A001 Mbajtëse Dorezash
0.00 L 0.0 ALL
Mënyra më e volitshme për të mbajtur dorezat mos u shqetëso më se mos i humbasësh.

Features
Paketim per Reklamim

Fabric/Materials
Acetal Kopolimeri, Polistirin, Çelik Inoksi, PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma)
KN50 Thikë me Mbyllje Sigurie
0.00 L 0.0 ALL
Kjo thikë inovative përmban një teh të fshehur super të mprehtë për sigurinë maksimale. Ideale për prerjen e lidhjeve plastike shirit ose kartë. Gjithashtu përmban një tablo për prerjen e pakove pa shkaktuar dëme në produkt.

Features
Etikete Produkti, Tehu i fshehur, Tehe i Rrumbullaket Celik Karboni super te mprehte, Pret lehte rripin ose ngjitsin plastik, Zvogelon rrezikun e demtimit te mallit kur hapni kutite, E Veshur me Gome

Fabric/Materials
ABS, Gomë, Lesh Xhami, Pambuk
KN93 Tehe Thike Zëvendësuese për KN18 (10 copë)
0.00 L 0.0 ALL
Tehe zëvendësuese për KN18 me 8 pika prerëse. Pakoja ka 10 tehe me përmasa 100mmx18mm që përshtatet me stilet e tjera.

Features
Stil i Ri, Etikete Produkti

Fabric/Materials
Çelik, Gomë, Poliestër, Elastik
KN91 Tehe Thike Zëvendësuese për KN30 dhe KN40 (10 copë)
0.00 L 0.0 ALL
Ky teh është i ndërtuar nga karboni çelikut. Çdo teh ka si veçori dy anë prerëse. Zëvendësues për KN30 dhe KN40.

Fabric/Materials
Çelik, Lateks, ABS, PVC
KN90 Tehe Zevëndesuese për KN10 dhe KN20 (10)
0.00 L 0.0 ALL
Përshtatet për thikat KN10 dhe KN20. Ky teh i ndërtuar nga çeliku i karbonit ka mprehtësi të pashembullt dhe mbajtje të avantazheve të lartë për të siguruar prerje perfekte çdo herë. Çdo teh përmbëhet prej dy skajesh të prerjes.

Features
Etikete Produkti, Thika zevendesimi per KN10 dhe KN20, 2 tehe preres, 10 thika per pako, Teh shume e mprehte dhe shume cilsore

Fabric/Materials
Çelik, Lateks, ABS, PVC
KN40 Brisk i Sigurtë me Mbyllje
0.00 L 0.0 ALL
Brisku më i fundit super i sigurtë ka si veçori një teh që tërhiqet kur humbet kontaktin me materialin e prerë. Kryesisht për përdorim në punishte shpërndarje ose ndërtim ku thikat përdoren shpesh dhe siguria është prioritet. Pakoja përmban 10 tehe zëvendësuese (KN91).

Features
Etikete Produkti

Fabric/Materials
Përzierje Zinku, Gomë, ABS, PVC

Standards
ISO 13688
KN30 Brisk Vetë mbyllës
0.00 L 0.0 ALL
Brisk alumini me peshë të lehtë me një lak për më shumë lëvizshmëri. Tehu është lehtësisht i ndërrueshëm gjë që kursen kohë në kushtet e kërkuara të punës.Hapje e lehtë me një dorë e përshtatshme për përdorim.Përfshin 5 tehe zëvendësues për më shumv vlerv.

Features
Stil i Ri, Etikete Produkti

Fabric/Materials
Alumin, Gomë, Poliestër, Elastik
KN20 Brisk Pro Safety
0.00 L 0.0 ALL
Realizuar nga përzierje zinku për fortësi dhe durueshmëri Brisku Pro Safety është i përdorshëm me të dyja duart të majtën dhe të djathtën. Me një rrëshqitës kontrolli të lartë të thikës me sistem tërheqës kjo thikë ështv e dizenjuar për të siguruar sigurinë tuaj.

Features
Paketim per Reklamim, Etikete Produkti, E Veshur me Gome, Terheqje e thikes, E pershtatshme per perdorim dhe me doren e djathte dhe me doren e majte, E perbere duke perdorur perzierie zinku

Fabric/Materials
Përzierje Zinku, Gomë, ABS, PVC

Standards
ISO 13688
KN18 Brisk Snap Off
0.00 L 0.0 ALL
Dizajni ergonomik me kapje gome që e bën të mbahet dhe përdoret lehtë. Një shinë për gishtin e madh që kontrollon lëvizjen e tehut për më shume siguri. KN18 vjen me 3 tehe. SHina shtytëse e tehut i jep akses të lehtë tehut. Tehu prej çeliku nuk ndryshket.

Features
Stil i Ri, Etikete Produkti

Fabric/Materials
ABS, Gomë, Poliestër, Elastik
KN10 Brisk Ultra Safety
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtuar me përzierje zinku duke pasur gjithmonë parasysh sigurinë kjo thikë për përdoruesit e dorës së djathtë ka një sistem shine me sustë që i kundërpërgjigjet cfarëdolloj lëvizjeje të pa-kontrolluar të dorës. Me një ndërrim të shpejtë të tehut ky brisk është perfekt me gjith-anshmërinë e tij.

Features
Etikete Produkti, Terheqje e thikes, E dizenjuar per perdoruesit me doren e djathte, Pulle rreshkitese, E perbere duke perdorur perzierie zinku, Ndryshim thike

Fabric/Materials
Përzierje Zinku, Alumin, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, PVC
ID12 Informacion Kontakti Mjekësor
0.00 L 0.0 ALL
Ofron një informacion të menjëhershëm mjeksor të punonjësit i cili ndihmon në dhënjen e ndihmës së parë dhe shpëtimin e jetës së punonjësit në raste aksidenti. Gjuha e përdorur është e thjeshtv me inkona për lexim të thjeshtë ndërkombetar.

Features
Etikete Produkti, Paketim per Makinete, Mbajtesi rezistent nga uji me leter ujendaluese, Njohje e menjehereshme e perdoruesit, Informacioni mbahet i sigurte, Shkruhet ne te dyja anet, Pershkrim i thjeshte, Informacion i domosdoshem ne rast emergjence

Fabric/Materials
PVC, Santoprene, Elastik, PVC
ID10 Mbajtës ID je
0.00 L 0.0 ALL
Në Raste Emergjence (NRE) afishet e viktimave të aksidentit japin informacione të rëndësishme për viktimat dhe mundësojnë kontaktin e emergjencës të vihet më shpejt në dijeni për situaten 24/7.

Features
Etikete Produkti, Paketim per Makinete, Mbajtesi rezistent nga uji me leter ujendaluese, Informacioni mbahet i sigurte, Shkruhet ne te dyja anet, Mbajtese ID Hi-Vis reflektive, Informacion i domosdoshem ne rast emergjence

Fabric/Materials
PVC, Lëkurë Lope e Holluar, Para-Aramid, EVA