2852 Përparëse Standarte
0.00 L 0.0 ALL
Kjo përparëse ka një mbyllje të përparme të fshehur me kopsa dy xhepa në pjesën e poshtme dhe një xhep në kraharor.

Features
Xhep ne kraharor, Kopsa te fshehura para, UPF 50+, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Ruajtje e ngjyres

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2
2206 Përparëse për Meshkuj, Tre Xhepa
0.00 L 0.0 ALL
Kopsa te fshehura para, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhepa te brendshem, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Pelhure rezistente

Fabric/Materials
Kingsmill Standard, 65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2
LW63 Përparëse Standarte Për Femra
0.00 L 0.0 ALL
Elegante dhe praktike kjo Përparëse Standarte për Femra me mbyllje me kopsa të fshehura përpara ofron maksimumin e rehatisë gjatë gjithë ditës. Synuar për një varietet të gjërë të kushteve të punës veçoritë përfshijnë një xhep në kraharor dy xhepa anësorë dhe tegel për të plotësuar pamjen elegante.

Features
Xhep ne kraharor, Veshje per Femra, UPF 50+, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Dy xhepa te poshtem te qendisur, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
LW56 Përparëse e Linjës Princess
0.00 L 0.0 ALL
Përparëse tradicionale me kopsa dhe përshtatje e cila mundëson komfort gjatë gjithë ditës. Veçoritë përfshijnë dy xhepa përpara një hapje me kopsa dhe mëngë te rregullueshme me kopsa.

Features
UPF 50+, 2 xhepa

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C865 Perparese Howie Siperfaqe me Texpel
0.00 L 0.0 ALL
Përparësja Howie ka disa lloje dizenjosh. Mëngët e thurura ofrojnë mbrojtje ka dy xhepa shtesë në pjesën e poshtme që sigurojnë ruajtje të lehtë dhe një xhep i majtë në kraharor. Kjo veshje është e mbrojtur me Texpel që largon ujin dhe papastërtitë.

Features
Kopsa unaze ne pjesen para, UPF 50+, 3 xhepa, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Kingsmill me Siperfaqe Texpel: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C852 Përparse Standarte
0.00 L 0.0 ALL
Për punë inxhinierike ose laboratorike. Kjo veshje e mrekullueshme do ti përshtatet të gjitha kërkesave tuaja të punës. Përparësja mbyllet me kopsa të fshehura dhe kombinon dy xhepa përpara së bashku me një xhep në gjoks. Mbajtje e shkëlqyeshme e ngjyres dhe tërësisht e pre-tkurrur si dhe do të mbajë pamjen e saj të freskët pas larjeve shumë.

Features
Kopsa te fshehura para, UPF 50+, 3 xhepa, Coppe anti-tkurrje, Ruajtje e ngjyres

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C851 Perparese Standarte
0.00 L 0.0 ALL
Ndër karakteristikat e këtij stili të njohur përfshihet një mbyllje e përparme e fshehur dy xhepa të poshtëm dhe një xhep në kraharor. E prodhuar nga 100% Pambuk kjo veshje pune është e qëndrueshme dhe e rehatshme duke plotësuar të gjitha nevojat tuaja për punë.

Features
Kopsa te fshehura para, UPF 50+, 3 xhepa, 100% pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2