2802 Kominoshe Standarte
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe smart përmbajnë një xhep me kapak në kraharor për ruajtje tv sigurtë dhe dy xhepa anësorë. Sigurohet rehatia prakticiteti dhe qëndrueshmëria.

Features
Xhep ne kraharor, Kopsa te fshehura para, Bel gjysem elastik, Xhep vizore, Xhepa anesore, UPF 50+, Hapje anesore, 4 xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Coppe anti-tkurrje, Game e gjera ngjyrash, E disponueshme ne prerje normale ose te gjate,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
H9606 Kominoshe 2strong
0.00 L 0.0 ALL
Work overalls with collar, made from a quality mix material, main zipper covered by a velcro strip, legs and sleeves adju- stable with velcro strips, reflective seam on the front and back to provides better visibility during work, sewn-on and hidden pockets, zipper mobile phone pocket, reinforced elbow areas provide greater resistance to abrasion, elastic waist on the back provides better comfort.

Fabric/Materials
20% cotton, 80% polyester, ca. 235 g/m²

Standards
EN ISO 13688:2013 – Protective clothing — General requirements
TX15 Kominoshe Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe estetike mundësojnë rehati dhe mbrojtje të plotë. Veçoritë unike janë; xhepa për mbrojtëset e gjurit kyçe të rregullueshme hook & loop dhe gjithashtu ka edhe xhepa të shumtë.

Features
Bel elastik mbrapa, Hapje e fshehur me zinxhire, Panele me kontrast, Xhep ID qe mund te shkeputet, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, UPF 50+, Xhepa te bollshem, Zinxhir i Dyanshem, 14 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Coppe anti-tkurrje

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Pambuk, 40% Poliestër 245gm2
S999 Kominoshe Polipambuku Euro Work
0.00 L 0.0 ALL
Veçoritë shumë të mira të kesaj kominosheje të fortë përfshijnë dy xhepa në kraharor një xhep për vizore dhe mbyllje përpara me kopsa. Perfekte për të gjtha nevojat tuaja në punë.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep ne kraharor, Kopsa te fshehura para, Xhep mbrapa, Xhep vizore, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, Peshe e Lehte, 6 Xhepa, Pelhure rezistente poliester/pambuk,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S998 Kominoshe Pambuku Euro Work
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe pambuku ofrojnë një varietet xhepash për ruajtje më të madhe përfshijnë dhe një xhep anësor. Anët elastike mundësojnë rehati ekstra dhe lehtësi në lëvizje.

Features
Kopsa te fshehura para, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, 5 Xhepa, 100% pambuk

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
F813 Kominoshet IONA
0.00 L 0.0 ALL
Siguria dhe rehatia janë shenjat dalluese të kësaj kominosheje. Veçoritë përfshijnë xhepa për mbrojtëset e gjurit shpinë elastike dhe mëngë të rregullueshme me kopsa xhepa funksinale dhe lak çekiçi. Ka shirit Hi-Vis reflektues në kraharor krahë dhe këmbë.

Features
Hapje e fshehur me zinxhire, Lak per cekic, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Lak per radio, Shirit reflektues, Xhep vizore, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, Zinxhir i Dyanshem, 10 Xhepa, Pelhure rezistente poliester/pambuk,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C890 Kominoshe Per Femije
0.00 L 0.0 ALL
Mekanika dhe inxhinieria e re ambicioze është mrekullisht e përkujdesshme me këtë kominoshe me funlsionalitet të lartë. Materiali Kingsmill poli-pambuk totalisht Anti-Rrudhosje dhe aftësia larguese e bojës do të thotë se kjo veshje i reziston edhe testeve më të veshtira. Xhepat e pasëm xhepat anash dhe ata të kraharorit maksimizojnë mundësinë e ruajtjes ndërkohë që rehatia e ditës sigurohet nga anët elastike dhe ndërvepruese.

Features
Xhep telefoni, UPF 50+, Zinxhir i Dyanshem, 8 Xhepa, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C814 Kominoshe Pambuku IONA
0.00 L 0.0 ALL
Kjo Kominoshe prej 100% pambuku është praktike dhe e lehtë. Shiritat fosforeshente mundësojnë dukshmëri të lartë.

Features
Bel Elastik, Hapje e fshehur me zinxhire, Lak per cekic, Xhep telefoni, Lak per radio, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, Xhep vizore, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, Bel elastik ne anesore, Peshe e Lehte, Zinxhir i Dyanshem, 8 Xhepa, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, 100% pambuk,

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C813 Kominoshe Me Zinxhir Liverpool
0.00 L 0.0 ALL
Materiali me cilësi të lartë dhe anti-tkurrje ndihmon në paraqitjen profesionale të kësaj veshjeje. Xhepat e shumtë dhe laku i çekiçit komplimenton të gjitha qëllimet e stilit gjithpërdorimësh.

Features
Bel Elastik, Xhep telefoni, Lak per radio, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, Zinxhir i Dyanshem, 8 Xhepa, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
C812 Kominoshe Dubai
0.00 L 0.0 ALL
Kjo kominoshe pambuku ofron peshë të lehtë për përdorim të përditshëm. Xhepat e shumtë me zinxhirë në një veshje pas trupit e bëjnë këtë stil ideal për të gjitha kërkesat tuaja për veshjen e punës.

Features
Bel Elastik, Xhep telefoni, Lak per radio, Xhep mbrapa, Xhep vizore, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Zinxhir i Dyanshem, 8 Xhepa, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, 100% pambuk

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C811 Kominoshe Pambuku
0.00 L 0.0 ALL
E realizuar në një linjë me gjatësinë e këmbëve. Veçoritë përfshijnë qepje të dyfishtë mbyllje përpara me zinxhirë dhe disa xhepa të sigurtë. E disponueshme në linjën e ngjyrave moderne.Kjo kominoshe ofron komoditet dhe mbrojtje të plotë. Karakteristikat e përfshira janë: qepja e dyfishtë zinxhirë bronzi dhe disa xhepa të sigurtë.

Features
Bel Elastik, Xhep vizore, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Hapje anesore, Zinxhir i Dyanshem, 7 Xhepa, 100% pambuk

Fabric/Materials
100% Pambuk 260gm2
C803 Kominoshe Najloni Zip
0.00 L 0.0 ALL
E prodhur nga material i nailonit të lehtë kjo kominoshe versatile është e freskët dhe e rehatshme. Karakteristikat joshëse përfshijnë një xhep në kraharor dhe bel elastik.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhepa ne kraharor me mbyllje me kopsa, Xhep vizore, 4 xhepa

Fabric/Materials
100% Najlon 130gm2
C802 Kominoshe Standarte
0.00 L 0.0 ALL
Karakteristikat e kësaj kominosheje të njohur përfshijnë; një xhep në kraharor një xhep për vizore dhe dy anësore. Pjesa mbrapa është elastike dhe siguron rehati gjatë gjithë ditës.

Features
Kopsa te fshehura para, Bel gjysem elastik, Xhep telefoni, Xhep vizore, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, 5 Xhepa, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2