H960 Pantallona Pune 2strong 02
0.00 L 0.0 ALL
The 2STRONG collection excels in the combination of the quality of the materials used and the emphasis on design, thanks to which the workwear of this series is very popular. This is no different with the 2STRONG overalls with a universal cut that fits perfectly to every figure and the modern height of the trousers at the waist. In addition, the trousers are equipped with an elastic waist, which maximizes comfort when wearing them and facilitates mobility when working. If necessary, solid loops are sewn in the area of ​​the hips to place the tape.

Work trousers from the 2STRONG series are made of high-quality mixed material of polyester and cotton, which provide them with high durability and at the same time sufficient breathability, appreciated by workers, especially during physically demanding work.

An indispensable part of trousers are sewn-in pockets, of which there are a sufficient number and thus enable the organization of smaller work equipment and personal items, such as a mobile phone. The perforated pockets are located in the hip area, and the multifunctional tool pocket on the side of the trousers will also pleasantly surprise. The trousers are also equipped with very practical knee pockets.

Both offered colors in gray with orange elements and in red with gray elements evoke a sporty look of trousers, reflective elements also ensure sufficient visibility even in a degraded working environment.

Features
waist overalls made of high-quality mixed material
perfectly fitting cut
elastic waist
perforated pockets
multifunctional pockets
knee pads
reflective accessories
space for printing company logo

Fabric/Materials
80% polyester, 20% cotton, 235 g / m2
H893 Pantallona Pune Pambuk COOL TREND
0.00 L 0.0 ALL
Trousers made form 100% cotton with 2 front pock- ets, a sadlle and 2 pockets at the back, side pockets for tools, reinforced knees, 2 refl ective elements for greater visibility, 2 refl ective stripes, without a belt.

Features
waist pants with reflective stripes
2 front pockets, rubber at the waist
back seat and 2 pockets, side tool pockets
reinforced parts of the knees
2 reflective elements for higher visibility
2 reflective trimmings
including belt

Fabric/Materials
100% cotton, 260 g / m2
H8 Pantallona Pune Pambuku COOL TREND
0.00 L 0.0 ALL
Classic work waist-high trousers in a sporty cut, zipper and button fastening, rubber in the waist for a comfortable fit, saddle and two back pockets, reinforced knees, multifunctional side pockets on the legs, refl ective elements, without a belt.

Features
classic overalls to the waist with a sporty cut
zip and button fastening
rubber at the waist for a comfortable fit
saddle and two back pockets
reinforced knees
side multifunctional tool pockets on the trousers
including belt
reflective accessories
also available in an extended version for a height of 183-190 cm

Fabric/Materials
100 % cotton, twill, ca. 260 g/m²

Standards
EN ISO 13688:2013 – Protective clothing — General requirements
H5025 Pantallona Pambuku
0.00 L 0.0 ALL
Workwear, 245 g2, double knees
TX61 Pantallona Danube
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat TX61 janë të forta dhe rezistente. Rrudhosjet në artikuluacion lejojne fleksibilitet në veprim. Gjithashtu brezi elastik mundëson rehati dhe përshtatje për të gjithë.

Features
Xhep i dyfishte vizore, Bel gjysem elastik, Lak per cekic, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit tub reflektiv, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Unaza D Perpara, 9 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Pelhure rezistente ,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
TX36 Pantallona Munich
0.00 L 0.0 ALL
Pelhure twill shume rezistente me mbrojtje ekselente nga c'ngjyrosja, Pelhura e klasifikuar me UPF 50+ per te bllokuar 98% rrezeve UV, Shirit tub reflektiv, 11 Xhepa per ruajtje, Xhep telefoni, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Bel elastik mbrapa per nje veshje te sigurte, Dy xhepa te pasem, E mundshme ne zgjedhje ekselente ngjyrash korporatash, Ngjyra me kontrast per shtim stilesh

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
TX16 Pantallona Contrast Texo, Me Shtresa
0.00 L 0.0 ALL
Me Shtresa

Features
Pantallonat TX16 kanë një shtresë të dendur por jo të trashë për ngrohtësi dhe për rehati në ambjente të ftohta. Veçoritë janë: xhepa për mbrojtëset e gjurit kyçe të rregullueshme hook & loop dhe disa xhepa të nevojshëm., Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Astar i Qepur per Izolim, 9 Xhepa, Pelhure rezistente ,

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Pambuk, 40% Poliestër 245gm2

Standards
ISO 13688
TX14 Pantallona te Shkurta Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona të shkurtra të cilat kombinojnë stilin me funksionin e tyre. Beli elastik mundëson rehati dhe lirshmëri në levizje.

Features
Panele me kontrast, Bel gjysem elastik, Xhep telefoni, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Xhep te Kembet, 7 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Coppe anti-tkurrje,

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Pambuk, 40% Poliestër 245gm2
TX11 Pantallona Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona elegante prej pambuku janë projektuar për t'i dhënë maksimumin e komoditetit dhe funksionalitetit. Karakteristikat përfshijnë 9 xhepa xhepa për mbrojtje të gjurit bel elastik dhe funde të rregullueshme me hook & loop.

Features
Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Qepje te dyfishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, 4XL, Xhep per Smartphone, 9 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Unaze D e cila fiksohet te rripi, Game e gjera ngjyrash

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Cotton, 40% Polyester, 245gm2

Standards
ISO 13688
TX11* Pantallona Contrast Texo
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona elegante prej pambuku janë projektuar për t'i dhënë maksimumin e komoditetit dhe funksionalitetit. Karakteristikat përfshijnë 9 xhepa xhepa për mbrojtje të gjurit bel elastik dhe funde të rregullueshme me hook & loop.

Features
Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Qepje te dyfishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, 4XL, Xhep per Smartphone, 9 Xhepa, Permbajtje e larte pambuku, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Unaze D e cila fiksohet te rripi, Game e gjera ngjyrash

Fabric/Materials
Portwest Texo Cotton Rich: 60% Cotton, 40% Polyester, 245gm2

Standards
ISO 13688
T803 Pantallona KX3 Flexi
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona slim fit që ofrojnë rehati dhe fleksibilitet të pabesueshëm. Panelet e përforcuara të pre-formuara tek gjunjët mundësojnë artikulim dhe lejojnë një rritje të lirisë së lëvizjes ndërkohë që brezi dhe fundet e këmbës elastike mundësojnë një përshtatje universale. Karakteristika të tjera përfshijnë gjunjë të para-kërrusur crotch gusset dhe xhepa të shumefishta ideale për ruajtjen e sigurtë të telefonave stilolapave dhe veglave.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Mbrojtje me shtrese te dyfishte per gjunjte, Stil i Ri, Unaza D Perpara, 5 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Dizajn bashkekohor me linja te qarta, Crotch gusset, Gjunje te para-kerrusur, Bel elastik me lak shterngues, Pantallona me funde elastike, Lak te Zinxhiret,

Fabric/Materials
Kingsmill Polyester Stretch: 93% Poliester, 7% Elastan 270gm2
T802 Pantallona KX3 Ripstop
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona të punës bashkëkohore e ndërtuar nga pëlhurë shumë e qëndrueshme ripstop që shtrihet ndërsa lëvizni. E para-kërrusur në gjunjë që lejon një rritje të lirisë së lëvizjes dhe zgjatimi mbrapa siguron mbrojtje në të gjitha pozicionet e punës. E mbushur me funksionalitet duke përfshirë gjunjët të pre-formuar crotch gusset xhepa me dy nivele të gjurit dhe një gjatësi të rregullueshme këmbësh. Xhepat shumëfunksionale të kofshëve sigurojnë ruajtje tv sigurtë të telefonave stilolapave dhe veglave.

Features
Stil i Ri, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Xhep per Smartphone, 14 Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Zgjatim lart i belit mbrapa, Crotch gusset, Xhep mbrapa te pjesa poshtme e kembes, Zinxhir me logon e Portwest, Gjunje te para-kerrusur, Unazat per rripin, Xhepa me Zinxhire te Kofshet, Ripstop Elastik, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret

Fabric/Materials
Kingsmill Poly-cotton Stretch: 65% Poliestër, 35% Pambuk Ripstop Weft Elastik 230gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2
T801 Pantallona KX3 Cargo
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona slim fit cargo të ndërtuara nga pëlhurë pambuku elasitke që sjell rehati të gjatë dhe liri në lëvizje. E mbushur plot me karakteristika për të ofruar performancë të përmiresuar duke përfshirë gjunjë të para-kërrusur e zgjatuar mbrapa dhe një gjatesi të rregullueshme këmbësh sipas dëshirës. Xhepat shumëfunksionale të kofshes janë ideale për ruajtjen e sigurtë tv telefonave stilolapave dhe veglave.

Features
Stil i Ri, Xhep vizore, UPF 50+, Xhep per Smartphone, 8 Xhepa, Me Shume Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Pelhure Elastike Portwest, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Zgjatim lart i belit mbrapa, Zinxhir me logon e Portwest, Gjunje te para-kerrusur, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike,

Fabric/Materials
Kingsmill Cotton Stretch: 98% Pambuk, 2% Elastane 255gm2
T710 Pantallona të Shkurta WX3
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona të shkurtra pune bashkëkohore që përshtaten aq mirë sa duken. Ndërtuar nga një pëlhurë prej poli-pambuku të qëndrueshem dhe përfshin qepje të trefishtë këto pantallona të shkurtra janë ndërtuar që të zgjasin. Karakteristikat inovative të projektimit si pllakat me shtrirje ofrojnë rehati dhe fleksibilitet të shkëlqyer në zonat kryesore të lëvizjes pjesa mbrapa e zgjatur me elasticitet anësor dhe xhepa të shumfishtë që sigurojnë ruajtje të sigurt.

Features
Shirita tub me kontrast, Xhep ID qe mund te shkeputet, Stil i Ri, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Shirit i holle reflektuese, Bel elastik ne anesore, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhep per Smartphone, 7 Xhepa, Me Shume Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Zgjatim lart i belit mbrapa, Pjese Elastike, Zinxhir me logon e Portwest, Crotch gusset elastik, Xhepa me Zinxhire te Kofshet, Pelhure e bute poliester/pambuk canvas, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Lak per Vegla,

Fabric/Materials
Kingsmill Canvas: 65% Poliestër, 35% Pambuk Canvas me shtresë të Butë 280gm2
T702 Pantallona WX3 Holster
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona pune bashkëkohore që përmbanjë xhepa të mirëmenduar për ruajtje dhe siguri të mjaftueshme. Ndërtuar nga një pëlhurë pambuku të qëndrueshme dhe qepje të trefishtë këto pantallona kanë një mori karakteristikash praktike duke përfshirë xhepat me dy nivele të gjunjëve një gjatësi të lartë mbrapa dhe këmbë të rregullueshme. Shtresat e elastike inovative ofrojnë rehati dhe fleksibilitet të shkëlqyer në zonat kryesore të lëvizjes.

Features
Shirita tub me kontrast, Xhep ID qe mund te shkeputet, Stil i Ri, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Shirit i holle reflektuese, Bel elastik ne anesore, Xhepa per Vegla, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 12 Xhepa, Me Shume Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Zgjatim lart i belit mbrapa, Crotch gusset, Pjese Elastike, Zinxhir me logon e Portwest, Gjunje te para-kerrusur, Xhepa me Zinxhire te Kofshet, Pelhure e bute poliester/pambuk canvas, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese Gjuri falas me Pantallonat WX3, Lak per Vegla

Fabric/Materials
Kingsmill Canvas: 65% Poliestër, 35% Pambuk Canvas me shtresë të Butë 280gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
T701 Pantallona Shërbimi WX3
0.00 L 0.0 ALL
Pantallona bashkëkohore që përshtaten aq mirë sa dhe duken. E bërë nga një pëlhurë prej pambuku të qëndrueshme dhe qepje të trefishtë. Karakteristika inovative të projektimit si pjesët elastike ofrojnë rehati dhe fleksibilitet të shkëlqyer në zonat kryesore të lëvizjes. Karakteristika të tjera praktike përfshijne zgjatim brezi nga mbrapa brez elastik anësor xhepa për mbrojtese të gjurit që ofrojnë mbrojtje shtesë në të gjitha kushtet e punës dhe xhepa të shumfishta që sigurojnë ruajtje të sigurtë.

Features
Shirita tub me kontrast, Xhep ID qe mund te shkeputet, Stil i Ri, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Shirit i holle reflektuese, Bel elastik ne anesore, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 8 Xhepa, Me Shume Xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Pelhure qe zgjerohet ne 4 ane, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Zgjatim lart i belit mbrapa, Crotch gusset, Pjese Elastike, Zinxhir me logon e Portwest, Gjunje te para-kerrusur, Xhepa me Zinxhire te Kofshet, Pelhure e bute poliester/pambuk canvas, Dizajn bashkekohor me linja ergonomike, Lak te Zinxhiret, Mbrojtese Gjuri falas me Pantallonat WX3, Lak per Vegla,

Fabric/Materials
Kingsmill Canvas: 65% Poliestër, 35% Pambuk Canvas me shtresë të Butë 280gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
T602 Pantallona Pune PW3 Work Holster
0.00 L 0.0 ALL
Keto pantallona jane te forta te perbera nga pelhura Kingsmill poliester/pambuk 300g me nje prerje modene dhe gjatesine e kembeve te rregullueshme. E paisur me nje sere cilesiesh per te ofruar fusksion te performance te larte. Ato kane xhepa per mbrojteset e gjurit qepje tetrefishte shtrat gusset per te reduktuar strecimin dhe per te ndaluar shqepjet si dhe nje xhep anesor cargo. Xhepat jane perforcuar me pelhuren Oxford per te qene me te durueshme.

Features
Qepje me ngjyra me kontrast, Panele me kontrast, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Xhepa anesore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Xhepa per Vegla, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 12 Xhepa, Xhep mbajtes ne anen e majte, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Panele te perforcuara, Pelhure rezistente poliester/pambuk, Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3 Work, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Mbajtesja ID e fshehur ne xhepin Holster

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
T601 Pantallona Pune PW3 Work
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat e punës me linjat e buta dhe prerje me stil ofrojnë komfort superior në punë. Ka shumë xhepa duke përfshirë xhepat dyshë dhe xhepa për gjunjët. Cilësi premium që përfshin bel të përforcuar lak për çekan qepje të përforcuar për më shumë durueshmëri . Gjatësia e këmbëve të pantallonave e rregullueshme. Pantallonat janë perfekte për punë në vende pune moderne.

Features
Qepje me ngjyra me kontrast, Panele me kontrast, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Xhepa anesore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Kapes elastik ne brendesi te belit, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, Unaza D Perpara, 10 Xhepa, Xhep mbajtes ne anen e majte, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Panele te perforcuara, Pelhure rezistente poliester/pambuk, Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3 Work, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)
S917 Pantallona Sigurie Iona Combat
0.00 L 0.0 ALL
Një mori veçorish efikase i bëjnë këto Pantallona Sigurie të reja Iona një opsion të njohur në vënde pune kudo që nevojitet dukshmëria. Pëlhura e fortë që nuk tkurret dhe mbrojtëset e gjurit e bëjnë këtë stil të veçantë për përdorim të përditshëm në ambjente të ndryshme. Përputhja e bollshme mundëson rehati dhe lirshmëri në lëvizje.

Features
Bel gjysem elastik, Xhep i holle mbrapa, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Shirit reflektues, Xhep vizore, UPF 50+, 8 Xhepa, Me Shume Xhepa, Coppe anti-tkurrje

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2
S889 Pantallona Të Shkurtra Action
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona të shkurtra ofrojnë hapësirë të bollshme ruajtjeje dhe janë me dopjo ngjitje në qepje për më shumë rezistencë. Beli është elastik mbrapa për më shumë liri levizje.

Features
Bel gjysem elastik, Xhep telefoni, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, 9 Xhepa, Pelhure rezistente poliester/pambuk

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2