S101 Këmishë Pilot, me Mëngë të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
me Mëngë të Shkurtra

Features
Shirit te Shpatullat, E dizenjuar per nje veshje komforte, Mbyllje para me pulla, 2 xhepa ne kraharor me mbyllje me pulle dhe me kapak

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2