. Kjo dorezë mbron paisjet elektronike (veshja vetëm) gjatë punës nga yndyrat e lëkures ndërsa mbron gjithashtu paisjet e ndjeshme nga shkarkesat statike të dëmshme.

Features
Certifikim CE, ESD, Stil i Ri, Ambalazhim per Reklamim, Dizajn anti pushavitje, Thurje me densitet 15, Doreza touchscreen

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), Fibra Karboni, Najlon, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1.1.3.X.X, EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω -, IEC 61340-5-1 PASS, EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω -
A196 Doreze Antistatike Micro Dot
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar me astar të brendshëm e thurje të përsosur e cila mundëson përshtatje perfekte dhe redukton dëmtimet e dorës. Pikat me PU në pëllëmbë përmirsojnë kapjen dhe jetëgjatësinë. Kjo është një dorezë ekstremisht e lehtë dhe shumë ajrosëse.

Features
Certifikim CE, ESD, Thurje me densitet 13, Peshe e Lehte, Ambalazhim per Reklamim, Model i thurur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, Dizajn anti pushavitje, Doreza touchscreen,

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), Fibra Karboni, PVC me Kokrriza, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 0.0.3.X.X, EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω -, IEC 61340-5-1 PASS
CR12 Kominoshe rezistente nga kimkatet
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe ofrojnë mbrojtje të pjesës së sipërme dhe poshtme të trupit nga kimikatet E ndërtuar nga një përzierje superiore pambuku dhe poliestre e vijëzuar për jetëgjatësi. Specifikimet përfshijnë xhep të sigurtë në pjesën e poshtme dhe para. Një metodë ndërtimi e sigurtë bën të mundur mbrojtjen maksimale të përdoruesit.

Features
Certifikim CE, Hapje e fshehur me zinxhire, Xhep per laps, Xhep mbrapa, Xhepa anesore, UPF 50+, 5 Xhepa, Agjente Kimik, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, XS-4XL, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN 13034 Type PB [6]
CR10 Xhakete rezistende ndaj kimikateve
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë është e çertifikuar sipas EN13034 dhe ofron mbrojtje shumë të mirë për pjesën e sipërme të trupit ndaj kimikateve. E ndërtuar me përzjerje pambuk dhe poliestër e cila është trajtuar për durueshmëri dhe jetëgjatësi të lartë. Cilësimet përfshijnë xhepa të sigurtë para dhe një xhep për telefonin.

Features
Certifikim CE, Kopsa te fshehura para, Lak per radio, UPF 50+, Xhepa ne Kraharor, Agjente Kimik, 3 xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Xhep i fshehur telefoni, XS-4XL, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN 13034 Type PB [6]
CH12 Kominoshe Mbrojtje ndaj Motorsekes Oak
0.00 L 0.0 ALL
Ky model ka 9 shtresa mbrojtje përpara tek çdo këmbë dhe kryesisht është përdorur për punët e pylltarisë nga prerësit e drurit. Me veçori të shkëlqyera për ajrosje dhe rezistencë ndaj ujit këto kominoshe me rripa përthithin djersën janë të lehta dhe shumë fleksibël ndërkohe që i japin përdoruesit maksimumin e zhdërvjelltësisë.

Features
Certifikim CE, Hapje e fshehur me zinxhire, Xhep i dyfishte vizore, Bel gjysem elastik, Xhep telefoni, Xhepa anesore, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, UPF 50+, 5 Xhepa

Fabric/Materials
43% poliestër, 57% polipropilen 120g 300gm2

Standards
EN 381-5 Class 1Type A 20 M/S, KWF Certified to KWF standard
CH11 Pamtallona Mbrojtje ndaj Motorsekes Oak
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Oak kanë të gjithë mbrojtjen që ju nevojitet me 9 shtresa tek pjesa e përparme e secilës këmbë. E projektuar posaçërisht për përdorim në industrinë e pylltarisë ky stil ofron vetitë e shkëlqyeshme ajrosëse dhe është rezistente ndaj ujit.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, UPF 50+, 5 Xhepa

Fabric/Materials
43% Poliestër, 57% Polipropilen 120g 300gm2

Standards
EN 381-5 Class 1Type A 20 M/S, KWF Certified to KWF standard
CH10 Xhaketa Oak
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë është dizenjuar për të punuar në mënyrë perfekte meKominoshet Oak për Motorsekë të gamës Portwest. Kanë shumë xhepa dhe pëlhurë për punë të rënda të dizenjuar për t'ju mbajtur të sigurtë gjatë punës.

Features
Xhep telefoni, Xhep per laps, Mbyllje me kapak para, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, 6 Xhepa

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
AS21 Bluzë Polo ESD Anti statike
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë polo pambuku ofron të gjithë rehatinë dhe mbrojtjen e nevojshme për ambjentet ESD.

Features
Certifikim CE, Kopsa te fshehura para, ESD, Peshe e Lehte, E dizenjuar per nje veshje komforte

Fabric/Materials
96% Pambuk, 4% Fibra Karboni 195gm2

Standards
EN 61340-5-1, EN 1150
AS20 Bluzë ESD Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
Kjo Bluzë ESD Anti-Statike është e lehtë dhe e rehatshme. Ideale për ambjentet ku nevojitet parandalimi i shkarkimeve elektrostatike të pa-kontrolluara.

Features
Certifikim CE, ESD, Peshe e Lehte, E dizenjuar per nje veshje komforte

Fabric/Materials
96% Pambuk, 4% Fibra Karboni 195gm2

Standards
EN 61340-5-1, EN 1149-5
AS11 Pantallona ESD Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për siguri dhe rehati. E dizenjuar në mënyrë speciale për industrinë elektronike për mbrojtjen e komponentëve elektronike.

Features
Certifikim CE, ESD, Bel gjysem elastik, Xhepa anesore, UPF 50+, 6 Xhepa

Fabric/Materials
65% Poliestër, 34% Pambuk, 1% Fibra Përcjellëse 210gm2

Standards
EN 61340-5-1, EN 1149
AS10 Përparëse ESD Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
Përparësja ESD Anti-Statike është ideale për ambjentet ku nevojitet parandalimi i shkarkimeve elektrostatike të pa-kontrolluara. E dizenjuar duke pasur parasysh sigurinë dhe rehatinë veçoritë përfshijnë mbyllje me kopsa të mbuluara dy xhepa anësorë një xhep në kraharor dhe mëngë të rregullueshme.

Features
Certifikim CE, ESD, Xhep telefoni, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, 3 xhepa

Fabric/Materials
65% Poliestër, 34% Pambuk, 1% Fibra Përcjellëse 210gm2

Standards
EN 61340-5-1, EN 1149