BT10 Shirit Bllokues/Paralajmërues
0.00 L 0.0 ALL
Shirit bllokues jo-ngjitës për përdorim në rrethimin e zonave në industri ndërtim evente dhe zona ose operacione të kufizuara. Cilësi durueshmërie të lartë me rezistencë shumë të mirë grisjeje.

Fabric/Materials
PE e Pastër, Lateks, ABS, PVC
HV21 Sinjal Për Dysheme Të Lagur Euro
0.00 L 0.0 ALL
Sinjal për dyshemenë e lagur në shumv gjuhë për të zvogëluar rrezikun e rrëshqitjeve. Dizenjo që paloset e kompakte e lehtë për tu mbajtur.

Features
E printuar ne te dy anet, Shenje vizuale e simbolit te dyshemese se lagur, Ne shume gjuhe

Fabric/Materials
Polipropilin i Fortë, Gomë, Shkumë Nitrili, Elastik
HV20 Tabelë Paralajmëruese për Siperfaqe të Lagur
0.00 L 0.0 ALL
Tabelë Paralajmëruese për rrezik rrëzimi rreshqitje dhe siperfaqe të Lagur. Të dyja anët janë të printuara.

Features
E printuar ne te dy anet, Shenje vizuale e simbolit te dyshemese se lagur

Fabric/Materials
Polipropilin i Fortë, Gomë, Poliestër, Elastik
HV10 Trekeëdesh Paralajmërues i Mbledhshëm
0.00 L 0.0 ALL
Trekëndëshi paralajmërues është me cilësi të lartë kompakt i mbledhshëm dhe i ndërtuar nga plastika e fortë ABS. Dizajni mbyllës jep më shumë hapësira dhe e bën ideale për t'u vendosur në makina tashmë një nevojë ligjore në shumë shtete. E përdorueshme në aksidente ose defekte.

Features
Certifikim CE

Fabric/Materials
ABS, Akrilike, Poliestër, Elastik

Standards
ECE R27