H960 Kominoshe me Rripa Pune 2strong 03
0.00 L 0.0 ALL
Men's overalls with laclem from the 2STRONG series are made of high-quality mixed material of polyester (80%) and cotton (20%). The material used is strong, pleasant to the touch and at the same time sufficiently breathable, which workers will appreciate especially during physically demanding work.

The trousers are equipped with elastic braces and an elastic waist, thanks to which they do not restrict movement during work and fully adapt to the width of the waist. They have buttons on the side, the lacl can be fastened with plastic buckles. The flattering and universal figure's flattering cut fits everyone perfectly.

Overalls with a 2STRONG laclem will also pleasantly surprise the customer with a large number of multifunctional pockets. An interestingly designed pocket placed on the lacl can be closed with a zipper and several practical strong loops are sewn on the outside, which can be used as storage space for a pencil or pen. Of course, there are pockets located in the hip area, above-standard and very practical is a multi-purpose pocket on the side of the right leg. The worker can store tools or other equipment in this pocket.

Reflective trimmings on trousers are especially suitable for work environments with reduced visibility, for work in twilight or in the dark.

Features
overalls with laclem made of high-quality mixed material
perfectly fitting cut
elastic waist
multifunctional pockets
elastic braces
zipper pocket
reflective paspule

Fabric/Materials
80% polyester, 20% cotton, 235 g / m2
H893 Kominoshe me Rripa Pambuk COOL TREND
0.00 L 0.0 ALL
Bib overall made from 100% cotton with elastic braces, 2 pockets on the bib, elastic waist, saddle and 2 back pockets, 2 front pockets, reinforced knees, side multifunctional pockets for tools, 2 reflective stripes on the legs.

Features
lacl pants with reflective stripes
elastic braces
on the lac 2 pockets
rubber in the waist
saddle and 2 back pockets
2 front pockets
reinforced parts of the knees
side multifunctional tool pockets
2 reflective stripes on the trousers
reflective paspule

Fabric/Materials
100 % cotton, ca. 260 g/m², twill

Standards
EN ISO 13688:2013 – Protective clothing — General requirements
H8 Kominoshe me Rripa Pambuku COOL TREND
0.00 L 0.0 ALL
Classic work bib and braces trousers in a sporty cut, zipper and button fastening, rubber in the waist for a comfortable fi t, two back pockets, reinforced knees, multifunctional side pockets on the legs, refl ective elements, without a belt, elastic braces, multifunctional pocket and place for your company logo on the bib.

Features
classic overalls with a lac of a sporty cut
button fastening on the left side
rubber at the waist for a comfortable fit
saddle and two back pockets
reinforced knees
side multifunctional tool pockets on the trousers
elastic braces
on laclu multifunctional pocket and space for printing the company logo
reflective accessories

Fabric/Materials
100 % cotton, twill ca. 260 g/m²

Standards
EN ISO 13688:2013 – Protective clothing — General requirements
H5034 Kominoshe me Rripa Pambuku
0.00 L 0.0 ALL
Pracovní oděv, 245 g2, zdvojená kolena
TX12 Kominoshe me Rripa Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhura me përbërje të lartë pambuku Portwest Texo krijon një veshje shumë të rehatshme. Kjo Kominoshe me rripa ofron mbrojtje të plotë të pjesës së poshtme të trupit dhe të këmbëve. Veçoritë përfshijnë një xhep në kraharor mbrojtëse gjuri dhe xhepa në kofshë. Kyçe të rregullueshme Hook & Loop që sigurojnë përputhje të sigurtë.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, UPF 50+, 10 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Coppe anti-tkurrje, E disponueshme ne prerje normale ose te gjate, Dy xhepa te pasem

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Cotton, 40% Polyester, 245gm2

Standards
ISO 13688
TX12* Kominoshe me Rripa Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhura me përbërje të lartë pambuku Portwest Texo krijon një veshje shumë të rehatshme. Kjo Kominoshe me rripa ofron mbrojtje të plotë të pjesës së poshtme të trupit dhe të këmbëve. Veçoritë përfshijnë një xhep në kraharor mbrojtëse gjuri dhe xhepa në kofshë. Kyçe të rregullueshme Hook & Loop që sigurojnë përputhje të sigurtë.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, UPF 50+, 10 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Coppe anti-tkurrje, E disponueshme ne prerje normale ose te gjate, Dy xhepa te pasem

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Cotton, 40% Polyester, 245gm2

Standards
ISO 13688
T704 Kominoshe me Rripa WX3
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshe me Rripa bashkëkohore që përshtatet aq mire sa duket. E bërë nga pëlhurë e qëndrueshme por e bute poli-pambuku dhe përfshin qepje të trefishtë. Karakteristikat inovative të projektimit si pjesë elastike ofrojnë rehati dhe fleksibilitet të shkëlqyer në zonat kryesore të lëvizjes. Karakteristika te tjera kryesore përfshijnë gjatësinë e rregullueshme të këmbëve gjunjët e para-kerrusur crotch gusset dhe xhepat e shumefishta që japin siguri për telefona lapsa dhe mjete të tjera.

Features
Shirita tub me kontrast, Xhep ID qe mund te shkeputet, Stil i Ri, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Shirit i holle reflektuese, Bel elastik ne anesore, Rrip Elastike, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 11 Xhepa, Me Shume Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Xhep mbajtes ne anen e majte, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor, Crotch gusset, Pjese Elastike, xhep i brendshem me zinxhir, Gjunje te para-kerrusur, Xhepa me Zinxhire te Kofshet, Mbajtse dorezash, Hapje anesore me zinxhir dhe kopse, Pelhure e bute poliester/pambuk canvas, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese Gjuri falas me Pantallonat WX3,

Fabric/Materials
Kingsmill Canvas: 65% Poliestër, 35% Pambuk Canvas me shtresë të Butë 280gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
S916 Kominoshe Me Rripa Iona
0.00 L 0.0 ALL
Këto Kominoshe me rripa Iona ofrojnë rehati siguri dhe funksionalitet. Veçoritë përfshijnë një xhep të gjërë në kraharor xhepa anësorë dyshe dhe shirit reflektues.

Features
Xhep ne kraharor, Xhep i dyfishte vizore, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, UPF 50+, 6 Xhepa, Pjesa mbrapa elastike, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S810 Kominoshe Bojaxhiu Bolton me Rripa
0.00 L 0.0 ALL
Realizuar nga 100% Pambuk anti-tkurrje për të mundësuar mbrojtje të mirë ndaj spërkatjeve të bojës. Veçoritë përfshijnë një xhep të gjërë me zinxhir një xhep të gjërë para xhepa për mbrojtëset e gjurit xhep në të ndenjura xhepa anësorë bel elastik dhe kopsa plastike që nuk gërryehen.

Features
Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, 4XL, Rrip Elastike, 8 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Xhepa me zinxhire te sigurte,

Fabric/Materials
100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305gm2
PW346 Kominoshe me Rripa PW3
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet me Rripa PW3 paraqiten me dizajnin ndërtimin dhe performancën më të mirë. Ofrojnë një gamë të shkëlqyer xhepash duke përfshirë një xhep të dyfishtë për vizore xhepa për mbrojtëset e xhurit dhe një xhep në kofshë. E mbushur me funksionalitet duke përfshirë një gjatësi të rregullueshme të këmbës përforcimin e pëlhurës Oxford në pikat kryesore të konsumimit dhe qepjet e trefishta për qëndrueshmëri maksimale.

Features
Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Mbajtese karte ID, Shirit tub reflektiv, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Xhepa per Vegla, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, Pjesa mbrapa elastike, Unaza D Perpara, 9 Xhepa, Xhep mbajtes ne anen e majte, Panele te perforcuara, Pelhure rezistente poliester/pambuk, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Nje pale mbrojtese gjuri falas te perfishira me kominoshet PW3

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 LEVEL 0 (WHEN USED IN COMBINATION WITH S156)
DX441 Kominoshe me Rripa DX4 Work
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet me Rripa DX4 slim fit janë të dizajnuara në mënyrë profesionale për rehati fleksibilitet dhe mbrojtje të jashtëzakonshme. Ndertuar duke përdorur pëlhura dinamike 4X Elastike e cila siguron lehtësi më të madhe në lëvizje. Prodhuar me karakteristika të reja inovative duke përfshirë panele kontrasti shirit të hollë reflektues xhepat multifunksionale funde të zgjatshme xhepat e mbrojtëseve të gjurit dhe shiritat e rregullueshëm të supeve. Një zgjatim mbrapa me elasticitet anësor siguron mbrojtje në të gjitha pozicionet e punës.

Features
Ndarje te shumta anesore me zinxhire, Stil i Ri, Shirit tub reflektiv, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Lak per celesa ne xhep, Bel elastik ne anesore, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, Me Shume Xhepa, 14 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, xhepa mbrapa me zingjir, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Panele te perforcuara, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Prerje aktive, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Zgjatim lart i belit mbrapa, Crotch gusset, Gjunje te para-kerrusur, Hapje anesore me zinxhir dhe kopse, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Zinxhir premium me ngjyra, Mbrojtese Gjuri falas me kete kominoshe DX4, Lak per Vegla

Fabric/Materials
Pëlhura me Kontrast: 65% Poliestër, 35% Pambuk Ripstop Weft Stretch 235g
Përforcimi i Gjurit: 88% Nailon, 12% Elastane 275g
Kingsmill Polyester Stretch: 93% Poliester, 7% Elastan 270gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
CW12 Kominoshe me Rripa Pambuku Warsaw
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil ka shumeë xhepa dhe bel elastik. Veshja bashkëkohore dhe stili i dizenjuar krijon një veshje moderne të përdorshme për punë të ndryshme.

Features
Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Xhepa te bollshem, Pjesa mbrapa elastike, 11 Xhepa, 100% pambuk

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C881 Kominoshe Me Rripa
0.00 L 0.0 ALL
Të prodhuara nga pambuku cilësor ky stil i njohur ofron rehati gjatë gjithë ditës. Karakteristikat përfshijnë hapësirë nga anët një xhep në kraharor dhe një pjesë të mbrapme elastike për liri ë lëvizje.

Features
Rripa te rregullueshem, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, Xhepa te bollshem, 4 xhepa, 100% pambuk

Fabric/Materials
100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305gm2
C875 Kominoshe Me Rripa Burnley
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe me rripa janë të disponueshme në një linjë ngjyrash moderne. Ruajtje e përshtatshme me ane të një xhepi me zinxhir në kraharor dhe një për vizore. Pjesa mbrapa elastike ofron rehati gjatë gjithë ditës.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, Xhepa te bollshem, 5 Xhepa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2
C875* Kominoshe Me Rripa Burnley
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe me rripa janë të disponueshme në një linjë ngjyrash moderne. Ruajtje e përshtatshme me ane të një xhepi me zinxhir në kraharor dhe një për vizore. Pjesa mbrapa elastike ofron rehati gjatë gjithë ditës.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, Xhepa te bollshem, 5 Xhepa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2