TX22 Bluzë T shirt Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
E mundshme në ngjyra me kontrast kjo t-shirt ka pamje dhe ndjesi shumë të mirë. Material i cilësisë më të mirë e bëjnë të duket gjithmonë si e re.

Features
Xhep ne kraharor, UPF 50+, Peshe e Lehte, 1 xhep, Ngjyra me kontrast, Ruajtje e ngjyres, Ideale per korporata dhe personalizime

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2