SM90 Paketë Përthithëse e Derdhjeve të Lëngjeve Kimike, 20 Litra
0.00 L 0.0 ALL
20 Litra

Features
Paketa e Re Përthithëse e Derdhjeve të Lëngjeve Kimike. Madhësia e vogel mundëson ruajtje të mirë dhe mbajtje të lehtë në të gjitha zonat që kanë nevojë për kontroll të derdhjeve. Kanë përthithje shumë të mirë ndaj kimikateve dhe lëngjeve për zhvendosje të lehtë të rreziqeve kimike.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Poliestër, Elastik

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM60 Pakete Përthithëse të Derdhjeve me Bazë Vaji, 20 Litra
0.00 L 0.0 ALL
20 Litra

Features
Kutia ka peceta dhe çorape me extra përthithje për vetëm vajin dhe që largojnë ujin. Kjo çantë ju lejon të udhëtoni lirshëm.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3
SM30 Paketë Përthithëse e Derdhjeve të Përgjithshme, 20 Litra
0.00 L 0.0 ALL
20 Litra

Features
Një paketë ekonomike e lehtë për t'u lëvizur dhe e vogël mjaftueshëm për t'u vendosur pas sediljes së një makine. Mbushjet mirëmbajtëse të zeza kanë shtresa të forta që mbajnë sëbashku mbushjet edhe kur janë të ngopura. Çorapet janë me ngjitje të dyfishtë për përthithje maksimale të lëngjeve.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM70 Çorape Përthithëse e Derdhjeve të Lëngjeve Kimike
0.00 L 0.0 ALL
Çorapi Përthithës kimik është shumë i mirë për ambjente ku kontrolli i rreziqeve ndaj ndotjeve kimike të rrezikshme dhe të pa-rrezikshme është thelbësor. Pëlhura fleksible zgjerohet shpejt për të rritur thithjen ndërkohë që mundëson largueshmëri të lartë të lëngjeve durueshmëri dhe forcë.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM40 Çorape Përthithëse të Derdhjeve me Bazë Vaji
0.00 L 0.0 ALL
Çorapet përthithëse vetëm për vaj kanë një shtresë të jashtme rezistente. Ato janë hidrofobike që i lejon të pluskojnë në ujë edhe kur janë të ngopura. Një çorape mund të përthithë 3 Litra lëngje me bazë vaj.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3
SM10 Çorape Përthithëse të Derdhjeve të Përgjithshme
0.00 L 0.0 ALL
Çorapja jonë përthithëse mirëmbajtëse ka pëlhurë të thurur të jashtme për të patur një thithje të shpejtë. Ajo përthith më shumë se 4 litra lëngje me bazë vajin dhe ujin.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM91 Paketë Përthithëse e Derdhjeve të Lëngjeve Kimike, 50 Litra
0.00 L 0.0 ALL
50 Litra

Features
Paketë Përthithëse që përdoret në ambjente të brendshme dhe të jashtme. Pecetat dhe çorapet me strukturë të përforcuar dhe përthithje extra mundësojnë pastrimin e përbërësve të dëmshëm si acide dhe tretës.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Poliestër, Elastik

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM61 Pakete Përthithëse të Derdhjeve me Bazë Vaji, 50 Litra
0.00 L 0.0 ALL
50 Litra

Features
E ngjashme me Paketën Përthithëse të Derdhjeve të Përgjithshme por me peceta dhe çorape përthithës ekstra të cilat përthithin vajin dhe largojnë ujin.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3
SM31 Paketë Përthithëse e Derdhjeve të Përgjithshme, 50 Litra
0.00 L 0.0 ALL
50 Litra

Features
Çantë ujë-ndaluese e cila i ruan produktet e saj edhe në kushte të lagështa. Kartë-pecetat mirëmbajtëse kanë një shtresë të zezë të fortë dhe çorape me dy shtresa qv mbajnë lëngjet e përthithura.

Fabric/Materials
Polikarbonat, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM75 Rul Përthithës i Derdhjeve të Lëngjeve Kimike
0.00 L 0.0 ALL
Ruli përthithës kimik mund të përdoret në rrugica ose derdhje të veçanta. Ideal për ambjente të brendshme ose të jashtme të industrive. Një rul thith 64 litra të kimikate agresive dhe jo-agresive.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM45 Rul Përthithës i Derdhjeve me Bazë Vaji
0.00 L 0.0 ALL
Rul Përthithës vetëm për Vaj i përshtatshëm për punët në inxhinieri mekanike. Është me pore gjë e cila e bën të përshtatshëm për punë të ndryshme. Një rul i plotë ka kapacitet të përthithë deri në 64 litra të lëngjeve të ndryshme me bazë vaji.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3
SM15 Rul Përthithës i Derdhjeve të Përgjithshme
0.00 L 0.0 ALL
Ruli përthithës i mirëmbajtes është i preferuar në ambjentet e punës shpërndahet lehtë dhe është ideal për rrugica me skaje të hapura për thithje të shpejtë. Një rrul ka kapacitet për të përthithur 64 litra lëngje me bazë ujin dhe vajin.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM80 Pecetë Përthithëse e Derdhjeve të Lëngjeve Kimike
0.00 L 0.0 ALL
Shtresa me një lidhje e cila jep veçori si forcë të lartë tërheqjeje dhe veçori të shpejta thithëse. E përdorshme në ambjente higjenike. Secila picetë mund të thithë 0.4L të kimikate agresive dhe jo-agresive.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM50 Peceta Përthithëse të Derdhjeve me Bazë Vaji
0.00 L 0.0 ALL
Këto peceta thithëse janë hidrofobike gjë që i lejon të pluskojnë në ujë. Janë të dizenjuara në mënyrë të veçantë për inxhienierët hidraulikë me hapje të skajeve për zhytje të shpejtë. Secila pecetë përthith 0.8 litra.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3
SM20 Pecetë Përthithëse e Derdhjeve të Përgjithshme
0.00 L 0.0 ALL
Këto peceta përthithëse kanë skaje të hapura për përthithje të shpejtë. Shtresa të forta për të parandaluar ndarjen e saj dhe mban mbushjet sëbashku edhe kur janë të ngopura. Çdo mbushje përthith 0.8 litra.

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3
SM63 Pakete Përthithëse e Derdhjeve me Bazë Vaji, 120 Litra
0.00 L 0.0 ALL
120 Litra

Features
E ngjashme me Paketën Përthithëse të Derdhjeve të Përgjithshme por përmban peceta dhe çorape ekstra thithës vaji të cilat përthithin vajin dhe largojnë ujin. Kutia përmban 60 peceta 6 çorape 2 jastëkë dhe 4 çanta me lidhje.

Fabric/Materials
Polimëndafsh, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3, BS 7959-1
SM33 Paketë Përthithëse e Derdhjeve të Përgjithshme, 120 Litra
0.00 L 0.0 ALL
120 Litra

Features
Një paketë ekonomike e mbledhur në një kosh të verdhë industrial me dy rrota. Kjo paketë lëvizet lehte tek vendi i derdhjes. Picetat përthithëse kur mbushen vendosen brënda një ambalazhi për transportim.

Fabric/Materials
Polimëndafsh, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
BS 7959-1, BS 7959-3